søndag den 30. september 2012

عزت الله یوسفیان :آنها حواله ارزی دراختیار دارند. پاسخ بانکها صریح است: ارز نداریم!

عزت الله یوسفیان ملا عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس روز گذشته در گفتگو با خبرگزاری مهر فاش ساخته که بانکهای جمهوری اسلامی ورشکست شده اند. او گفت:
بانکها به دانشجویان بورسیه و بیماران ارز نمی دهند درحالیکه آنها حواله ارزی دراختیار دارند. پاسخ بانکها صریح است: ارز نداریم!
بانک مرکزی اعلام کرده که 42 میلیارد دلار در کمتر از یک سال به بانکهای کشور اعم دولتی و خصوصی پرداخت شده است اما بانکها تمایل ندارند بگویند با این پولها چه کرده اند .
براساس اطلاعات ما بخشی از این دلارها توسط بانکهای دولتی و خصوصی برای نجات از ورشکستگی در بازار فروخته شده است. اگر توسط بانکهای دولتی فروخته شده باشد به حساب دولت باز می می گشت اما بانکهای خصوصی برای نجات و تامین منافع افرادی خاص این کار را کرده اند. بانک خصوصی باری حل مشکلات خودشان این پولها را گرفته اند.
حدود 300 هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور وجود دارد که بخش عمده آن در اختیار عده معدودی است که اصلا اهل تولید و کارآفرینی نیستند و هر کاری که سود بیشتری داشته باشد به سمت آن هجوم می برند. یک زمان خودرو به تعداد فراوان پیش خرید می کردند و زمان دیگر به بازار مسکن روی آورده بودند و حال هم در بازار سکه و ارز فعالیت می کنند.
همه مسئولین باید پاسخگوی شرایط موجود باشند. تحریم ها در اقتصاد کشور بیش از 15 درصد تاثیر ندارد. راهکار امروز دعوت از همه صاحبنظران و کارشناسان برای پیدا کردن راه حل مشکلات کنونی اقتصاد کشور است. 

lørdag den 29. september 2012

افزايش ناگهانی سقط جنين غيرعمدی و بارداری‌های خارج از رحم ناشی از تأثير امواج پارازيت

رئيس يک مرکز تحقيقات سلولی در ايران از افزايش ناگهانی سقط جنين غيرعمدی و بارداری‌های خارج از رحم ناشی از تأثير امواج پارازيت خبر داد.
 ابوطالب صارمی، رئيس مرکز تحقيقات سلولی صارم امروز شنبه هشتم مهرماه از افزايش سقط جنين و بارداری خارج از رحم در دو سال اخير خبر داد و گفت: "با توجه به افزايش پارازيت‌ها و امواج الکترومغناطيسی در محيط اطراف، شاهد افزايش ناگهانی سقط جنين غيرعمدی و بارداری‌های خارج از رحم ناشی از تأثير امواج پارازيت بوده‌ايم."
وی افزود: "بر اساس آمار مراجعان به بيمارستان فوق تخصصی صارم، در طول دو سال گذشته، آمار سقط جنين غيرعمدی سه‌ونيم درصد و آمار بارداری خارج از رحم نزديک به دو درصد افزايش يافته است."
صارمی با بيان اين‌که آلودگی‌های صوتی و پارازيت‌ها در اطراف محيط زندگی می‌توانند بر روی سيستم اعصاب سمپاتيک و پاراسمپاتيک بدن به‌ويژه لوله‌های رحم تأثير منفی بر جای گذارند، تأکيد کرد: "رشد جنين در داخل لوله‌های رحمی، به جای رحم منجر به حاملگی خارج از رحم شده که در صورت تأخير در مراجعه يا تشخيص ديرهنگام، خطر مرگ سريع را برای مادر به‌همراه دارد."
برخی معتقدند که پارازيت‌ها به‌ويژه در چند سال اخير تأثير فراوانی بر سلامت مردم و سقط جنين داشته است اما وزارت بهداشت ايران اين موضوع را رد می‌کند
وی گفت وزارت بهداشت تاکنون در مورد تأثير پارازيت‌ها بر سلامت انسان گزارشی منتشر نکرده است و افزود: "اين در حالی است که متخصصان گروه‌های مختلف پزشکی همچنان در مورد آثار اين امواج روی سلامت مردم هشدار می‌دهند."
صارمی از افزايش آمار ناباروری در کشور به‌ويژه در ميان مردان به‌عنوان يکی از پيامدهای امواج الکترومغناطيسی خبر داد و گفت: "اين امواج با تأثير منفی بر روی سلول‌های جنسی مردان آثار منفی بر کيفيت تخمک، اسپرم و باروری آنها بر جای می‌گذارند."
سال‌هاست که درباره تأثير پارازيت بر سلامت مردم صحبت می‌شود. برخی معتقدند که پارازيت‌ها به‌ويژه در چند سال اخير تأثير فراوانی بر سلامت مردم و سقط جنين داشته است اما وزارت بهداشت ايران اين موضوع را رد می‌کند.
پيش ازاين، مرضيه وحيد دستجردی، وزير بهداشت ايران درباره تأثيرات پارازيت گفته بود: "بر اساس تحقيقاتی که تاکنون انجام شده پارازيت‌های ماهواره‌ای خطری برای سلامت انسان ندارند."
با اين وجود، تيرماه سال جاری معصومه ابتکار، رئيس پيشين سازمان محيط زيست ايران و عضو شورای شهر تهران نسبت به خطرات امواج پارازيت هشدار داده بود.
برخی آمارها نشان می‌دهند که ناباروری در ايران به‌شدت در حال افزايش است، به‌طوری که از هر ١٠ زوج دو زوج نابارور هستند. برخی از متخصصان زنان و زايمان بر اين باورند که پارازيت علت اصلی اين مشکلات است.
دولت ايران متهم است که بر روی شبکه‌های ماهواره‌ای پارازيت ارسال می‌کند، اما رضا تقی‌پور، وزير ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات ايران مردادماه سال جاری از ارسال پارازيت در اين کشور "انتقاد" کرده و گفته بود: "قطعاً بايد به‌دنبال منبع ارسال اين پارازيت‌ها و شناسايی آن بود زيرا آثار و عواقب بسيار سوء و متعددی در پی خواهد داشت."

فردا شب دیدن ماه را از دست ندهید

در بامداد فردا یکشنبه 9 مهرماه، ماه کامل شکل خواهد گرفت
 


زمانی که ماه به نقطه مقابل زمین نسبت به خورشید می رسد و فاصله زاویه ای ماه و خورشید 180 درجه می شود، تمام قرص ماه روشن به نظر می رسد که به آن بدر (Full Moon) می گویند.

در ساعت 6:50 فردا یکشنبه 9 مهر ماه کامل شکل خواهد گرفت. در این زمان ماه در مقابل خورشید نسبت به زمین قرار می گیرد و قسمت شرقی قرص ماه توسط اشعه نور خورشید روشن می شود.

بر خلاف زمین، ماه فاقد آب، هوا و میدان مغناطیسی است. بر روی کره ماه دهانه هایی ایجاد شده است که نتیجه اصابت سنگهای آسمانی در اولین روزهای شکل گیری آن است.

به گزارش مهر،در لبه غربی ماه، دهانه ای به قطر 70 کیلومتر قرار گرفته که به افتخار عمر خیام، ریاضیدان، منجم و شاعر فارسی زبان نامگذاری شده است. این دهانه با موقعیت 58 درجه شمالی و 102.1 درجه غربی، در پشت ماه قرار گرفته و بعضی اوقات به دلیل حرکت رخگرد ماه در لبه قمر زمین قرار 



نام این دهانه در سال 1970 از سوی اتحادیه بین المللی نجوم IAU به تصویب رسید. :
 

بزرگ دیدن ماه، نوعی خطای دید است که در آن هر چه کره ماه به چشم زمینیان به افق آسمان زمین نزدیک‌تر می‌شود اندازه آن بزرگ‌تر دیده می‌شود.
این نوع خطای دید، در مورد خورشید و صورت‌های فلکی هم وجود دارد. سازوکار و دلیل این خطای دید هنوز به طور کامل آشکار نیست اما گمان بر این است که از آن‌جا که ماه هنگامی که نزدیک به افق است در میان ساختمان‌ها و درختان دیده می‌شود مقایسه اندازه آن با این ساختمان‌ها و درختان آن را به چشم ما بزرگ‌تر نمایان می‌کند تا وقتی که ماه بر فراز آسمان است و مغز ما معیار مقایسه اندازه دیگری برای آن به‌کار می‌برد.
در هر صورت، قطر ظاهری ماه در حدود ۳۰ دقیقه قوسی است و تغییری نمی‌کند. ۳۰ دقیقه قوسی به همان اندازه است که ناخن انگشت کوچک به هنگام باز بودن بازو و آرنج دیده می‌شود


 

onsdag den 26. september 2012

بازتاب سخنان احمدی نژاد در مجمع عمومی در رسانه های خارجی

رییس جمهور کشورمان ساعاتی پیش در شصت و هفتمین نشست سالیانه مجمع عمومی سازمان ملل به سخنرانی پرداخت که این سخنان به سرعت در رسانه های خارجی بازتاب یافت.
 روضه خوانی احمدی نژاد یکبار دیگر ساعتی از وقت سازمان ملل را پر کرد بدون اینکه در این موقعیت حساس دستاوردی برای مردم ایران داشته باشد ایشان که به قصد خرید وقت به نیویورک رفته بود باری از سنگینی سایه جنگ ازسر ایران کم نکرد . بلکه یک بر دیگر آسمان و ریسمان را بهم دوخت و همه را متهم کرد و حواله همه را به امام غایب داد تا مشکل گشای مردم گرفتار شود
؛ شبکه سی بی اس نیوز آمریکا گزارش داد: رئیس جمهور ایران حادثه 11 سپتامبر را یک تراژدی دانست و گفت: اگر حادثه تلخ 11 سپتامبر و لشگرکشی به افغانستان و عراق و کشتار و آوارگی میلیونها نفر اتفاق نمی-افتاد و به جای کشتن و به دریا انداختن یک متهم بدون محاکمه و اطلاع رسانی به مردم امریکا و جهان یک گروه مستقل حقیقت یاب امکان آگاهی عمومی از کیفیت حادثه و مجازات عاملان آن را فراهم می آورد؛ ذاگر از افراط گرایی و تروریسم برای پیشبرد سیاست ها استفاده نمی شد؛ اگر سلاحها به قلم تبدیل و هزینه های نظامی صرف رفاه و دوستی ملت ها می شد ...

صدای آمریکا
گزارش داد رئیس جمهور ایران از شورای امنیت سازمان ملل انتقاد گسترده ای کرد و گفت: این شورا تحت سیطره شمار اندکی از دولت هاست. وی از تبعیض در این شورا انتقاد کرد.
وی همچنين اضافه کرد: اگر شورای امنیت تحت سیطره چند دولت نبود و سازمان ملل می‌توانست عادلانه عمل کند؛ اگر نهادهای اقتصادی بین المللی تحت فشار نبودند و منصفانه، کارشناسانه و بر اساس عدالت عمل می کردند؛ اگر سرمایه داران جهانی برای منافع خود، اقتصاد ملتها را به ضعف نمی کشاندند و برای جبران اشتباهات خود، ملت ها را قربانی نمی کردند.

شبکه سی ان ان هم گزارش داد: احمدی نژاد غرب را به دخالت در امور سازمان ملل محکوم کرد.

روزنامه هافینگتون پست آمریکا هم در پایگاه اینترنتی خود نوشت: رئیس جمهور ایران گفت که تهدید ملت بزرگ ایران به حمله نظامی از سوی "صهیونیست های بی فرهنگ" از نمونه های بارز این واقعیت تلخ است که آزمایش تسلیحاتِ به مراتب مخرب تر و فوق مدرن و تهدید علنی به داشتن آن و دادن وعده آشکار کردن آن در وقت مقتضی، به ادبیات تازه ای برای خالی کردن دل ملت ها برای پذیرش دوره جدیدی از سلطه بدل شده است.

شبکه ان بی سی نیوز آمریکا نیز در بازتاب این سخنرانی گزارش داد رئیس جمهور ایران به مجمع عمومی شکایت کرد که "صهیونیست های بی فرهنگ" مکررا به تهدید به حمله نظامی علیه ایران می پردازند.

فاکس نیوز آمریکا گزارش داد: محمود احمدی نژاد از امپریالسم م صهیونیسم انتقاد کرد.

وال استریت ژورنال
نوشت: رییس جمهور ایران در نشست سالیانه مجمع عمومی سازمان ملل گفت: اگر بر طبل اختلاف قومی، مذهبی و نژادی کوبیده نمی‌شد و از وجود اختلافات و بزرگنمایی آن مقاصد سوء‌ سیاسی و اقتصادی دنبال نمی شد.

خبرگزاری رویترز نیز در گزارشی نوشت: احمدی نژاد ایران را تحت تهدیدات صهیونیستهای بی فرهنگ دانست و این تهدیدات را در راستای تسلیم کشورها به خواسته های نامشروع ارزیابی کرد.

وی تاکید کرد: تهدیدات مستمر صهیونیستهای بی فرهنگ علیه ملت عظیم ایران، مثال واضحی بر این واقعیت تلخ است

ما انرژی هسته ای داریم به به می کنیم

محمد رضا عالی پیام - هالو

قناعت


از اجاره خانه و از قیمت مسکن نگو
از پزشک و خرج دارو و دوا با من نگو
از برنج و مرغ و آن چه خوردنی عمرن نگو
من چه می دانم چه باید گفت؟ خب اصلن نگو

با دهان بسته کامل قناعت می کنیم
ذره ذره ترک عادت می کنیم


گفت: هی نرخ تورم می رود پایین تر
ازچه قیمت ها رود بالا نمی دانم دگر
عمه جان! کاری بکن، آخر نمی بینی مگر
آنچه هر دم قیمتش ارزان شود، جان بشر

ما به هرچه قیمتش نازل قناعت می کنیم
ذره ذره ترک عادت می کنیم


مرغ من هر روز ده تا تخم می کرد این هوا
مدعی گفتش: چرا ده؟ گفتمش: پس چند تا؟
گفت: یک دانه از آن تو، بقیه اش مال ما
گفتم: این مرغ و تمام تخم آن مال شما

ما به تخم سوسک ناقابل قناعت می کنیم
ذره ذره ترک عادت می کنیم


ما انرژی هسته ای داریم به به می کنیم
با غنی سازی تفاخر کرده چه چه می کنیم
لیک بهر لقمه نانی خشک له له می کنیم
بس نمک نشناس می باشیم ، اه اه می کنیم

جای نق ای مردم جاهل، قناعت می کنیم
ذره ذره .... ترک عادت می کنیم


روزگاری چار زن جایز برای مرد بود
بر چنین مردان مردی هی سلام و هی درود
این زمان چون که نمی خیزد دگر از کنده دود
چار تا مرد است و یک زن، با تمام این وجود

ما به تصویر زنی مایل قناعت می کنیم
...( نه دیگه... این یکی رو خیلی وقته ترک کردیم)


دو و دو در یک زمانی چار می شد ای برار
لیک حالا این دو دو تا می شود بیست و چهار
ضرب و جمعش را رها کن، عامل منها بیار
دو دو را از هم بکن کم، ... صفر شد پایان کار؟

ما به هر چه می شود حاصل، قناعت می کنیم
ذره ذره ...خب چاره نداریم،... ترک عادت می کنیم دیگه!

هرچه می خواندم غزل، می گفت شعرت سست بود
شعر من چون بربری و شعر او چون تست بود
من نفهمیدم مدرنیته کجایش پست بود
هرکه هرماش و عدس در آش آن می جست، بود

ما به شعر عاطل و باطل قناعت می کنیم
ذره ذره ترک عادت می کنیم

با دو تا باتوم از دست دو مامور رئوف
چند گویی آخ آخ و چند گویی اوف اوف
یا به گرداب است آزادی و ماه اندر خسوف
در شب تاریک و بیم موج و گردابی مخوف

ما به گردابی چنین هائل قناعت می کنیم
ذره ذره ترک عادت می کنیم

چون نخود در هرچه دیگ آش وارد گشته ایم
در میان دسته ی اوباش وارد گشته ایم
هر که شد دروازه ما از لاش وارد گشته ایم
با دریم رام و نیناش ناش ناش وارد گشته ایم

ما به رنگ دیمبل و دامبل قناعت می کنیم
...( نه دیگه ... عمرا این یکی رو ترک عادت نمی کنیم!)


خواستم بنویسم اسم قاتلان را در جهان
دیدم این طومار بنده می رود تا بیکران
در میانش اسم تعدادی ز از ما بهتران
گفتم : ای بابا ولش کن اسم این و اسم آن

پس به ذکر اصغر قاتل قناعت می کنیم!
ذره ذره ترک عادت می کنیم

بود ایران آن زمان از هند تا یونان و روم
مهد علم و دانش و فرهنگ و طب بود و نجوم
هر که آمد قطعه ای بخشید از این مرز و بوم
رفته از کف قندهار و شیروان و ارض روم

ما به یک قطعه از این پازل قناعت می کنیم
این یکی رو خیلی وقته ترک مون دادن

از خلیج فارس با تمبش شنیدی تا به حال؟
یا هپولی کردن یکجای دریای شمال
جای اقدام اساسی، نق و نوق و نک و نال
جان من دست عرب های کثافت را نمال

ما به ریگ و ماسه ساحل قناعت می کنیم
ذره ذره ترک عادت می کنیم

شاعری زد زیر وزن و بحر ما از بیخ و بن
پشت هم می گفت: مفعولن فعولن فاعلن
گفتمش: جان برادر، هر چه می خواهی بکن
از میان این همه مستفعلن مستفعلن

ما به یک مفعول و یک فاعل قناعت می کنیم
ذره ذره ترک عادت می کنیم

مدعی می گفت: از ما خدمتی صادر نشد
از زبان، جز طنز و لق لق صحبتی صادر نشد
گفتم او را: راست گفتی، فرصتی صادر نشد
گر چه از ما هیچ امر مثبتی صادر نشد

ما به آن چه می رود داخل قناعت می کنیم
ذره ذره ترک عادت می کنیم

سایت ها را یک به یک بستند، ناز شست شان
روزنامه، ناشران...باید قلم بشکست شان
گوگل و یاهو چرا؟.... بوسید باید دست شان
انجمن ها ، حزب ها؟ ای ول به هر که بست شان

با پیامک های ایرانسل قناعت می کنیم
ذره ذره ترک عادت... (کردیم و خبر نداریم!)

کاردان زیرکی گفت این نصیحت را به من:
جان تو این حرف ها خیلی خطرناکه حسن!
گفتم و گفتیم، شد این مثنوی هفتاد من
گر چه اشعارم همه صد تا یه غاز است و خفن
ما به این اشعار لاطائل قناعت می کنیم
ذره ذره... (چی بگم والا؟ ... خب ... به اون هم عادت می کنیم)ـ


محمدرضاعالی پیام - هالو
جلد چهارم افاضات آقای هالو(صفحه44


tirsdag den 25. september 2012

اوباما عهد می‌بندد مانع دستيابی ايران به سلاح هسته‌ای شود

کاخ سفيد اطلاع داد باراک اوباما، رئيس جمهوری ايالات متحده در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به ايران هشدار خواهد داد که آمريکا "هر آن‌چه لازم است، انجام می‌دهد" تا مانع دستيابی اين کشور به سلاح هسته‌ای شود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، در بخشی از اين سخنرانی که امروز، ۲۵ سپتامبر (پنج مهر) ايراد می‌شود آمده است: "اشتباه نکنيد. ايران مسلح به سلاح هسته‌ای چالشی نيست که بتوان آن را کنترل کرد. اين تهديدی برای موجوديت اسرائيل، امنيت ملت‌های خليج [فارس] و ثبات اقتصاد جهانی خواهد بود."

اوباما همچنين خواهد گفت: "به همين خاطر است که مجموعه‌ای از کشورها خواهان توضيح از جانب حکومت ايران هستند و به همين خاطر ايالات متحده هر آن‌چه لازم است، انجام می‌دهد تا مانع دستيابی ايران به سلاح هسته‌ای شود."

رئيس جمهور آمريکا در ادامه سخنرانی خود به وقايع روزهای اخير در خاورميانه و اعتراض ملت‌های مسلمان به فيلم آماتور آمريکايی خواهد پرداخت که در آن به پيامبر اسلام توهين شده است.

رئيس جمهور آمريکا در ادامه سخنرانی خود به وقايع روزهای اخير در خاورميانه و اعتراض ملت‌های مسلمان به فيلم آماتور آمريکايی خواهد پرداخت که در آن به پيامبر اسلام توهين شده است
او با اشاره به کشته شدن کريس استيونز، سفير و سه کارمند ايالات متحده در ليبی توسط اسلام‌گرايان افراطی خواهد گفت: "امروز بايد تصديق کنيم که کسانی مانند کريس استيونز آينده ما را رقم خواهند زد، نه قاتلان او. امروز ما بايد اعلام کنيم که چنين خشونت و تعصبی هيچ جايی در سازمان ملل ما ندارد."

اوباما همچنين خواهد گفت: "با هيچ واژه‌ای نمی‌توان قتل بی‌گناهان را توجيه کرد. هيچ فيلم ويدئويی نمی‌تواند حمله به يک سفارتخانه را توجيه کند. هيچ بذر و بهانه‌ای برای آتش زدن يک رستوران در لبنان يا تخريب يک مدرسه در تونس يا کشتار و ويرانی در پاکستان وجود ندارد."

شش هفته مانده به انتخابات رياست جمهوری در آمريکا، باراک اوباما آماج حملات ميت رامنی، رقيب خود قرار گرفته است که سياست‌های اوباما در قبال اين اعتراضات را نقد می‌کند.

کاخ سفيد تأکيد کرده است که سخنرانی اوباما در مجمع عمومی سازمان ملل متحد يک سخنرانی انتخاباتی نيست اما رويدادهای جهانی اين اجازه را به او می‌دهد که در اين فرصت از سياست‌های خارجی خود بگويد.

اوباما برخلاف هر سال که در حاشيه مجمع عمومی سازمان ملل متحد با رهبران جهان ديدار می‌کند، اين بار تنها يک روز در نيويورک خواهد ماند و سپس به ستاد انتخاباتی خود می‌پيوندد.

ميت رامنی روز گذشته (دوشنبه) اوباما را متهم کرد که مرگ چهار آمريکايی در ماجرای حمله به کنسولگری ايالات متحده در بنغازی ليبی را کوچک جلوه می‌دهد. اوباما در سخنرانی خود با اشاره به وقايعی که پس از بهار عربی در منطقه رخ داده است، آنها را "برخی دست‌اندازها در مسير" ناميده بود.

رامنی گفت: "وقتی رئيس‌جمهور درباره دست‌اندازها در مسير حرف می‌زند او درباره تحولات در خاورميانه سخن می‌گويد که شامل اين ترور هم هست."

نظرسنجی‌ها حکايت از آن دارد که سياست خارجی اوباما با اقبال عمومی مواجه است، اما رويدادهای خشونت‌آميز دو هفته اخير در خاورميانه تا حدی اين نظرسنجی‌ها را به چالش کشيده است.
 

mandag den 24. september 2012

امكان استفاده از سايت‌هاي گوگل و جي‌ميل براي كاربران ايراني محدود شد

امكان استفاده از سايت‌هاي گوگل و جي‌ميل براي كاربران ايراني محدود شد.
ساعاتي قبل وعده داده شده بود كه اين سايت‌هاي اينترنتي ازسوي کارگروه مصاديق محتواي مجرمانه فيلتر خواهند شد.


علت اين اقدام نيز پخش فيلم جسارت‌آميز نسبت به ارزش‌ها و مقدسات مسلمانان و اصرار بر حذف نكردن اين فيلم در بخش‌هاي زيرمجموعه‌ي با اين شركت خدمات‌دهنده‌ي اينترنتي (يوتيوب) اعلام شده بود.

پيگيري‌ها حاكي است كه هم‌اكنون استفاده از اين سايت‌ها دست‌كم براي برخي مشتركان تهراني و شهرهاي ديگر ممكن نيست.

پيش‌تر و در سال‌هاي گذشته نيز سابقه فيلتر شدن اين سايت‌ها در كشور در مقاطع خاص وجود داشته است.

اين شركت خدماتي همچنين چند ماه پيش از اين اقدام ضد اسلامي، در اقدامي ضد ايراني، نام خليج فارس را از نقشه‌هاي خود حذف كرده بود.

fredag den 21. september 2012

به بهانه روز اول مهر روز اول مدرسه


پاييز بوي مدرسه مي‌دهد،
 بوي كيف و كتاب نو و مدادهايي كه تا به حال تراش‌ نخورده‌اند.
پاييز بوي مدرسه مي‌دهد،
http://1.3.3.img98.net/out.php/i468437_44798109.jpg  بوي كلاس‌هايي رنگ‌شده، نيمكت‌هايي تازه و تخته‌سياهي كه اول سال حسابي سياه بود و هنوز هيچ تكه گچي ردي روي آن باقي نگذاشته بود.
پاييز بوي مدرسه مي‌دهد،
بوي آدم‌هاي جديدي كه قرار است 9 ماه تمام همكلاسي‌اشان باشي.
 آدم‌هايي كه بعدها مثل حياط وسط آن چهارديواري بزرگ دست‌نيافتني مي‌شوند.
پاييز بوي مدرسه مي‌دهد؛
 هم براي كودكان و نوجواناني كه اين روزها از اين مغازه به آن مغازه مي‌روند تا خود را براي روز اول مهر آماده كنند و چه براي پيرمردهايي كه روزهاي آخر تابستان را روي نيمكت‌هاي توي پارك يا سكوهاي جلوي خانه سپري مي‌كنند.
پاييز بوي مدرسه مي‌دهد، چه فرقي مي‌كند كه اين مدرسه در خاطرات سال‌هاي سال پيش ما جا‌مانده باشد و غباري از زمان، چهره آدم‌هاي توي آن را تار كرده باشد.
پاييز بوي مدرسه مي‌دهد، حتي اگر آن قدر بزرگ شده باشي كه ديگر چهار‌ديواري دور حياط مدرسه مانع هميشگي‌ات باشد، براي ورود به حياطي كه زنگ‌هاي ورزش معناي ديگري داشت.
پاييز بوي مدرسه مي‌دهد،
  حتي اگر معلم‌هاي دوران ابتدايي‌ات حالا زير خروارها خاك خفته باشند و همبازي‌هاي شاداب دوران كودكي‌‌ات هر كدام گوشه‌اي افتاده باشند و روزهاي مانده را شماره كنند.
پاييز بوي مدرسه مي‌دهد و همين مهم است، اين روز اول مهر كودكان قد و نيم قد را مي‌‌بيني كه با لباس يك شكل، خيابان بي‌منظره ديروز را پر از حجم زندگي كرده‌اند . همين مهم است كه صداي سروصداي بچه‌ها را از حياط مدرسه ته كوچه مي‌شنوي و با صداي ضربه خوردن به توپ فوتبال در دل زمان سفر مي‌كني و روياهاي روزهاي رفته را مرور مي‌كني، روزهايي كه مثل امروز نبودند، روزهايي كه پرواز يك بادبادك مي‌بردت از بام‌هاي سحرخيزي پلك تا نارنج‌ زارهاي خورشيد، روزهايي كه غم بود اما كم بود.
پاييز بوي مدرسه مي‌دهد حتي اگر مدرسه‌‌ات پشت زمان‌ها جا مانده باشد.
مهدی عظیمی 

torsdag den 20. september 2012

رازی که آن را می توان یک راز «الماسی» تمام عیار دانست

عکس فضایی از محل برخورد سیاره در سیبری
روسیه سه شنبه از رازی پرده برداشت که از دهه هفتاد قرن گذشته، آن را حفظ کرده بود؛ رازی که آن را می توان یک راز «الماسی» تمام عیار دانست.

خلاصه این راز این است که معادن حاوی ترلیون ها قیراط الماس نادر در شکافی که در اثر برخورد یک سیاره با زمین در 35 میلیون سال پیش ایجاد شده بود، نهفته شده است؛ معدنی که می تواند تا 3هزار سال پاسخگوی نیاز متنوع مردم به الماس باشد.

سیاره ای که برخوردش به زندگی تمام جانداران در سیبری شرقی پایان داد، حفره ای با قطر 99 کیلومتر ایجاد کرد. این حفره از چشم دانشمندان و بررسی هایشان به دور ماند. تا این که دانشمندان دانشکده "ژئولوژی نوفوسیبریسک . تحقیق بر روی آن را تقریبا 50 سال پیش آغاز کردند. آن ها نام این حفره را Popigai Astroblem نهادند و در زیر آن معادنی از الماس نادر و غیر معروف را کشف کردند.

مقام های اتحاد جماهیر شوروی سابق، از اعلام این خبر خودداری کردند و جز به مقادیری که برای بررسی های علمی مورد نیاز است؛ اجازه استخراج از معدن را ندادند.

آزمایش ها نشان داد که الماس نهفته شده "بوبیگای" است که از هر الماس معروفی در بازارها، سخت تر و با ارزش تر است. این الماس کاربرد صنعتی و علمی دارد که از برخورد بسیار سریع و شدید سیاره با زمین به وجود آمده است.

در بیانیه دانشکده نوفوسیبریسک آمده است که آغاز استخراج الماس از این معدن می تواند بازار الماس جهان را تحت الشعاع قرار دهد "با وجود این که خریداران این نوع الماس معمولا شرکت ها و دانشکده های علمی است."
این بیانیه افزوده است که این معدن می تواند میلیاردها دلار بر ثروت روسیه بیفزاید

این بیانیه افزوده است که این معدن می تواند میلیاردها دلار بر ثروت

آغاز به کار “اینترنت ملی” در هفته آینده

رضا تقی‌پور، وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات از آغاز به کار “اینترنت ملی” در هفته آینده خبر داده که به گفته او با این اقدام ارتباط حدود ۴۲ هزار دستگاه دولتی با اینترنت قطع و به شبکه ملی منتقل خواهد شد.
این طرح که تقی پور از آن به عنوان “اینترنت ملی” و “شبکه ملی اطلاعات” یاد کرده تا هفته آینده در کل کشور برای تمامی دستگاه‌های اجرایی راه‌اندازی خواهد شد و در تمامی مراکز سوئیچ استانی یعنی ۳۱ استان عملیاتی و طی مراسمی پرده‌برداری می‌شود.”
این اعلام وزیر دولت احمدی نژاد اما همچنان تا حد زیادی مبهم است و مشخص نیست کیفیت دسترسی ایرانیان به شبکه جهانی اینترنت پس از این چگونه خواهد بود.
در همین باره در کلمه بخوانید:کاهش سرعت و پهنای باند اینترنت کشور به بهانه ملاحظات امنیتی/ اینترنت ملی از مهر می‌آید؟
در واقع پس از انتخابات مخدوش ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ و اعتراضات مردمی پس از آن، موضوع گسترش فیلترینگ و نیز راه اندازی شبکه ملی اینترنت مورد توجه حکومت قرار گرفت و با قطع یا کاهش سرعت اینترنت و گسترش فیلترینگ، صحبت از طرحی با عنوان اینترنت پاک یا حلال و ملی هم به میان آمد.
تاکنون تاریخ های مختلفی برای راه اندازی اینترنت ملی مطرح شده است. سال گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تصمیمات راهبردی کشور در عرصه راه اندازی زیرساختهای دفاع سایبری، از زیربار آمدن اولین مرحله از شبکه ملی اطلاعات در خردادماه سال ۹۱ به عنوان یکی از تصمیمات اصلی در این بخش خبر داد.
پیش از این حتی زمان راه اندازی “اینترنت ملی” تا ۲۲ بهمن‌ ۱۳۹۰ اعلام شده بود.
تقی پور همچنین در ۱۸ دی ماه ۱۳۹۰، اعلام کرد که شبکه ملی اطلاعات تا ۶ ماه آینده راه‌اندازی می‌شود و گفت: «براساس تکلیفی که تا پایان برنامه پنجم توسعه داریم، با تکمیل این طرح، باید همه مراکز داده‌ها و میزبانی سایت‌ها به داخل کشور منتقل شود. این شبکه پاسخگر نیاز های کاربران خواهد بود.»
وزیر ارتباطات در سخنان جدید خود “نصب تجهیزات و جداسازی” را از جمله دلایل تأخیر به‌وجود آمده در این طرح عنوان کرده و گفته است: «کلیات اجرای این پروژه به تمامی دستگاه‌ها ابلاغ و به صورت عملیاتی نیز با تمامی وزارتخانه‌ها مسائل مربوطه مطرح شده است.»
حاکمیت به دنبال چیست؟
نگرانی بسیاری از شهروندان این است که اجرای این طرح در فازهای بعدی به اعمال محدودیت‌های بیشتر بر اینترنت یا حتی قطع دسترسی ایرانیان به اینترنت منجر شود، اما کارشناسان می گویند اجرای این طرح با کیفیت فعلی استفاده از اینترنت را با محدودیت بیشتری از آنچه که هم اکنون هست، مواجه نمی کند.
با این حال دکتر شهشهانی رئیس دانشکده ریاضیات دانشگاه صنعتی شریف که از وی به عنوان بنیانگذار اینترنت در ایران یاد می شود پیش از این به روزنامه قدس گفته بود: اگر بیشتر مردم بدانند اینترنت ملی یعنی چه، با آن مخالف خواهند بود. چون مدلی که مطرح است، شبیه چیزی است که در چین وجود دارد.
وی افزود: متأسفانه این روزها تمام الگوبرداری های ما از چین است، شاید در بسیاری امور تقلید خوب باشد، ولی در همه امور جواب نمی دهد. جریانی که واقعیت دارد و از آن به اینترنت ملی یاد می شود یعنی اتصالهای داخلی خوب و گسترده ای داشته باشیم، ولی همه اتصالهای خارجی مان از یک کانالهای قابل کنترل عبور کند. اکنون هم شاید ۹۵ درصد اتصال ایران از طریق مخابرات انجام می شود، با فیبر نوری، بنابراین وقتی وارد بسیاری از سایت ها می شوید فیلتر شده است. در واقع اینترنت ملی یعنی همین! پس چندان نمی تواند مورد توجه واقع شود.
وزیر ارتباطات مدعی شده بر اساس این طرح با جداسازی شبکه اطلاعات داخلی از شبکه اینترنت جهانی ایران «قادر به مهار صد در صدی حملات سایبری خواهیم بود و دیگر بدافزاری وارد نخواهد شد. مگر برخی شیطنت‌ها که ممکن است از داخل کشور منشا بگیرند.»
از نگاه او اینترنت «به عنوان ابزاری بسیار قوی در انقلاب های رنگی مورد استفاده و بهره برداری قرار می گیرد و گوگل تمامی اطلاعاتش را در اختیار سازمان سیا قرار می دهد.»
او پیش از این در توضیح راه اندازی اینترنت ملی با اعلام اینکه «اعتمادی به اینترنت نیست، از همین رو ما اینترنت پاک را به تعبیری موازی با شبکه اینترنت در کشور راه اندازی می‌کنیم» گفته بود: «وجود آسیب‌های امنیتی درکنار آسیب های فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی در شبکه اینترنت موجب شده است که کشورها، شبکه موازی با اینترنت راه‌اندازی کنند.»
تقی پور در سخنان دیگری نیز درباره اینترنت گفته بود: «اینترنت کنونی بر مبنا و اساس تئوری‌های اومانیستی و لیبرالیستی است. اینترنت برای جوامع خطرناک است و نیاز به باز تعریف دارد در این راستا طرح اینترنت پاک ارائه شده‌است.»
حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات هم بهمن‌ سال گذشته از گسترش شبکه‌های اجتماعی در اینترنت به‌عنوان “تهدیدهای جدید” علیه جمهوری اسلامی یاد کرده و گفته بود: «سرویس‌های اطلاعاتی اینترنت را به‌وجود آورده‌اند و اطلاعاتی به شما می‌دهند که در واقع آن چیزی که شما می‌خواهید نیست بلکه آن‌چه که خود می‌خواهند به شما می‌دهند و اطلاعات شما را می‌گیرند.»
سردار غلام‌رضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیر‌عامل ایران نیز گفته بود: “یاهو و جی‌میل هیچ امنیتی ندارند و هر مطلبی از طریق این دو سرویس ارسال شود ابتدا به مرکز کنترل این دو سرویس کپی شده و سپس به فرد گیرنده ارسال می‌شود.”
به گفته سردار جلالی “برای مقابله با این موضوع هر چه سریع‌تر باید زیرساختی به نام اینترنت ملی در کشور ایجاد شود.”
همچنین معاون فنی وزارت اطلاعات نیز گفته بود: “شبکه اینترنت عامل تهدید یا ابزار جاسوسی نیست بلکه خود، تهدید و جاسوس است.”
 
اسماعیل احمدی مقدم نیز در ۲۰ دی ماه در مورد ملی شدن اینترنت، اشاره کرده بود:«نباید مرکز اطلاعات رایانه‌ای ما در خارج از کشور باشد؛ خودمان می‌توانیم این مراکز را در داخل کشور داشته باشیم؛ گوگل موتور جستجو نیست بلکه ابزار جاسوسی است.»
با این همه آشفتگی که در نگاه مسوولان نسبت به اینترنت وجود دارد، مخالفان این طرح فراوان اند و تاکنون انتقادات زیادی به این طرح وارد شده است. این انتقادات این اقدام را طرحی علیه آزادی بیان و اینترنت جهانی توصیف کرده اند. همچنین به موازات آن، برخی کارشناسان به این مساله نیز اطمینان دارند که ایران توانایی و تخصص لازم در این زمینه را برخوردار نیست
کلمه.


تيم ملي بسكتبال ايران با پيروزي بر ازبكستان راهي مرحله نيمه نهايي كاپ‌آسيا شد

147-30.jpg (ايسنا)، تيم ملي بسكتبال ايران در مرحله يك چهارم پاياني كاپ آسيا به مصاف ازبكستان رفت و با نتيجه 79 بر 37 به پيروزي رسيد و به عنوان نخستين تيم، راهي مرحله نيمه نهايي شد. تيم ملي بسكتبال ايران كه در مرحله گروهي صدرنشين گروه B بود، در مرحله يك چهارم پاياني برابر تيم چهارم گروه A رفت و براي رسيدن به فينال بايد به مصاف برنده ديدار فيليپين و چين تايپه برود.

تيم ملي بسكتبال ايران در ديدار قبلي‌اش برابر ازبكستان كه در جام ملت‌هاي سال 2011 در ووهان چين برگزار شد با تركيب كاملش توانست 132 بر 38 به برتري برسد.

اصغر كاردوست در اين مسابقه با كسب 12 امتياز و انجام 8 ريباند بهترين بازيكن ميدان بود.

كوارتر نخست:

ايران ديدار برابر ازبكستان را با تركيب سجاد مشايخي، بهنام يخچالي، محمد جمشيدي، امير صديقي و روزبه ارغوان آغاز كرد و از همان ابتدا نيز عملكرد بهتري نسبت به حريف داشت. ملي پوشان جوان ايران كه در اين ديدار فرصت داشتند تا وارد زمين شوند، با توجه به سطح توانايي حريف عملكرد خوبي به نمايش مي‌گذاشتند. ايران تيم برتر ميدان بود اما در دفاع تيمي منسجم نشان نمي داد و همين مساله به ازبك ها كمك مي كرد تا امتياز آوري كنند. بچيروويچ از كنار زمين بازيكنان جوان را به دفاع بهتر فرا مي خواند و با اضافه كردن يك بسكتباليست با تجربه سعي داشت هماهنگي بيشتري به تيمش تزريق كند. كوارتر نخست اين مسابقه با برتري ايران به دقايق پاياني نزديك شد و در نهايت با شوت زيباي صالح فروتن با نتيجه 17 بر 13 به پايان رسيد.

كوارتر دوم:

بچيروويچ در كوارتر دوم نيز تركيب جوانش را روانه ميدان كرد. بهنام يخچالي بدون استرس بود و سعي داشت تا به خوبي تيم را رهبري كند. كادرفني تيم ملي به طور منظم يكي از بازيكنان با تجربه را در تركيب قرار مي داد تا جوان ها با حضور او منظم‌تر عمل كنند و همين مساله كار تيمي ايران را بهتر مي كرد. روزبه ارغوان و اصغر كاردوست نيز زير سبد ايران به خوبي عمل مي كردند تا جايي كه ازبكستان تا دقايقي بدون امتياز كارش را در كوارتر دوم ادامه مي داد. با افزايش فاصله امتيازي بچيروويچ زمان حضور بازيكنان با تجربه در زمين را كمتر و كمتر مي كرد تا جوانان به تنهايي در ميدان باشند و تجربه كسب كنند.

ملي پوشان به خوبي در حمله هاي خود موفق بودند و در طرف مقابل نيز با دفاعي خوب اجازه امتياز آوري به ازبكستان نمي دادند. در دقايق پاياني اين كوارتر، ايران مي توانست فاصله را بيشتر كند اما ملي‌پوشان جوان كه در اين مسابقه نقش زيادي در تيم داشتند كمي با عجله اقدام مي كردند كه باعث مي شد پرتاب هايي بدون امتياز ثبت كنند. كوارتر دوم با برتري قاطع ايران و با نتيجه 15 بر 3 به پايان رسيد.

كوارتر سوم:

نيمه دوم مسابقه در حالي آغاز شد كه ايران 32 بر 16 از حريف پيش بود. تيم ملي بسكتبال ايران كوارتر سوم را با نفرات اصلي‌اش آغاز كرد. صمد نيكخواه بهرامي و حامد آفاق به تركيب اضافه شدند و در حالي كه فاصله امتيازي بين دو تيم نيز زياد بود سعي در افزايش اين فاصله داشتند. بازي با نتيجه 48 بر 22 ادامه داشت و صالح فروتن، روزبه ارغوان و بهنام يخچالي وارد زمين شدند. ملي پوشان توپ و ميدان را در اختيار داشتند و با مرور سيستم هاي خود به اين مسابقه همانند فرصتي براي هماهنگي بيشتر نگاه مي كردند.

با ادامه برتري ايران محمد جمشيدي نيز به تركيب اضافه شد. تركيب جوان ايران به خوبي ازبك‌ها را مغلوب انگيزه خود كرده بود و اجازه نمي دادند حريف برنامه اي براي عمل كردن به آن داشته باشند. حمله هاي حريف يكي پس از ديگري متوقف مي شد. با برتري قاطع ايران، بچيروويچ همانند نيمه نخست بازيكان را به صورت چرخشي وارد زمين مي كرد و سعي داشت به اكثر ملي پوشان فرصت بدهد و در نهايت نيز تيم ملي ايران در اين كوارتر با پرتاب سه امتيازي بي نقص بهنام يخچالي با نتيجه مناسب 27 بر 9 به پيروزي رسيد.

كوارتر چهارم:

بچيروويچ كوارتر چهارم را با جوان ترين بازيكنانش آغاز كرد. ايران 59 بر 24 پيش بود. فريد اصلاني، محمد جمشيدي، بهنام يخچالي، امير صديقي و روزبه ارغوان در اين كوارتر در ميدان بودند و هماهنگ تر از ديدارهاي گذشته عمل مي كردند. ملي پوشان در دفاع منطقه اي و برنامه ريزي براي حمله عملكرد خوبي داشتند اما همانند اكثر مسابقه ها در پرتاب‌هاي آزاد ناموفق بودند.

نفوذهاي اصلاني به زير سبد ازبكستان و پاس‌هاي سريع او به بيرون دفاع حريف را متزلزل كرده بود و فضاي خوبي در اختيار ديگر بازيكنان قرار مي داد تا جايي كه روزبه ارغوان با پرتابي سه امتيازي شصت و هشتمين امتياز را به نام ايران ثبت كرد.

سجاد مشايخي هم وارد زمين شد و در كنار فريد اصلاني سرعت بازي را افزايش داد. توپ و ميدان در اختيار ايران بود و ملي پوشان جوان سعي مي كردند خود را هماهنگ تر كنند. از طرف ديگر نيز حريف از تمامي موقعيت‌هايي كه داشت استفاده مي كرد و امتياز مي گرفت. پنج خطا شدن تيم ازبكستان شرايط را براي ملي پوشان ايران بهتر كرد، با اينكه جوانان در امتياز آوري آنچنان موفق نبودند اما در انجام سيستم هاي بچيروويچ نمايش قابل قبولي داشتند. بازي در كوارتر چهارم با نتيجه 11 بر 10 به دقايق پاياني خود نزديك مي شد و ايران همچنان با تركيب جوانش كه حالا صالح فروتن را نيز در خدمت داشت برابر حريف به كارش ادامه مي داد.

اقدام خوب جمشيدي هفتاد و پنجمين امتياز ايران را بدست آورد و تك پرتاب او نيز وارد سبد شد اما جوانان از دفاع غافل شدند و ازبكستان با يك ضد حمله به سي و هفتيم امتيازش رسيد. ثانيه هاي پاياني كوارتر چهارم هم با پرتاب هاي موفق مشايخي و با نتيجه 20 بر 12 به سود ايران به پايان رسيد تا شاگردان بچيروويچ در مرحله يك چهارم نهايي ازبسكتان را با نتيجه 79 بر 37 شكست داده و راهي نيمه نهايي كاپ‌آسيا شوند.

mandag den 17. september 2012

شعری از سهراب احمدی نژاد


شعری از سهراب احمدی نژاد
شعر آقای «سهراب احمدی نژاد» که توسط يکی از دوستان عزيزم به دستم رسيد انگيزه نوشتن اين يادداشت شد و هم او نيز پيشنهاد طرح عمومی اين نوشته را داد. اين شعر به قصد هجو محمود احمدی نژاد در قالب «صدای پای آب» يعنی تأثيرگذارترين اثر يکی از فرازهای

منحصر به فرد شعر فارسی آمده است و درست به دليل همين نام گذاريِ اسم شاعر و
استفاده از ريتم و قالب معروفترين کار او، توجه خواننده را به خود جلب مي‌کند. من متن شعر را، بدون رعايت فاصله گذاری قطعات آن، در زير مي‌آورم تا اشارات بعديِ نوشته به آن روشن باشد:
...
« شعری از سهراب احمدی نژاد
روزگارم بد نيست - چاه نفتی دارم - پول گازی - سر سوزن عقلی - دوستانی ، دستشان داغ و درفش - و سخنگويی که همين نزديکيست - لای اين شب بوها - گوئيا می شاشد- پای آن کاج بلند - اهل تهرانم - ازهمان روز که خوردم پپسی توی ميدان وليعصر، شدم تهرانی
....
اهل تهرانم- پيشه ام حرافيست- گاه گاهی قفسی ميسازم توی اوين - تا به آواز جوانی که در آن زندانيست - غم بدبختيتان تازه شود - چه خيالي،،،،چه خيالی ميدانم - همشون بی جانند - خوب ميدانم - حاصل دولت من بی نانی است - من مسلمانم
برسرم هاله‌ی نور - جانمازم پرچم - مُهرم زور - قصر، سجاده من - من وضو باخونِ مردم پير و جوان ميگيرم - من نمازم را پی تکبيرةالاحرام فقيه - پی قدقامت شورای نگهبان خواندم - کعبه ام بر لب چاه - کعبه ام توی - جمکران افتادست - کعبه من مث يک زندانی - می رود راه براه - می رود بند به بند - حجرالاسود من - کلّه‌ی تار و سياه اوباماست - اهل تهرانم - نسبم شايد - برسد - به يه هندونه‌ي‌کالی در چين - نسب من شايد - به پسرعمه چاوز برسد - رهبرم بی خبر از خواب پريد - جنّتی زيبا شد - مرد بقال از من پرسيد - چند مثقال کراک ميخواهی - من ازاو پرسيدم - رای مفت سيری چند؟

 

این پول نان ماست

پول نان ما . . . . . . . . .!!ا
سروده خانم دکتر صدیقه وسمقی
(دکتر در حقوق و فقه اسلامی)

این پول نان ماست، که در ویرانه های دمشق در کنار آرزوهای گزاف یک قمارباز، دفن می شود


زنی در خیابان
به یک قرص نان
خود را می فروشد

آن سوترک مردی
گرده نانی را
از دست عابری می رباید


ما گرسنه
در کوچه های غربت این شهر
پرسه می زنیم
و می دانیم
که دست های کثیفی
نان ما را
از سفره های مان ربوده است

این پول نان ماست ،
که در هزار توی دالان های پنهان
کیک زرد می شود
برای تزیین بساط بیداد !

پول نان ما ،
موشک هائی است
که به اسرائیل می رسد
زود تر از آنکه
آب و نان ،
به " ورزقان " و "اهر" برسد !

نگاه کن !
این پوکه های گلوله
این لاشه های تانک ،
پول نان ماست ،
که در خیابان های حمص ریخته است !

این پول نان ماست ،
که در ویرانه های دمشق
در کنار آرزوهای گزاف یک قمارباز
دفن می شود

این پول نان ماست ،
که در کوچه های حلب
پیش چشم جنازه ها
برای یک بازنده هزینه می شود

بازنده ای که قبل از بازی باخته بود !

پول نان ما ،
بذرهای دروغ و فساد است
که بر زمین پاشیده می شود
تا شاید برزگری خام اندیش
آرزوهای پوچ خود را
از آن درو کند

پول نان ما ،
هیزم هائیست که در هر سو
آتش می افروزد
و در آتش می سوزد

پول نان ما ،
تفنگ هائیست
که هدف های اشتباه را نشانه گرفته است
پول نان ما ،
پایگاه اتمی بوشهر است
که غبار یک عمر سفاهت حاکمان
بر آن نشسته است

پول نان ما ،
باج هایی است
که در جیب های چین و روسیه
ورم کرده است !
پول نان ما ،
مزد سردارانی است
که سرها را به دار می کنند
و لب ها را می دوزند ،
تا گرسنگان نفهمند گرسنگی تقصیر کیست !

پول نان ما ،
منبری است
که واعظی ابله بر آن نشسته است
و به ما می آموزد ،
گرسنگی تقصیر خداوند است
گرسنگی ،
بشارت ظهور یک منجی است !

و ما می دانیم
این تقصیر ماست
که ابلهی بر منبر نشسته است
این تقصیر ماست
که خیره سری بر مسند نشسته است
ما می دانیم ،
محصول بذرهای دروغ و تزویر
و خارهای ترس و سکوت
جز قحطی نیست

پول نان ما را قماربازان ،
در قمارخانه های سیاست و قدرت
باخته اند

اکنون
ما مانده ایم و فرزندانی ،
با آرزو های سبز و جوان
و خانه ای با تیرک نازک
آنقدر نازک
که به لرزیدنی فرو می ریزد
و ما زنده ،
زیر آوارهای آن می مانیم

هان !ا
فردا که از خواب برخیزیم ،
ما را
و فرزندان ما را
و خانه ما را نیز
باخته اند

صدیقه وسمقی
 
صدیقه وسمقی: حکومت باید پای خود را از موضوع حجاب کنار بکشد

 
روش اجرای حجاب در سطح جامعه بر مبانی چه اصولی باید پیاده شود؟
زنان ایرانی قبل ازانقلاب دارای پوشش متعارف ومناسبی بودند. درجوامع اسلامی دیگر نیز درحال حاضر زنان بدون اعمال فشاربرآنان ، دارای پوشش متعارف وعادی هستند. حجاب درهیچ کجا مثل ایران به یک معضل تبدیل نشده است چرا که مردم خودشان در تعامل با یکدیگردر زندگی اجتماعی معیارها وموازین صحیح ومعتدل را پیدا کرده وعرف را برآن بنا می کنند. دخالت قهرآمیز حکومت درامرحجاب ازاشتباهات بزرگ بوده است که همچنان علیرغم نتایج بسیارناخوشایند آن ، ادامه دارد. هنوز پس از سی وسه سال زنان به حجاب معتدل و رضایت بخش دست نیافته اند. دلیل آن نیز دخالت حکومت و پلیسی کردن این موضوع بسیارابتدائی وساده است. افراط در این مسئله تا بدانجا بوده که حتی حجاب افراطی برهموطنان غیرمسلمان وتوریست ها نیز تحمیل شده است. زیاده روی ها که منشا آن تعصب کوروجهالت است، حجاب را ازوضعیت تعادل خارج کرده واین موضوع شخصی وابتدائی را به یک معضل سیاسی ، فرهنگی و اجتماعی تبدیل کرده و ازاین ناحیه به زنان ظلم وستم بسیارشده است. همین موضوع یک شکاف بزرگ میان زنان وحکومت ایجاد کرده و سطح برخورد و درگیری حاکمیت با آحاد جامعه را دائما گسترش داده است. به نظر من حکومت باید پای خود را از موضوع حجاب کنار بکشد. جامعه پس از مدتی در این موضوع به یک تعادل و توازن خواهد رسید . کشور ایران از پیدا شدن موی سرزنان آسیب نخواهد دید. موی زنان اسلام را تهدید نمی کند. ستمگری واهانت روزافزون به زنان، فساد ودزدی واختلاس وپایمال کردن حقوق وآزادی های مردم و رفتارهای غیرانسانی است که کشور را به ورطه بحران افکنده و بعلاوه جائی برای دفاع ازاسلام باقی نگذاشته است. اگر همه زنان نیزچادرو روبند بپوشند، مشکلات کشورحل نخواهد شد و کسی ایران را با اینهمه فساد واختلاس وتباهی، اسلامی نخواهد دانست، مگرهمان گروه فریبکاری که خود عامل فساد وتباهی است یعنی همان فرقه طالبانی ومنحرفی که همه کارها را به انحراف کشانده و زنان نیزازجهالت آنان آسیب بسیاردیده اند


fredag den 14. september 2012

خامنه ای آتش بیار معرکه شد

 بازار حرکت ضد آمریکایی را امروز رهبر جمهوری اسلامی داغ کرد این موج براه افتاده بهترین موقعیت را یکبار دیگر برای او فراهم کرد تا با داغ کردن این مطب مشکل اتمی ایران و سوریه را به پوشاند. این موج شاید مهندسی شده می تواند یکبار دیگر حکومت ایران را از زیر ضرب بیرون بکشد پس باید منتظر خبر های بیشتری از این جانب باشیم و حتما آتش این خبر را ایران داغتر می کند

خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران با انتشار پيامی به‌شدت به انتشار فيلم "ضد اسلامی" حمله کرد و متهم اصلی آن را آمريکا و اسرائيل دانست.

به گزارش منابع خبری ايران، با گذشت دو روز از اعتراضات در کشورهای اسلامی نسبت به انتشار فيلم آماتور "بی‌گناهی مسلمانان" که گفته می‌شود توهين به پيامبر اسلام است، پيام آيت‌الله علی خامنه‌ای به همين مناسب منتشر شد
.

وی انتشار اين فيلم را " اقدامی جنون‌آميز و نفرت‌انگيز" خواند و گفت: "پشت صحنه اين حرکت شرارت‌بار، سياست‌های خصمانه صهيونيسم و آمريکا و ديگر سران استکبار جهانی است."

رهبر جمهوری اسلامی ايران افزود اگر پيش از اين از "سلمان رشدی، کاريکاتوريست دانمارکی و کشيش‌های آمريکايی آتش‌زننده قرآن" حمايت نمی‌کردند امروز کار به اين "گناه عظيم و غيرقابل بخشش" نمی‌رسيد.

 
 خامنه‌ای در ادامه پيام خود بدون اشاره به کشتن سفير آمريکا و سه کارمند سفارت اين کشور در ليبی توسط مسلمانان تندرو، آورده است: "متهم اول در اين جنايت، صهيونيسم و دولت آمريکا است."

رهبر جمهوری اسلامی گفته است: "سياستمداران آمريکا اگر در ادعای دخالت نداشتن خود صادقند بايد عاملان اين جنايت شنيع و پشتيبانان مالی آن را که دل ملت‌های مسلمان را به درد آورده‌اند، به مجازات متناسب با اين جرم بزرگ برسانند."

اين در حالی است که هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، روز گذشته انتشار اين فيلم را محکوم کرد و آن را "مشمئزکننده" خواند. کلينتون تأکيد کرد که این ویدئو هیچ ارتباطی با دولت آمریکا ندارد.

در همين حال محمد خاتمی، رئيس‌جمهور پيشين ايران نيز در اين رابطه نامه‌ای به دبيرکل سازمان کنفرانس اسلامی نوشت.

خاتمی "اهانت به مقدسات همه اقوام و مذاهب و ملل" را امری ناپسند دانست و آن را در مقابل "طرح خیرخواهانه گفت‌وگوی تمدن‌ها" خواند.

وی نيز همچون رهبر جمهوری اسلامی گفت اگر با توهين‌کنندگان پيش از اين برخورد می‌شد چنين فيلمی از سوی "افراطیون بدسابقه" ساخته نمی‌شد.

محمد خاتمی انتشار اين فيلم را "جنايتی" دانست که "احساسات صدها میلیون مسلمان" را جريحه‌دار کرده است.

خاتمی از سازمان کنفرانس اسلامی خواسته است تا "برای دفاع از ارزش‌ها و مقدسات دینی و مقابله با افراطی‌گری و خشونت، فعالانه وارد عمل شود و با همراهی و همکاری نهادهای مؤثر بین‌المللی، همه دولت‌ها از جمله دولت آمریکا را به اقدام عملی برای خشکانیدن ریشه‌ها و جلوگیری از گسترش منازعات هویتی، قومی و دینی و برخورد قاطع با مسببان این فاجعه مکلّف کند."

امروز در ايران پس از برگزاری نماز جمعه در تهران همچون روز گذشته تظاهراتی بر عليه آمريکا و اسرائيل به‌راه افتاد و در آن پرچم‌های اين دو کشور به آتش کشيده شد.

انتشار بخش‌هايی از فيلم "بی‌گناهی مسلمانان" در وب‌سايت يوتيوب باعث ناآرامی در ديگر کشورهای اسلامی نيز شده است.

در دو روز گذشته اخبار رسانه‌ها تحت تأثير حمله به کنسولگری آمريکا در شهر بنغازی ليبی بوده است که به کشته شدن سفير و سه کارمند ايالات متحده در اين کشور انجاميد.

torsdag den 13. september 2012

مملکت تعطیل است

در ماه شهریور با احتساب تعطیلات پنج شنبه و جمعه 14 روز تعطیلی داشتیم و به این ترتیب از یک ماه 31 روزه، تنها 17 روز سرکار رفتیم




در کشوری که حقوق یکساعت استاد دانشگاه برابر است با دوساعت کرایه الاغ در امامزاده داوود و تولیدات مملکت حرف بافی زمامداران ان می باشد ضرر این حاتم بخشی ها به مردم کوچه و بازار و تولیدی های کوچک می خورد نگاهی به کشور های همسایه مثل ترکیه دوبی ... و غیره در سالهایی که زمام داران ما خواب بودند نشان می دهد که تا چه حد این ندانم کاری ها به ضرر ملت و کشور می باشد در دنیای امروز که ثانیه های کاری را برنامه ریزی می کنند ما روزها و هفته ها کشور را تعطیل می کنیم


.


ماه شهریور پرتعطیلی ترین ماه امسال است چون علاوه بر تعطیلات رسمی که در تقویم ثبت شده، تهرانی ها از تاریخ هفتم تا یازدهم هم برای اجلاس کشورهای غیرمتعهد تعطیل بودند به این ترتیب با احتساب روزهای پنجشنبه و جمعه که البته بسیاری از آن هم بین التعطیلی بود تهرانی ها 14 روز تعطیلی در این ماه داشتند و تنها 17 روز کاری را تجربه کردند.


این تعطیلات البته اعتراض بسیاری از افرادی که نمی توانستند به نحو مطلوبی از آن بهره ببرند را هم بلند کرده بود آن ها معتقد بودند تعطیلات زیاد و بدون برنامه این ماه نه تنها کار ساز نبوده بلکه به بسیاری از دعواهای خانوادگی هم دامن زده !و یا حداقل به استراحت بیشتر از نیاز تبدیل شده است.

با اینجال گویا تعطیلات زیاد این ماه قرار است در شش ماهه دوم سال جبران شود. در 6 ماه دوم سال یعنی از مهر تا اسفند،به جز پنج شنبه ها و جمعه ها،تنها 8 روز دیگر تعطیلی داریم.

مطابق تعطیلاتی که در تقویم آمده در ماه مهر تعطیلی نداریم و شنبه 13 آبان تعطیل است.همچنین چهارم و پنجم آذر(شنبه و یکشنبه)، 14 دی (پنج شنبه)،23 دی ( شنبه)،10 بهمن( سه شنبه) وبیست و دو بهمن(یکشنبه) جزو تعیطلات رسمی شش ماه دوم امسال هستند.

روز 29 اسفند امسال هم سه شنبه است که به نظر می رسد از این روز به بعد جزو تعطیلات محسوب شود.

اینجا هم لبنان است


گویا این غم لبنان فقط برای آنهایی است که هزینه جنگ آنان را می پردازند ودر هر شرایطی لبنانی ها می خورند و می نوشند و جشن می گیرند و البته به ریش ما می خندند
 

تنها در چهار سال منابع خبری می گویند که حکومت ایران بیش از پانصد میلیون دلار برای بازسازی لبنان ویران شده هزینه کرده است.
 تنها در آستانه دیدار احمدی نژاد از لبنان، سرکیسه را باز هم شل تر کردند و یک تعهد 450 میلیون دلاری برای بازسازی زیربنای لبنان و جاده ها و شبکه برق آن کشور به عهده گرفتند.
یک سخنگوی اسرائیلی گفته بود، سفر احمدی نژاد به لبنان، مانند سفر اربابی است که به دیدار ملکش می رود و می خواهد دست نوازش بر سر رعایای خویش بکشد
 
 
 
 
 
 
خود قضاوت کنید.
چی بگیم آخه  .............
 
 
 
 
 
 
 

فاطمه کماندو ها در آرایشگاهها عروسی ها وفروشگاهها همه سطوح کشور مستقر می شوند

زنان پلیس در تالارهای عروسی، آرايشگاه‌ها و استخرهای زنان در ایران مستقر می شوند
شاه کارهای گشت ارشاد را مردم در این سالها دیدند دزدی تجاوز باجگیری و دزدیدن نامزد مردم و تجاوز و کشتن وی در زندان . باید دید این فاطمه کماندو های حاضر در همه جا چه شاه کاری می زنند
سرهنگ سیفیان رییس مرکز انتظام پلیس پیشگیری از حضور نگهبانان زن در مراکز تفریحی، آموزشی و تجاری مخصوص زنان خبر داد و گفت: "این زنان برای حفظ حریم بانوان فعالیت می‌کنند."

سیفیان در گفت‌وگو با خبرگزاری "ایسنا"، با اعلام خبر حضور بانوان نگهبان در اماکن خصوصی و دولتی، گفت: "این زنان نگهبان برای حفظ حریم بانوان در مکان‌های خصوصی و عمومی به فعالیت می‌پردازند."

وی با بیان اینکه این زنان آموزش‌های لازم را در راستای حفاظت از محل‌ها می‌بینند، گفت: "این افراد در قالب موسسات حفاظتی مشغول به کار می‌شوند."

رییس مرکز انتظام پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه این زنان در پارک‌ها، مناطق تفریحی همچون فروشگاه‌ها و ... فعالیت می‌کنند، گفت: "از آنجایی که برخی سارقان زن بوده یا برخی سارقان در پوشش زنانه اقدام به انجام اعمال مجرمانه می‌کنند، وجود و استقرار نگهبانان زن به خصوص در مراکزی که مخصوص زنان است، مهم است."

سیفیان با تاکید بر اینکه ضریب امنیت مناطق تفریحی و آموزشی به میزان سرمایه‌گذاری و همچنین گرایش مردم جامعه به این محل‌ها، نقش مهمی دارد، تاکید کرد: "اگر امنیت محل‌های تفریحی، آموزشی و تجاری تامین شود، علاوه بر گرایش مردم و رونق کسب و کار، سرمایه‌گذاری نیز افزایش می‌یابد."

وی استخرهای زنان، تالارهای عروسی، آرایشگاه‌ها و ... را از جمله مکان‌هایی نامید که زنان نگهبان می‌توانند در آن به فعالیت بپردازند و گفت: "وجود نگهبانان زن علاوه بر حفظ اموال، باعث از بین رفتن مشکلاتی که ممکن است توسط موبایل‌های دوربین‌دار و برخی رفتارهای ناهنجار و ... ایجاد شود، مثمر ثمر باشد."

onsdag den 12. september 2012

وصیت نامه زیبای " آلبرت اینشتین

وصیت نامه زیبای " آلبرت اینشتین"
سه شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۱۵
آن لحظه فرا خواهد رسید که دکتر بگوید مغز من از کار افتاده است و به هزار علت دانسته و ندانسته زندگیم به پایان رسیده است.

: روزی فرا خواهد رسید که جسم من آنجا زیر ملحفه سفید پاکیزه ای که از چهار طرفش زیر تشک تخت بیمارستان رفته است، قرار می گیرد و آدم هایی که سخت مشغول زنده ها و مرده ها هستند از کنارم می گذرند.

آن لحظه فرا خواهد رسید که دکتر بگوید مغز من از کار افتاده است و به هزار علت دانسته و ندانسته زندگیم به پایان رسیده است.

در چنین روزی، تلاش نکنید به شکل مصنوعی و با استفاده از دستگاه، زندگیم را به من برگردانید و این را بستر مرگ من ندانید. بگذارید آن را بستر زندگی بنامم. بگذارید جسمم به دیگران کمک کند که به حیات خود ادامه دهند.

چشمهایم را به انسانی بدهید که هرگز طلوع آفتاب، چهره یک نوزاد و شکوه عشق را در چشم های یک زن ندیده است.

قلبم را به کسی هدیه بدهید که از قلب جز خاطره ی دردهایی پیاپی و آزار دهنده چیزی به یاد ندارد.

خونم را به نوجوانی بدهید که او را از تصادف ماشین بیرون کشیده اند و کمکش کنید تا زنده بماند تا نوه هایش را ببیند.

کلیه هایم را به کسی بدهید که زندگیش به ماشینی بستگی دارد که هر هفته خون او را تصفیه می کند.

استخوان هایم، عضلاتم، تک تک سلول هایم و اعصابم را بردارید و راهی پیدا کنید که آنها را به پاهای یک کودک فلج پیوند بزنید.

هر گوشه از مغز مرا بکاوید، سلول هایم را اگر لازم شد، بردارید و بگذارید به رشد خود ادامه دهند تا به کمک آنها پسرک لالی بتواند با صدای دو رگه فریاد بزند و دخترک ناشنوایی زمزمه باران را روی شیشه اتاقش بشنود.

آنچه را که از من باقی می ماند بسوزانید و خاکسترم را به دست باد بسپارید، تا گلها بشکفند.

اگر قرار است چیزی از وجود مرا دفن کنید بگذارید خطاهایم، ضعفهایم و تعصباتم نسبت به همنوعانم دفن شوند.

گناهانم را به شیطان و روحم را به خدا بسپارید و اگر گاهی دوست داشتید یادم کنید.

عمل خیری انجام دهید، یا به کسی که نیازمند شماست، کلام محبت آمیزی بگویید.

اگر آنچه را که گفتم برایم انجام دهید، همیشه زنده خواهم ماند ...

tirsdag den 11. september 2012

یازده سپتامبر

یازده سپتامبر روزی که انسانهای زیادی به خاطر کوردلی و سیه فکری مشتی از خفاش از دل سیاهی تاریخ بر آمده کشته شدند روزی که سیاست و دپلماسی را با دود باروت آغشته کرد و همراه با هزاران انسان بی گناه سوخته در ساختمان های دوقلو سرتنوشت مردمان بی شماری را در جهان تغییر داد ایرانیان از جمله اولین مردمانی بودند که با همه خطری که از جانب حکومت اعمال می شد این واقعه را به مردم آمریکا تسلیت گفتند و هم دلی خود تا با دلسوختگان قربانی سیاست و دین اعلام گردند
یازده سپتامبر ننگ ترورویست جهانی ..... چه انسانها که بابت حماقت و جهل دینی تروریستها جان بیگناه خود را از دست میدهند ....به امید آنکه روزی خرد و اندیشه سالم جای دین را پر کند
 


mandag den 10. september 2012

کرایه هر الاغ در امام زاده داود

حوزه ی علمیه اعلام کرد به 3 شرط ورق بازی حلال می شود!
1. بی بی با روسری باشد
2. به جای شاه آخوند باشد
3. همه سربازها عضو بسیج باشند
آیا میدانید کرایه هر الاغ در امام زاده داود ساعتی 20.000 تومان است؟
آیا میدانید حق التدریس یک استادیار دانشگاه ساعتی 10.000 تومان بیشتر نیست؟
و آیا میدانید یارانه هر ایرانی در یک ماه برابر کرایه 2 ساعت یک الاغ است ؟

حالا پیدا کنید (دور از جونتون ) الاغ واقعی را ....

پخش خبر اشتباه درگذشت عطاءالله بهمنش از راديو

Large

میلیاردها تومان پول آردهای دزدیده شده از پناهندگان فقیرو بدبخت به جیب چه کسی رفت و صدایش در نیامد

   
rahimi«منشی من چند برگ کاغذ از بیت‌المال به دخترم داد، او را برکنار کردم.» عبدالله رمضانزاده، سخنگوی دولت سیدمحمد خاتمی، وقتی این جمله رحیمی را از زبان بهرامعلی ذیحساب نهاد ریاست جمهوری شنید، گفت: «به آقای رحیمی بگو، من فردی را می‌شناسم که می‌گوید یک میلیارد تومان آرد دزدیده‌ام و راست، راست راه می‌رود.»
این سخن کنایه‌ای بود از آردهای یک میلیارد تومانی؛ یک میلیاردی که به
گفته رمضانزاده با قیمت روز صد‌ها میلیارد می‌شد؛ آردهایی متعلق به کمیساریای عالی پناهندگان که برای توزیع در بین مهاجران افغان از طریق مرزهای استان کردستان تحویل شده بود تا به خراسان برسد. وقتی استانداری خراسان آرد‌ها را از عبدالله رمضانزاده، استاندار جدید مطالبه کرد مشخص شد، آرد‌ها در زمانی که محمدرضا رحیمی استاندار این منطقه بوده فروخته شده است. عبدالله رمضانزاده در جلسات خصوصی به خبرنگاران گفت در این کار علی کردان نیز سهیم بوده و پول آن هم درانتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۷۶ هزینه شده است.
کنایه‌های آردی" تا چند سال بین نزدیکان رحیمی و رمضانزاده مبادله می‌شد. واسطه‌های رمضانزاده هم البته همشهری رحیمی بودند و از اهالی «سریش‌آباد»؛ روستایی در قروه که کرد‌هایش ترکی هم می‌دانستند.
همشهری‌های «سریش آبادی»‌، دکترای اکسفوردی‌
رحیمی علاوه بر همشهری‌های «سریش آبادی»‌اش، دکترای اکسفوردی‌اش را هم با خود به دیوان محاسبات برد، قاب گرفت و در اتاقش به نمایش گذاشت. سریش آبادی‌های نزدیک به رمضانزاده که از دکتر شدن ناگهانی رحیمی تعجب کرده بودند به تکاپو افتادند. مدرک دانشگاه آزاد هم نبود که جای «دررو» داشته باشد. در‌‌ نهایت نزدیکان رحیمی به زبان آمدند و به مرتضی حیدری، معاون سریش آبادی رمضانزاده پیشنهاد دادند در ازای ۲۰ میلیون تومان برایش مدرک دکترا بگیرند. معاون رمضانزاده اما باورش نشد و این پیشنهاد را دامی برای خود دانست.
انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ عبدالله رمضانزاده را به زندان برد، اما رحیمی را معاون اول احمدی‌نژاد کرد تا سریش‌آبادی‌ها درتاریخ ایران یک معاون اول هم داشته باشند. رحیمی البته می‌دانست، جایگاه معاون اولی در اصل متعلق به چه کسی بوده است، پس هیچ ابایی از تمکین به معاون اول اصلی نداشت. ‌گاه محافظان و مراجعان دفتر مشایی تعجب می‌کردند وقتی رحیمی را با چندین کارتابل پشت در دفتر مشایی می‌دیدند؛ کارتابل‌هایی برای هماهنگی کار‌ها با مشایی.انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ رحیمی را برای نخستین بار در کنار رمضانزاده قرار داد و هر دو مدافع هاشمی شدند. پس از انتخابات رمضانزاده به دانشگاه برگشت، اما رحیمی که راه و چاه ماندن در قدرت را می‌دانست، در مدح احمدی‌نژاد پای یک سوری را به میان کشید و به نقل از او گفت: «اگر بنا بود بعد از پیامبر، پیامبری دیگر بیاید، آن فرد احمدی‌نژاد است.»
همین کافی بود تا رحیمی معاون پارلمانی احمدی‌نژاد شود و حتی با رسوایی رشوه پنج میلیونی برای پس گرفتن استیضاح کردان برسرکار بماند. انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ عبدالله رمضانزاده را به زندان برد، اما رحیمی را معاون اول احمدی‌نژاد کرد تا سریش‌آبادی‌ها درتاریخ ایران یک معاون اول هم داشته باشند.
رحیمی البته می‌دانست، جایگاه معاون اولی در اصل متعلق به چه کسی بوده است، پس هیچ ابایی از تمکین به معاون اول اصلی نداشت. ‌گاه محافظان و مراجعان دفتر مشایی تعجب می‌کردند وقتی رحیمی را با چندین کارتابل پشت در دفتر مشایی می‌دیدند؛ کارتابل‌هایی برای هماهنگی کار‌ها با مشایی.
پیش از آن نزدیکان مشایی رحیمی را به واسطه دخترش می‌شناختند؛ دختری که پس از ازدواج دوم پدر به طرفداری از مادر برخاسته بود و همین دلیل کافی بود تا تنها خبرنگاری در سایت سازمان میراث فرهنگی نصیبش شود.رفته رفته رحیمی باورش شد که جایگاه‌های از دست رفته مشایی سهم او می‌شود. پس وقتی ریاست جمهوری مشایی در نطفه خفه شده بود، برای ریاست جمهوری خودش به صرافت افتاد؛ وقت ملاقات با رهبری امیدوارترش کرد. رهبری به مشایی وقت نداده بود، اما او را پذیرفت. پس می‌شد امیدوار بود که حامیان رهبری پرونده‌های مالی را به روی او نخواهند آورد.

مخالفان سمج
کار‌ها آنطور که باید پیش نرفت. رحیمی مخالفان سمجی یافت که پرونده بیمه ایران و کرسنت را هر از گاهی به رویش می‌آوردند. پس حالا که نمی‌توانست رئیس جمهور شود باید به ماندن در دولت بعد قناعت می‌کرد، چرا که بعید نبود مخالفان دق و دلی احمدی‌نژاد را بر سر او خالی کنند. از نگاه او غرب کشوری‌ها با مرام‌تر بودند. پس طرح کاندیداتوری حمیدرضا حاجی بابایی، وزیر آموزش و پرورش را با محمدرضا باهنر درمیان گذاشت، اما معامله‌شان نشد؛ چرا که باهنر در رای داوری حاجی بابایی تردید داشت.
بلندپروازی‌های رحیمی اینک فروکش کرده اما مخالفان منتظر پایان ریاست جمهوری احمدی‌نژاد هستند تا به تعبیر رایج پنبه‌اش را بزنند. رئیس قوه قضائیه هم گفته است که در این مسئله کوتاه نمی‌آید، اما فعلاً که رحیمی در پرونده اختلاس بیمه هم جسته است. وقتی نام او را به عنوان متهم بردند شایع شد، احمدی‌نژاد به رهبری پیام داده است: «این پول‌ها در انتخاباتی هزینه شده که شما پشت آن ایستادید.»
بلندپروازی‌های رحیمی اینک فروکش کرده اما مخالفان منتظر پایان ریاست جمهوری احمدی‌نژاد هستند تا به تعبیر رایج پنبه‌اش را بزنند. رئیس قوه قضائیه هم گفته است که در این مسئله کوتاه نمی‌آید، اما فعلاً که رحیمی در پرونده اختلاس بیمه هم جسته است.وقتی نام او را به عنوان متهم بردند شایع شد، احمدی‌نژاد به رهبری پیام داده است: «این پول‌ها در انتخاباتی هزینه شده که شما پشت آن ایستادید.» پرونده جواد لاریجانی هم گویا تا مدت‌ها برای بستن دهان برادران لاریجانی کافی است. پس رحیمی همچنان امیدوار است که از این ماجرا نیز به سلامت عبور کند. اگر ملاک تجربه‌های گذشته باشد امیدواری او چندان هم بی‌ربط نیست.
او از دادستانی شهر به نمایندگی مجلس رسید و توانست خود را در دل ناطق نوری و هاشمی رفسنجانی جا کند تا در میانه نمایندگی استاندار شود. از تمامی پرونده‌های مالی فروش آرد و زمین خواری دانشگاه آزاد به راحتی عبور کرد و رئیس دیوانی شد که بنا بود مراقب تخلفات مالی دولتمردان باشد. درحالی که هیچگاه چهره سیاسی موثری نبود به جایگاه معاون اولی رسید و همه مخالفان خود را ناکام گذاشت. نه تنها اصلاح‌طلبان بلکه اصولگرایان منتقد نیز تاکنون در زمین زدن رحیمی ناکام مانده‌اند.
رحیمی هیچگاه مشهور به سخنوری نبوده، اما بیشتر از همه نان سخنانش را خورده است. او مصداق کامل نفی این ضرب‌المثل قدیمی‌هاست که حرف را به چله کمان تشبیه می‌کنند که تیر در رفته را یارای بازگشتن نیست. حرف‌های او هیچگاه برایش کنتور نینداخته و تیرهای‌‌ رها شده را به راحتی به کمان بازگردانده است. رئیس دیوان محاسبات معاون دولتی شده که خود نامه تخلف هزارمیلیارد تومانی‌اش را امضا کرده بود تا به همه ثابت کند می‌توان هم چندین هزار میلیارد تومان را فراموش کرد و هم حرف‌های گفته شده را.
او هاشمی را «یوسف انقلاب» نامید و برایش شعر نوشت. حداد عادل را «شیر بیدار بیشه اسلام» خواند و احمدی‌نژاد برایش پیامبر ثانی شد. اینک باید منتظر تمثیل بعدی رحیمی ماند؛ تمثیلی که می‌تواند آینده او را بین پاستور و سریش‌آباد جابه جا کند.
    خبرگزاری آذربایجان :

توصيه دولت کانادا: از رفتن به ايران خودداری کنيد

توصيه دولت کانادا: از رفتن به ايران خودداری کنيد

جان برد، وزير خارجه کانادا از شهروندان اين کشور خواست از سفر به ايران خودداری کنند.
وی طی مصاحبه ای گفت، ما به کاناداييها توصيه کرده ايم که از سفر به ايران پرهيز کنند.
وی افزود، مهمترين مسئله امنيت آنهاست و مسئوليتش بر دوش من است که اطمينان حاصل کنم هيچ خطری زنان و مردانی را که به درخواست دولت کانادا به ايران می روند تهديد نمی کند.
وزير خارجه کانادا در ادامه گفت، شرايط به قدری بد شده است که من ديگر نمی توانستم از کارمندان دولت، که نه سرباز هستند و نه پليس، بخواهم خطر کنند.

قطع روابط با جمهوری اسلامی، به دلایل حقوق بشری
خبرگزاری هرانا - به دنبال تصمیم دولت کانادا برای تعطیل کردن سفارت جمهوری اسلامی در این کشور و مهلت پنج روزه به دیپلمات‌های ایرانی برای خروج از آن کشور، هواداران حقوق بشر اعلام داشته‌اند که عامل اصلی تصمیم تند و بی‌سابقه دولت کانادا نقص حقوق بشر در ایران و فشاری است که افکارعمومی کانادا به دولت آن کشور وارد آورده‌اند.
بنا به گزارش روزآنلاین، وزارت خارجه کانادا، روز جمعه با صدور بیانیه‌ای، ضمن اعلام تعطیلی سفارت این کشور در تهران، گفت که دیپلمات‌های ایرانی در کانادا "عناصر نامطلوب" هستند و تنها پنج روز وقت دارند تا این کشور را ترک کنند. همچنین کلیه روابط دیپلماتیک میان ایران و کانادا نیز به حالت تعلیق درآمده است.
روابط جمهوری اسلامی و کانادا، چند سالی است که به تیرگی گرویده است. کانادا در سال‌های گذشته از جمله کشورهایی بوده که به شدت از نقض حقوق بشر در ایران ابراز نگرانی کرده و از جمله مدافعان همیشگی برخورد با ایران در عرصه‌های بین المللی بوده است. دولت کانادا چند ماه پیش خدمات کنسولی به ایرانیان در سفارت این کشور در تهران را متوقف کرده بود.
روابط میان ایران و کانادا، پس از قتل زهرا کاظمی، خبرنگار ایرانی – کاندایی در سال ۸۲ در زندان اوین، دچار مشکل شد. وی براساس اعلام مقام‌های جمهوری اسلامی در زندان و به دلیل "برخورد جسم سخت با سر" درگذشت. آن زمان اصلاح طلبان سعید مرتضوی را به قتل زهرا کاظمی متهم کرده بودند.
دولت کانادا چندین بار درخواست کرد که جنازه زهرا کاظمی برای بررسی بیشتر به این کشور ارسال شود، مساله‌ای که هیچ‌گاه تحقق نیافت.
پس از آن روابط میان دو کشور به بهانه‌های مختلف سرد‌تر شد و در ‌‌نهایت از سطح سفیر به سطح کاردار تقلیل یافت و در نهایت کانادا سفارت خود در ایران را تعطیل کرد.
کانادا پس از بریتانیا دومین کشوری است که در عرض یک سال گذشته و همزمان با بالاگرفتن کشمکش ایران به کشورهای غربی، سفارت خود در ایران را تعطیل می‌کند.