onsdag den 30. november 2011

کريمي محبوب‌ترين بازيکن آسيا شد



این در حالی است که "لیونل مسی" در آمریکای جنوبی در رده چهارم و "کریستیانو رونالدو" در اروپا در رده دوم محبو‌ب‌ترین بازیکن قرار گرفته‌اند.
سایت فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار جهان امروز در گزارشی محبوب‌ترین بازیکنان قاره‌های مختلف جهان در شش ماه دوم سال 2011 را معرفی کرد که براین اساس علی کریمی با 134 هزار و 898 رای محبوب‌ترین بازیکن آسیا شد.

در این رده‌بندی پس از علی کریمی که در صدر 14 بازیکن محبوب آسیایی قرار گرفته است، فرهاد مجیدی از تیم استقلال ایران با 123 هزار و 382 رای و یاسر القحطانی از عربستان با 42 هزار و 685 رای در رده‌های دوم و سوم این جدول قرار گرفته‌اند.

"آدرا توران" از ترکیه با 27 هزار و 828 رای بالاتر از "کریستیانو رونالدو" که تنها 11 هزار و 605 رای را به خود اختصاص داده است، محبوب‌ترین بازیکن قاره اروپا است. "دیمیتار برباتوف"، مهاجم بلغارستانی تیم منچستریونایتد هم با 10 هزار و 46 رای در رده سوم این رده بندی قرار دارد. در بین بازیکنان محبوب اروپایی "فرانچسکو توتی" در رده پنجم، "رائول گونزالس" در رده هشتم و "وین رونی" از انگلستان در یازدهم ایستاده‌اند.

"لیونل مسی"، مهاجم آرژانتینی تیم بارسلونا در آمریکای جنوبی با هشت هزار و 706 رای در رده چهارم محبوب‌ترین بازیکن این منطقه قرار گرفته است. "ادواردو خوزه وارگاس" از شیلی با 53 هزار و 774 رای، "پائولو گوئه‌ررو" از پرو با 23 هزار و 461 رای و "خوآن مانوئل وارگاس" از پرو با 9 هزار و 501 رای در رده‌های اول تا سوم بازیکنان محبوب آمریکای جنوبی قرار گرفته‌‎اند.

در قاره اقیانوسیه "هری کیول" از استرالیا، در قاره آفریقا "نادر لامیاقری" از مراکش و در آمریکای شمالی، مرکزی و حوزه دریای کارائیب "خاویر هرناندز" از مکزیک عنوان محبوب‌ترین بازیکنان را به خود اختصاص دادند.

علی کریمی در بین بازیکنان محبوب قاره‌های دیگر هم بیشترین رای را بدست آورده است اما در این رده بندی آرای بازیکنان براساس قاره‌های خود بوده و نمی‌توان آنها را با یکدیگر مقایسه کرد.

ژاپن هم به جمع تحریم کنندگان ایران پیوست

ژاپن هم به جمع تحریم کنندگان ایران پیوست// وزیر امور خارجه ژاپن یک روز بعد از حمله به سفارت انگلیس در تهران, اعلام کرد که ما به این نتیجه رسیدیم که باید اقداماتی انجام بدهیم و ژاپن در نظر دارد که تحریم های بیشتری را بر علیه ایران اعمال کند. وی حمله به سفارت را محکوم کرد و ایران را مسول در قبال یک چنین اعمالی دانست
TOKYO -(Dow Jones)- Japan is considering imposing additional sanctions against Iran, Foreign Minister Koichiro Gemba said Wednesday, a day after the attack on the British Embassy in Tehran, Kyodo News reported.

"By working in partnership with countries concerned, we must consider what other steps could be appropriate from various angles," Gemba said at a news conference when asked about the possibility of additional sanctions against Iran.

"As a matter of fact, I could say that we are already considering what to do," he said.

On Tuesday, protesters in Tehran broke into the British Embassy compound during a demonstration against punitive actions imposed by the European country over Iran's nuclear programs.

Gemba described the embassy attack as "regrettable." He said Japan will call on Iran to prevent a recurrence of such an incident as it is Teheran's responsibility to ensure the safety of diplomatic establishments.

Along with other major countries, Japan has enforced sanctions against Iran over its nuclear programs, including a freeze on the assets of those linked to nuclear development and tighter supervision of financial transactions.

http://www.nasdaq.com/aspx/stock-market-news-story.aspx?storyid=201111300051dowjonesdjonline000010

سخنگوی دفتر رئیس جمهور آمریکا گفت که کشورش حمله به سفارت بریتانیا را به شدت محکوم می کند و آماده است که از همپیمانانش در شرایط سخت حمایت کند.

هنوز ساعتی از انتشار اخبار مربوط به حمله مهاجمانی که خود را دانشجویان بسیجی می نامیدند به سفارت انگلستان نگذشته که دولت آمریکا و اتحادیه اروپا حمله به مجموعه‌های سفارت بریتانیا در تهران را محکوم کرده و خبرها از بررسی این موضوع در شورای امنیت سازمان ملل حکایت دارند.
واکنش بریتانیا، آمریکا و اروپا
همزمان دولت بریتانیا در اعتراض به این حمله کاردار ایران در لندن را به وزارت امور خارجه این کشور احضار کرده است.
سخنگوی دفتر رئیس جمهور آمریکا گفت که کشورش حمله به سفارت بریتانیا را به شدت محکوم می کند و آماده است که از همپیمانانش در شرایط سخت حمایت کند.
یک سخنگوی کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم از وقایع امروز تهران به شدت ابراز نگرانی کرد و آن را "حمله ای کاملا غیر قابل قبول" خواند.
در این حال نمایندگان ۱۵ کشور عضو شورای امنیت سازمان ملل گفت و گو در مورد این وقایع را آغاز کردند.
این در حالی است که مهاجمانی که وارد سفارت انگلستان در تهران شده بودند، بالاخره پس از ساعتها اشغال این سفارت و باغ قلهک، توسط ماموران نیروی انتظامی و پلیس دیپلماتیک از محل سفارت خارج شده اند. همزمان وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی نسبت به این حادثه ابراز تأسف کرده است.
بیانیه وزارت امور خارجه
در سوی دیگر این منازعه اما وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی در بیانیه خود از آنچه رفتارهای غیر قابل قبول معدودی از معترضین تجمع کننده مقابل سفارت انگلیس خواند ابراز تاسف کرده است.
این وزارتخانه در بیانیه خود از برخی رفتارهای غیر قابل قبول معدودی از معترضین که علیرغم تلاش نیروی انتظامی و تقویت نیروهای حفاظت کننده، وارد محوطه سفارت و باغ قلهک شده اند، ابراز تاسف کرده و از مسئولین امر خواسته تا اقدامات و بررسی های فوری و ضروری در این رابطه به عمل آورند.
ابلاغ قانون کاهش روابط
همزمان علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی ، قانون کاهش رابطه با بریتانیا را برای اجرا به دولت ابلاغ کرده است.
طبق قوانین جمهوری اسلامی رئیس دولت موظف است ظرف پنج روز پس از ابلاغ ، قانون را برای اجرا به دستگاههای مربوطه بفرستد.
یکشنبه گذشته مجلس شورای اسلامی کلیات طرح کاهش روابط با بریتانیا را تصویب کرد و یکروز بعد نیز شورای نگهبان آنرا تائید کرد.
بریتانیا این اقدام مجلس را تاسف بار خوانده و گفته است که به آن واکنش نشان خواهد داد.
بدنبال انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی که در آن از جنبه های احتمالا نظامی برنامه هسته ای ایران اظهار نگرانی شده بود ، بریتانیا و چند کشور دیگر تحریمهای جدیدی را علیه ایران به اجرا گذاشتند.
هشدار پیش از حادثه
این اتفاق در حالی رخ داده است که روز گذشته تعدادی از بسیجیانی که خود را دانشجو می خوانند، از قصد خود برای ورود به سفارت انگلستان و باغ قلهک خبر داده بودند.
در عین حال برخی از شاهدان عینی گفته اند که واکنش نیروهای انتظامی تمایل چندانی برای مواجه با مهاجمان و ممانعت از ورود آنان به محل سفارت و باغ قلهک نداشته اند.
خبرگزاری فارس که به منابع امنیتی جمهوری اسلامی نزدیک است، در خبری اما از پایان اشغال سفارت بریتانیا و باغ قلهک توسط مهاجمینی که خود را دانشجو می خوانند خبر داده است.
این خبرگزاری همچنین از دستگیری تعدادی از مهاجمین و آزادی شش نفر اتباع خارجی که در داخل سفارت، توسط مهاجمان به گروگان گرفته شده بودند، خبر داده است.
این در حالی است که تارنمای جوان آنلاین که از رسانه های اینترنتی نزدیک به محافل امنیتی است از قصد برگزاری مراسم عزاداری در سفارت بریتانیا در تهران خبر داده است

آخرين پیام هاي دريافتي از ماهواره ي اميد

زودتر به مصباح یزدی بگید بیاید
اینجا داینا سور هست
انتخابات اینجا هنوز لو نرفته
به احمدی نژاد بگید شانس داره
مواظب سوخت سردار فیروز آبادی باشید فیوز نداره
باتری اضافی بفرستید برق قطعه و وصل میشود

راستی سفارت چین و روسیه هم در تهران هست
لبنان و سوریه هم به ایران رای منفی دادند
آدرس ندارید بفرستم
جان مادرتان دیگه به سفارت آمریکا حمله نکنید
اینجا خیلی زور داره
ها یادم رفت
جان هرکه دوست دارید
موش و کرم واینها را تو ماهواره نگذارید
میترسم از این سوراخ های ان در برند خوب نیست
به سازنده من بگویید از چسب دوقولو برای چسبابدن ماهواره استفاده نکنه
چند طی هم عکس هست که با هاله نور و غیره از بالا گرفتم با پست میفرستم
در آخر هم باید بگویم هرکه شود از حال ما پرسان از .....
یک سنگ پا هم به سازنده من هدیه کنید

که هرچه گفت راست گفت


کشف یک امامزاده بین زحل و مریخ
... در پي پرتاب موفقيت آميز ماهواره اميد و دستيابي ايران به تكنولوژي فضايي ، نام كهكشان راه شيري به بزرگراه شيخ فضل الله نوري تغيير يافت
...
پنچرگیری کجاست

یه دونه کارت شارژ 2000 تومنی ایرانسل بفرستید تا بازم پیام بدم

بنزینم تموم شده کارت سوخت بفرستید

به ناهيد و زهره هشدار داده شد حجاب خود را رعايت كنند

ه زهره و ناهید خود را جمع کردن

لحظاتي قبل ماهواره اميد از ارتباط نا مشروع بين بهرام و زهره خبر داد

ماهواره اميد از مدارخارج شده است وفقط به دور سياره زهره مي چرخد واين پيام هارا ارسال ميكند؛الهي دورت بگردم،جيگر چند سالته؟

من از این بالا روی اسرائیل تف کردم.

نام سیاره بهرام و ناهید به ترتیب به ابولفضل و رقیه سادات تغیر کرد.

آزادم کنید ، من رو به علت بوق زدن بیجا و مسافر کشی بازداشت کردند

ماهواره ی هات برد منو زد

یه موجود فضایی به من گفت جعبه پرتغال

تنها مکان قابل رویت از فضا مرقد امام است
اینجا تاریکه من میترسم

تا کی من باید این بالا بگردم
امید دارم با زهره ازدواج کنم

من دستشویی دارم

از زهره خواستگاری کردم
جون مادرتون اینقدر مسخرم نکنید
ایندفعه میخوام از ناهید خواستگاری کنم

من الان تعداد زیادی زن گرفتم اینجا

 

..


tirsdag den 29. november 2011

دانشجویان تجمع کننده در مقابل سفارت انگلیس، وارد این سفارتخانه شدند

دانشجویان تجمع کننده در مقابل سفارت انگلیس، وارد این سفارتخانه شدند
در اقدامی بی سابقه، دانشجویان تجمع کننده در مقابل سفارت انگلیس، وارد این سفارتخانه شدند و پرچم انگلیس را پایین کشیده و به آتش کشیدند.دانشجویان از موانع آهنی داخل سفارت هم عبور کرده و وارد ساختمان های اداری شدند.همچنین سایت نسیم نیز مدعی شد بیش از ۲۰۰ نفر از دانشجویان تهرانی وارد باغ قلهک شدند

یادداشت نوری‌زاد برای آریا آرام‌نژاد: بمان و با هر سختی بساز


او در هرقطعه ای که می خواند، می دیدم که پاره های وجودش را در یک بلندگوی دستی فریاد می کشد. آن هم در اطراف زندان و برای خوشامد زندانیانی که از او و از صدای او امید و زندگی و رهایی آرزو داشته و دارند. من با اطمینان می گویم صدای این جوان از آسمان زیبایی ها روح می گیرد و همان روح را به جان مخاطبانش تزریق می کند....
محمد نوری‌زاد در یادداشتی برای آریا آرام‌نژاد نوشت:
در سلول های انفرادی زندان اوین، زیباترین موسیقی ای که مرا غرق شعف می کرد و سلول های سردم را گرما و انرژی می داد، صدای مرد دوره گردی بود که در بلندگوی دستی خود داد می زد: سبزی، بادمجون، خیار، کدومسما، آی خانوم خونه دار زنبیلو ور دار وبیار..
هر از چند روزی این مرد دوره گرد می آمد و در کوچه های اطراف زندان اوین می گشت و همین ها را فریاد می کشید. من با هر فریاد او به دامان زندگی چنگ می بردم و به امید فردایی بهتر، نفسی تازه می کردم. با خود عهد کردم اگر یک روز آزاد شدم، به یک دوره گرد پول بدهم تا همین چیزها را دربلندگوی دستی اش داد بزند و در اطراف زندان اوین پرسه بزند. و حتی با خودم گفتم یک چند بیت از اشعار حافظ هم به او می دهم تا با خیار و بادمجانش قاطی کند.
بعدها که از زندان کوچک اوین خلاص شدم و به زندان بزرگ جامعه داخل شدم، صمیمانه بگویم که هر موسیقی ای را که می شنیدم ، حظ و لذتش به گرد پای آن فریاد مرد دوره گرد نمی رسید. تا این که صدای آریا آرام نژاد را شنیدم که متفاوت می خواند.
او در هرقطعه ای که می خواند، می دیدم که پاره های وجودش را در یک بلندگوی دستی فریاد می کشد. آن هم در اطراف زندان و برای خوشامد زندانیانی که از او و از صدای او امید و زندگی و رهایی آرزو داشته و دارند.
من با اطمینان می گویم صدای این جوان از آسمان زیبایی ها روح می گیرد و همان روح را به جان مخاطبانش تزریق می کند.
آریای عزیز
بمان
باهر سختی بساز
که سازها بی تاب تواند.
وخود را برای صدای تو کوک می کنند.
به امید رهایی تو و سایر همرزمانت
و رهایی ایران عزیز
محمد نوری زاد

تیم والیبال ایران مغلوب تیم چین


تیم والیبال ایران مغلوب تیم چین و بی مهری میزبان مسابقات ژاپن شود
زمان نامناسب بازی و خستگی بازیکنان دلیل  سر درگمی تیم ایران بود آنان تلاش زیادی انجام دادند تا شاید به بازی برگردند ولی چینیها ماشین وار بازی را به نفع خود به پایان بردند
 هشتمین روز رقابت‌های جام جهانی والیبال با ثبت سومین شکست تیم ملی ایران همراه شد.

وقتی ضعیف بودی بدترین ساعت بازی را به شما میدهند و همچنین در سطح جهانی بازی کردن فقط غیرت بازی کافی نیست شما باید تیم روانشناس داشته باشی باید باز سازی بدنی کامل همراه با استراحت مشخص داشته باشی .... من نمیدانم ولی فکر نمیکنم این دوستان این امکاناتی را در اختیار داشتند
سالن اصلی والیبال شهر فوکویاما از ساعت ۹:۴۰ امروز(سه‌شنبه) شاهد رویارویی تیم ملی والیبال ایران و چین بود. ملی‌پوشان والیبال ایران پیش از این با پنج پیروزی از هفت دیدار عنوان شگفتی‌ساز دوازدهمین دوره رقابت‌های جام جهانی والیبال را از آن خود کرده‌بودند و تنها با اندیشه پیروزی مقابل تیم چین رقیب سنتی خود در آسیا به میدان آمدند اما با نتیجه سه بر صفر برابر حریف آسیایی‌شان شکست خوردند.

پیش از این مسابقه تیم والبیال ایران با ۱۲ امتیاز در رتبه ششم و چین با تنها یک امتیاز در قعر جدول رده‌بندی جام جهانی جا داشت. ولاسکو همراه تیم ایران یک پیروزی در فینال رقابت‌های قهرمانی آسیا و یک شکست در انتخابی لیگ جهانی را مقابل چینی‌ها در کارنامه داشت و حالا در سومین رویارویی رسمی با این تیم انگیزه زیادی برای پیروزی داشت.

تیم ملی والیبال ایران با ترکیب بازیکنانی چون مهدی بازارگرد، امیر حسینی، پوریا فیاضی، محمد موسوی، حمزه زرینی، علیرضا نادی و فرهاد ظریف بازی را آغاز کرد. این در حالی بود که آرش کشاورزی و علی حسین در ترکیب ۱۲ نفره تیم ایران برای این دیدار قرار نداشتند.

گیم نخست:
بازیکنان و کادر فنی هر دو تیم شناخت کاملی از یکدیگر داشتند و در شروع این دیدار بازی پایاپایی را به نمایش گذاشتند. توپ‌گیری و دریافت عالی از هر دو تیم موجب می‌شد تا آبشارهای قدرتی کمتر در زمین بخوابد و بازیکنان ایران و چین به آبشارهای سرعتی و فریب دفاع روی تور روی آورند. محمد موسوی در این گیم عملکرد تحسین برنگیزی را به نمایش گذاشت اما دفاع خوب روی تور چین و همچنین چند امتیاز مشکوکی که داور به چشم بادامی‌ها داد موجب شد تا وقت استراحت فنی دوم با اختلاف ۴ امتیاز به سود چین تمام شود. همه نگاه‌ها متوجه خولیو ولاسکو مربی متفکر ایران بود. کادر فنی تیم ایران در بازی‌های گذشته نشان داده بودند خیلی خوب می‌توانند با جابه‌جایی مهره‌ها تیم را به بازی برگردانند. چینی‌ها که سر تسلیم شدن نداشتند و به دنبال انتقام شکست در فینال رقابت‌های قهرمانی آسیا بودند با امتیازهای ۲۰-۱۵از ایران پیش افتاده‌بودند. ولاسکو وقت استراحت فنی خواست و یک بار دیگر دستورات تاکنیکی را با بازیکنان مرور کرد. پوریا فیاضی با هوشندی خود فاصله امتیازها را کاهش داد اما وی‌ژونگ بلافاصله این امتیاز را جبران کرد تا چین هر لحظه به پیروزی در گیم نخست نزدیک شود. ولاسکو در ادامه مهدوی و غفور را به میدان فرستاد اما حتی دفاع خوب مهدوی هم نتوانست ایران را به بازی برگرداند و این گیم با نتیجه ۲۵-۱۹به سود چینی‌ها تمام شد.

گیم دوم:
تیم چین در آغاز گیم دوم هم بازی خوبی انجام داد و خیل زود دو امتیاز از ایران پیش افتاد. ولاسکو بعد از مشورت با سیچلو دستیار خود تصمیم گرفت، غفور را به جای بازارگرد به میدان بفرستد. غفور بلافاصله پس از آمدن به زمین یک سرویس را به امتیار تبدیل کرد. تیم ایران که به کار ترکیبی و پشت تور روی آورده بود دفاع روی تور چین را فریب داد اما در مقابل، چینی‌ها که سرویس‌های قدرتی را در دستور کار خود داشت همچنان از ایران بهتر کار می‌کرد. نظری افشار هم به میدان آمد تا شاید آبشارهای قدرتی او چاره کار تیم ایران باشد. بازیکنان ایران کاملا بازی را رها کرده بودند. آمار بالای سرویس‌های خطای تیم ایران موجب می‌شد تا وقت استراحت دوم هم به سود چین تمام شود. پس از وقت استراحت دوم با بازی خوب نظری افشار ایران چند امتیاز از دست رفته را جبران کرد. محمد موسوی هم با آبشارهای سرعتی خود اجازه نداد بار دیگر پاسور هوشمند چین از پس دریافت توپ برآید. وقتی چین در امتیاز ۲۱ پنج امتیاز از ایران جلو افتاد ولاسکو مجبور شد تا برای دومین بار وقت استراحت بگیرد. کاپیتان نادی مثل همیشه با تعصب آبشارهای قدرتی رانگ‌مین را دفاع می‌کرد اما هر چه چینی‌ها بهتر کار می‌کردند انگیزه ایرانی‌ها کمتر می‌شد تا این گیم نیز با امتیاز ۲۵-۱۹به سود چین تمام شود.

گیم سوم:
هونگ‌مین سرعتی زن تیم چین بدون تردید یکی از ستارگان این دیدار بود که در آغاز گیم سوم با آبشارهای سرعتی خود بارها خط دفاعی تیم ایران را تسلیم کرد. دریافت‌های ناامید کننده و آبشارهای ضعیف قدرتی زن‌های تیم ایران، بازی متفاوتی را از این تیم به نمایش گذاشته بود. ولاسکو کاملا عصبانی و نگران بازی را دنبال می‌کرد. بعد از وقت استراحت فنی دوم قدری بازی تیم ایران بهتر شد اما همچنان ۲ امتیاز از حریف عقب بود. نظری افشار به سختی برای ایران امتیاز می گرفت اما دفاع روی تور ایران خیلی راحت امتیاز می‌داد. چین ۶ امتیاز از ایران جلو افتاد. ولاسکو باز هم وقت استراحت خواست اما تیم ایران همچنان بدون برنامه بازی می‌کرد. هنوز تیم ایران نتوانسته بود حتی یک امتیاز از چین جلو بیافتد. فرهاد ظریف بهترین لیبروی آسیا نمی‌توانست آبشارهای حریف را خوب دفاع کند.

تیم ملی والیبال ایران قهرمان آسیا با نتیجه ۳ بر صفر و با امتیازهای (۲۵-۱۹، ۲۵-۱۹ و ۲۵- ۱۷) مقابل چین نایب قهرمان آسیا شکست خورد تا همچنان با ۱۲ امتیاز در میانه جدول جای گیرد.این نخستین پیروزی چین در این دوره از مسابقات بود.

ملی‌پوشان والیبال ایران روز جمعه ۱۱ آذر ساعت ۵:۳۰ صبح در شهر توکیو به مصاف برزیل مدعی قهرمانی جام جهانی می‌روند. 

mandag den 28. november 2011

درآمد کشور عربستان از توريسم يا به زبان ساده از : دکان زيارت مسلمين خانه کعبه معادل مبلغ 29.865.000.000.-دلار يا قريب سي ميليارد دلار بوده است


طبق آمار بانک جهاني در سال 2008 درآمد کشور عربستان از توريسم يا به زبان ساده از : دکان زيارت مسلمين خانه کعبه معادل مبلغ 29.865.000.000.-دلار يا قريب سي ميليارد دلار بوده است.
زائرين ايراني که بصورت تمتع ويا عمره در همان سال به مکه رفته اند 1.937.000 نفر بوده اند که مجموعا مبلغ 4.879.000.000 دلار يا بعبارتي قريب به مبلغ پنج ميليارد دلار درآمد تقديم اقتصاد پادشاهان عربستان کرده اند و در ميان تمام کشورهاي اسلامي مقام اول را به خود اختصاص داده اند. نظر باينکه هواپيمائي جمهوري اسلامي قدرت جابجائي اينهمه زائر را نداشته است شرکت هواپيمائي عربستان قريب به 54 درصد از زائران ايراني را به خود اختصاص داده است....طبق گزارش مقامات ديپلماتيک ايران در سال 2008 ماموران کشور عربستان بدترين و توهين آميز ترين رفتار را با زوار ايراني داشته اند و ايران از لحاظ توهين ماموران عربستان مقام اول را به خود اختصاص داده است. علماي عربستان در همان سال فتوي صادر کرده اند که ايرانيان شيعه کافر هستند.طبق يک گزارش ديپلماتيک ديگر زائران ايراني ناخواسته ترين و منفورترين خارجي ها در عربستان محسوب مي شده اند.

با يک حساب سرانگشتي بوسيله پولي که ايرانيان سالانه به عربستان (دشمن شيعه ايراني) تقديم مي کنند مي توان تعداد 170.000 مسکن روستائي احداث کرد...
يا ميتوان 714.286 فرصت شغلي کشاورزي يا 200.000 فرصت شغلي صنعتي براي جوانان ايجاد کرد
يا ميتوان10.000.000.000 متر مربع ساختمان مدرسه و ورزشي در کشور ايجاد کرد
ويا ميتوان با پول حجاج دوسال يک پالايشگاه سوپر مدرن با ظرفيت 75000 بشکه احداث کرد
ويا با پول پنج سال حجاج ميتوان ايران را به صادر کننده بنزين مبدل ساخت و ديگر براي واردات بنزين محتاج اعراب نبود....اما افسوس که با پول حجاج ايراني قمارخانه هاي فرانسه توسط شاهزادگان عربستان که انحصار بيزنس حج را در اختيار دارند آباد ميشود...

ايران را دريابيد، نظام رفتنی است.!

الاهه بقراط، کيهان لندن
الاهه بقراط
معترضان دل‌بسته‌ی رژيم درست مانند دوران "اصلاحات" و شکل‌گيری "جنبش سبز" از اين‌که سر نخ جريانات از دست‌ آن‌ها و رژيم در برود هراس دارند. آن‌ها می‌خواهند وقتی از خود مايه می‌گذارند، آن‌چه روی می‌دهد، به تقويت آن‌ها و نگهداری نظام جمهوری اسلامی، اما به سرکردگی آنان بيانجامد. حال آن‌که نقش تاريخی نيروهای سياسی را بايد در مسئوليت آن‌ها و تأثيری جست که بر سرنوشت سرزمين‌شان می‌گذارند. سرانجام روزی همه، حتا نيروهای خود رژيم، به اين پرسش نهايی می‌رسند: ايران يا نظام؟! پاسخ مصمم به اين پرسش، مانند هميشه سرنوشت رقم می‌زند روز شنبه ۲۱ آبان انفجار مهيبی در يکی از پادگان‌های سپاه پاسداران در نزديکی تهران که گويا به گفته خود مقامات رژيم، محل آزمايش‌های موشکی است، سبب واکنش‌های رسمی و غيررسمی و برانگيختن احساسات مختلفی در مردم شد. جمهوری اسلامی خيلی زود زخمی‌ها را تحت نظر، به بيمارستانی که کسی به آنها دسترسی نداشته باشد، منتقل کرد و به سرعت کشته‌شدگان را که به گفته مسؤلان، «پدر موشکی» جمهوری اسلامی نيز در ميان آنها بود، طی مراسمی که خامنه‌ای نيز در آن حضور يافت، به خاک سپرد. اما حدس و گمان و خبر و شايعه و شاخ و شانه کشيدن‌های سياسی را نمی‌شود به اين آسانی جمع و جور کرد و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده و همه چيز آرام است.
به شما وابستگان رژيم!
به عکس‌هايی نگاه می‌کنم که خبرگزاری‌های جمهوری اسلامی از بدرقه کشته شدگان انفجار مهيب «زاغه مهمات» در پادگان سپاه پاسداران منتشر کرده‌اند. حتما نزديکان و دوستان‌شان هستند که اين گونه ضجه می‌زنند و چهره‌هايشان از غم و درد در هم پيچيده شده است. من نيز، بدون آنکه بخواهم، خود به خود، مانند بسياری از ايرانيان بی درنگ به ياد جانباختگانی می‌افتم که توسط جمهوری اسلامی در زندان و خيابان به خاک و خون کشيده شدند و چهره بازماندگان آنان را به ياد می‌آورم که از عزيزانشان که گاه شمارشان در يک خانواده به چند نفر می‌رسد، پس از مدتها بی خبری تنها يک ساک و نشانی نامعلوم يک گور و يا پيکر خونين آنها را در سردخانه و گورستان تحويل گرفتند.

من از کشته شدن اين پاسداران و مأمورانی که خدمتگزار رژيمی بودند (هستند) که نه تنها از خود آنان نيز سوء استفاده کرده بلکه همواره آنها را عليه مردم نيز به کار گرفته و می‌گيرد، خوشحال نشدم، و با وجود در نظر آوردن خيل عظيم خانواده‌هايی که اين رژيم عزيزانشان را از آنان ربوده و سبب تغيير غم‌انگيز و دردناک سرنوشت‌ ميليون‌ها ايرانی شده است، حس تلافی‌جويی در من نبود. ولی اعتراف می‌کنم که از مرگ آنان در اين حادثه مرگبار، غمگين نيز نشدم! مانند بسياری از ايرانيان، که کاملا نيز قابل درک است، نگفتم «حق‌شان بود!» ولی مانند قربانيان بسياری از رويدادهای ديگر در سراسر جهان که آدم بدون آنکه بشناسدشان برای سرنوشت غم‌انگيزشان غمگين می‌شود، دلم برای کشته شدگان «زاغه مهمات» نسوخت! من مچ خودم را در اين احساس که «همدردی» با سرنوشت و خانواده‌های اين افراد در آن جايی نداشت، گرفتم و بايد به خودم پاسخ می‌دادم. و اين پاسخ را تنها در مسؤليت انسانها و نقشی که آنان در سرنوشت خود و پيرامونيان و نهايتا سرزمين‌شان بر عهده می‌گيرند می‌توانستم بيابم.


چرا بايد برای کسانی غمگين شوم که برای حفظ يک نظام کمر به نابودی ميهن‌شان بسته‌اند؟! اينکه آنها «فکر می‌کنند» به نظام و کشور، هر دو، خدمت می‌کنند، تغييری در اين واقعيت آشکار نمی‌دهد که به گفته دوست و دشمن هيچ حکومتی به اندازه جمهوری اسلامی، ايران را به ورطه نابودی نکشانده است.

اين بار نخست نيست که وابستگان رژيم که از برکت ارتباطات شغلی و خانوادگی در امنيت و آسايش و عمدتا رفاه زندگی می‌کنند، طعم «جنگ» را می‌چشند. در جنگ هشت ساله نيز به غير از يک دايره کاملا «عالی‌رتبه» که نه خودش به جنگ می‌رفت و نه نام کسی از فک و فاميل آنها را می‌‌توان در ميان به جنگ رفتگان، زخمی‌ها، معلولان، آوارگان و يا کشته‌شدگان جنگی يافت (عکس‌های تزيينی در مناطق امن جبهه و به همراه محافظ به درد تبليغ و عوام‌فريبی می‌خورند) کم نبودند افرادی که وابسته به رژيم بودند و برای دفاع از کشور جان خود را از دست دادند و خانواده‌های داغدار به جای گذاشتند. اگر دو سال نخست جنگ، دفاع از خاک ميهن به شمار می‌رفت و رژيم مانند هميشه (درست مانند رأی‌گيری‌ها) آن را به حساب دفاع از خود می‌نوشت (و درباره شرکت در هر جنگ ديگری نيز جز اين نخواهد کرد) شش سال بعدی را جمهوری اسلامی با هدايت بنيانگذارش و مشاورانی که می‌دانستند از پس حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی پس از انقلاب و جنگ، هر دو، بر نخواهند آمد، صرف از يک سو تار و مار مخالفان و از سوی ديگر تلاش برای رسيدن به «قدس» از راه «کربلا» کرد.
جنگ «نعمت» بود. جنگ «نعمت» ماند. و رژيم تلاش کرد با نهادهايی مانند «بنياد مستضعفان» و «بنياد شهيد» و تدابيری چون سهميه‌های ويژه برای خانواده‌های آنان و هم چنين وابستگان و مزدبگيران خود در سپاه و بسيج، بخشی از اين «نعمت» را در جيب آنان بريزد و بدين سان پايه‌های اجتماعی خويش را مستحکم نگاه دارد. ولی به راستی چند خانواده را می‌توان يافت که وجوه دريافتی و امکانات اين جهانی را با جان فرزندان و همسران و پدرانی که به جنگ فرستاده می‌شوند و يا در راه توليد ابزار جنگی رژيم در انفجارهايی که آغاز شده و ادامه نيز خواهد يافت تاخت بزند؟! آن هم تنها در صورتی که اين انفجارها، به هر دليلی که روی دهند، در پادگان‌های نظامی محدود بمانند و به تأسيسات اتمی کشيده نشوند. وگرنه دامنه ويرانگری آن بر کسی روشن نيست و کمترين آن اين است که هر آنچه از ثروت کشور به پای آنها ريخته شد، بر باد خواهد رفت. تلفات انسانی و پيامدهای بيولوژيک و محيط زيستی به جای خود که دامنه نابودکننده‌اش بسی بيش از آن ثروت از دست رفته است.
به شما دلبستگان رژيم!
در نخستين واکنش‌ها نسبت به انفجار «زاغه مهمات» سپاه پاسداران، جمهوری اسلامی هم شايعه «آزمايش اتمی» و هم شايعه «خرابکاری» را رد کرد و ناشيانه مدعی شد که اين انفجار هنگام «جابجايی مهمات» روی داده است! اين ادعا از سوی رژيمی که ادعای اقتدار دارد و زمامدارانش هر روز مشغول حواله مشت و لگد و سيلی به «استکبار جهانی» هستند، بيش از هر چيز سبب تمسخر شد. حکومتی که در جابجايی مهماتش چنين انفجار عظيمی رخ دهد که حتا سبب کشته شدن طراح و پيشبرنده برنامه موشکی‌اش شود، سرنوشت‌اش در يک حمله نظامی بهتر از رژيم صدام و قذافی نخواهد بود.

در خبرهای بعدی به ويژه پس از ابراز خوشحالی مقامات اسراييل، گمان دخالت موساد در اين انفجار قوت گرفت. در آخرين خبر از سوی مسئولان خود رژيم اما اعلام شد که اين انفجار به هنگام «آزمايش» ابزاری روی داده است که قرار است «اسراييل» را از ميان بردارد! اين «موضع» نه تنها بيشتر پيامی است با اين مضمون: بيا منو بزن! بلکه حتا اگر واقعا اسراييل نقشی در اين انفجار داشته باشد، آن را به تمامی توجيه می‌کند و اصلا لازم نيست مسؤلان آن کشور به خود زحمت بدهند که ديگران را درباره درستی اقدام خود قانع کنند! به هر روی، به نظر می‌رسد پرونده اين حادثه نيز به سرنوشت آن پرونده‌هايی دچار شود که هرگز چند و چون آنها معلوم نشد و تنها شايد در آينده بتوان به واقعيت آن دست يافت.

درست بر زمينه چنين واقعياتی است که نقش دلبستگان رژيم که اصلاح‌طلبان و مدافعان آنان نيز جزو آنان به شمار می‌روند، برجسته می‌شود. نمی‌توان تصور کرد که آنان سی و اندی سال است در رژيم هستند و دست کم هشت سال نهادهای تعيين کننده رژيم را در دست داشتند و مهم‌تر از همه نسبت به همه آن احزاب و گروه‌هايی که تار و مار شدند، بيشترين امکانات تشکيلاتی و هنوز رسانه‌ای را دارند، ولی دست روی دست گذاشته‌اند و مانند کسانی که هيچ کدام از اين پيشينه‌ها و امکانات را ندارند، حرفی می‌زنند و بيانيه‌ای می‌دهند و فلان و بهمان را «محکوم» می‌کنند!

من هراس دلبستگان رژيم را درک می‌کنم. آنها بنا به تجربه درست مانند دوران «اصلاحات» و شکل‌گيری «جنبش سبز» از اينکه سر نخ جريانات از دست‌شان در برود هراس دارند. آنها از اينکه جمهوری اسلامی دچار فروپاشی شود هراس دارند. آنها می‌خواهند اطمينان داشته باشند (از کجا؟! از طرف کی؟!) وقتی از خود و امکانات‌شان مايه می‌گذارند، آنچه روی خواهد داد، به تقويت آنها و نگهداری نظام جمهوری اسلامی، اما به سرکردگی آنها، بيانجامد. تنها دليل اينکه هربار اين دلبستگان رژيم، چه در جنبش دانشجويی، چه در جنبش زنان، هم در دوره «اصلاحات» و هم در روزهای «جنبش سبز» نه تنها از پشتيبانی و آرای بيست ميليونی مردم استفاده نکردند بلکه هر بار آنان را به خانه‌هايشان باز گرداندند، همين بود.

اينک اما کمتر کسی است که به اين نتيجه نرسيده باشد که «نظام» و ايران به لحظه سرنوشت‌ساز نزديک می‌شوند. اگر تا کنون يا جامعه جهانی و يا زمامداران جمهوری اسلامی، و يا همزمان هر دو، مورد خطاب قرار می‌گرفتند، حال زمان آن رسيده است وابستگان و دلبستگان رژيم را خطاب قرار داد، تجربه تاريخ و رويدادهای اخير کشورهای منطقه را به آنان گوشزد کرد، روح و ضرورت زمان را به آنان يادآوری نمود که حکومت‌هايی مانند جمهوری اسلامی ديگر در آن جايی ندارند، آتش زير خاکستر اعتراض و عصيان جامعه را به آنها نشان داد که اگر شعله‌ور شود، دامان آنان را نيز خواهد گرفت، و اين حقيقت انکارناپذير را برايشان تصوير کرد که دست در دست يکديگر بايد به داد ايران رسيد وگرنه اين نظام رفتنی است و انفجار «زاغه مهمات» حتا اگر ادعاهای رژيم درباره دليل آن درست باشد، تنها يکی از نشانه‌هايی است که بايد آن را جدی گرفت.
با وجود اين، هنوز يک هفته از انفجار مهيب «زاغه مهمات» سپاه پاسداران نگذشته، ظاهرا همه چيز آرام شده و خبرش زير انبوه توليدات گفتاری و نوشتاری و تصويری گم شده است. ولی آيا رژيم به همراه وابستگان و دلبستگانش می‌تواند نفس راحتی بکشد و دل را به اين خوش کند که اين انفجار «آزمايش» را «فقط دو هفته» عقب انداخت؟! آيا اين طعم تلخ و مرگبار جنگ نبود که بار ديگر به آنها نيز چشانده شد؟ آيا جنگ با آن ويرانی و آوارگی و مرگی که بار اول به همراه داشت، اين بار هم «نعمت» خواهد بود؟ برای کی؟!

søndag den 27. november 2011

قويترين آدم جهان زن ايرانيه

قويترين آدم جهان زن ايرانيه که با وجود تجاوز فردی و گروهی و اسيد پاشی و گشت ارشاد و مزاحم هاى خيابونی و زور گيری و قتل و هزار خطر ديگه هنوزم تو اين مملکت درس ميخونه ، ورزش ميکنه ، رانندگى ميکنه ، کار ميکنه ، عاشق ميشه ، أعتماد ميکنه ، مادر ميشه و به بچه اش ياد ميده آدم باشه

حتما ببینید آوازی فوقالعاده زیبا از دختر جوان ایرانی با صدا یی شبیه قمر الملوک وزیری در مایه دشتی کجی تارانی

پیغام گیر تلفن مادربزرگ ها و پدربزرگ !

ما اکنون در دسترس نیستیم؛ لطفا" بعد از شنیدن صدای بوق پیغام بگذارید:
اگر شما یکی از بچه های ما هستید؛ شماره 1 را فشار دهید.اگر می خواهید بچه تان را نگه داریم؛ شماره 2 را فشار دهید.اگر می خواهید ماشین را قرض بگیرید؛ شماره 3 را فشار دهید.اگر می خواهید لباسهایتان را تعمیر کنیم؛ شماره 4 را فشار دهید.اگر می خواهید بچه تان امشب پیش ما بخوابد؛ شماره 5 را فشار دهید.اگر می خواهید بچه تان را از مدرسه برداریم؛ شماره 6 را فشار دهید.اگر می خواهید برای مهمانان آخر هفته تان غذا درست کنیم؛ شماره 7 را فشار دهید.اگر می خواهید امشب برای شام بیایید؛ شماره 8 را فشار دهید.اگر پول می خواهید؛ شماره 9 را فشار دهید.
اما اگر می خواهید ما را برای شام دعوت کنید یا ما را به گردش ببرید،
بگویید، ما داریم گوش می کنیم ...

شعر هالو از زبان هالو ‎(مجلس ترحیم)‎

fredag den 25. november 2011

بالاتر از سیاهی هم رنگی هست؟.

میگن قراره جنگ بشه موندم پس تاالان ما داشتیم تو صلح و صفا و عشق و حال زندگی‌ میکردیم؟ میگن قراره آمریکا حمله کنه میگم‌ای بابا مگه ۳۳ سال پیش حمله نکرد شاه رو برداشت که پول نفت نده ؟ میگن قراره خون تو شهر راه بیفته میگم پس این خونها که ما تو این ۳۳ سال دیدیم رنگ بوده؟ میگن آمریکا اگر حمله کنه همه چی‌ ویران می‌شه موندم پس این همه خرابی‌ و نابودی ایران تو این ۳۳ سال به خاطر بدی آب و هوا بوده ؟ میگن قراره همه آماده بشیم با دشمن بجنگیم میگم ای بابا پدر من ما اگر بجنگ بودیم ۳۳ سال با دشمن داخل کشورمون میجنگیدیم! میگن آمریکا می‌خواد ایران نبود کنه موندم آمریکا خطرش بیشتره یا ساختن مراکز اتمی‌ نزدیک شهر‌های پر جمعیت؟ آقا خلاصه ما هنوز نفهمیدیم قراره جنگ بشه یا شده ما گوشامون کر بوده یا چشممون کور یا بدنمون لمس یا فکرمون مشغول که حالیمون نشده ۳۳ ساله تو جنگیم؟


torsdag den 24. november 2011

یک خبر خوب برای کسانی‌ که فامیل یا دوستانی در خارج از کشور دارند( هزینه مکالمات بین الملل از طریق دو صفر

هزینه مکالمات بین الملل از طریق دو صفر مخابرات طی مذاکراتی با اپراتورهای مخابراتی که بیشترین ترافیک مکالماتی با ایران را دارند با حدود ۷۵ درصد کاهش از ۱۵۷تومان به ۳۸ تومان کاهش پیدا کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، شرکت ارتباطات زیرساخت پس از مذاکرات مداوم با اپراتورهای مخابراتی کشورهایی که بیشترین ترافیک مکالماتی را با ما دارند، موفق شد هزینه مکالمات بین الملل از طریق دو صفر را از ۱۵۷۵ ریال به ۳۸۴ ریال کاهش دهد.

بر این اساس، برقراری ارتباط از طریق تلفن ثابت با کشورهای آلمان، آمریکا، استرالیا، انگلستان، ایتالیا، بلژیک، چین، دانمارک، روسیه، سنگاپور، فرانسه، کانادا، مالزی، نروژ، هلند، هندوستان، عراق و ارتباط از طریق موبایل با کشورهای آمریکا، چین، سنگاپور، کانادا و هندوستان بیشترین کاهش قیمت را به دنبال داشته است.
 
این تعرفه های جدید مکالمات بین الملل در هفت سطح قیمت برای اجرا از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به شرکت ارتباطات زیرساخت و سایر اپراتورها ابلاغ شده و از اول آذرماه سال جاری اجرایی می شود.
 
جدول نرخ های جدید مکالمات بین الملل
 
با کاهش هزینه مکالمات بین الملل از طریق دو صفر جدول تعرفه های جدید به شرح زیر است:
 
کشور مقصد سطح تعرفه نرخ تعرفه یک دقیقه مکالمه (ریال)
شبکه تلفن ثابت کشورهای :آلمان، امریکا، استرالیا، انگلستان، ایتالیا، بلژیک، چین، دانمارک، روسیه، سنگاپور، فرانسه، کانادا، نروژ، هلند، هندوستان ، عراق
شبکه تلفن همراه کشورهای :آمریکا، چین ، سنگاپور ، کانادا، هندوستان
سطح اول ۳۸۴
شبکه تلفن ثابت کشورهای :اتریش ، ارمنستان، اسپانیا، اوکراین، بحرین، پاکستان ، ترکیه، ژاپن، سوئد، سوئیس ، سوریه ، عربستان، قبرس، قطر و یونان
شبکه تلفن همراه کشورهای:آلمان، اسپانیا، استرالیا، انگلیس، ایتالیا، بحرین، پاکستان، روسیه، فرانسه، قبرس، قطر، مالزی و عراق
سطح دوم ۱۵۷۵
شبکه تلفن ثابت کشورهای :آذربایجان، افغانستان ، امارات متحده عربی ، اندونزی ، بلاروس ، تایلند، تایوان ، ترکمنستان، عمان، فیلیپین ، قزاقزستان ، کره جنوبی، کویت ، لبنان ، هنک کنگ
شبکه تلفن همراه کشورهای :افغانستان ، امارات متحده عربی ،بلژیک ، بلاروس ، تایلند، تایوان ، ترکمنستان، دانمارک ، سوریه ، عربستان ، عمان، فیلیپین ، کره جنوبی، کویت ، نروژ ، هلند ، هنک کنگ
سطح سوم ۲۳۰۴
شبکه تلفن همراه کشورهای:اتریش ، ارمنستان ، اکراین ، اندونزی ، ترکیه ، ژاپن، سوئد ، قزاقزستان ، لبنان و یونان سطح چهارم ۲۷۸۴
شبکه تلفن همراه کشورهای :آذربایجان و سوئیس سطح پنجم ۲۷۸۴
شبکه تلفن ثابت و همراه کشورهای :ویتنام، کوبا، سورینام ، گویان فرانسه ، ریونیون، آنتیل فرانسه ، والیس و فوتونا سطح ششم ۴۷۹۶
شبکه ماهواره ثریا در کشورهای مختلف سطح هفتم ۱۰۱۷۶
شبکه تلفن ثابت و همراه سایر کشورها سطح دوم

onsdag den 23. november 2011

آریو برزن و یوتاب خواهر و برادری که می بایست هر ایرانی با نامشان و زندگی آنها آشنا می بود


چرا و چگونه شد که ما غلام بزرگان عرب شدیم ولی نامی از این  بزرگ بانوان و مردان ایرانی نشنیدهایم ؟
 
شاید ریشه نگون بختی امروز را نسبت به سرفرازی گذشته ایرانیان در جهان باید کمی در این مسائل جستجو کرد . بدون شک : هر کسی کو دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش
لئونیداس کسی بود که در زمان حمله خشایارشا به یونان در جنگ ترموپیل مانند آریو برزن پایداری کرده بود و سرنوشتی همانند آریو برزن داشت اما بر خلاف آریو برزن که جز چند سطر ترجمه از منابع دیگران اثری در دست نیست ، یونانیان در محل بر زمین افتادن لئونیداس، یک پارک و بنای یاد بود ساخته و مجسمه او را برپا داشته اند و واپسین سخنانش را بر سنگ حک کرده اند تا از او سپاسگزاری شده باشد.

یکی از سرداران بزرگ تاریخ ایران در زمان هخمنشیان آریوبرزن بود که در زمان حمله اسکندر مقدونی به ایران از سرزمین خود با شجاعت دفاع کرد و در این راه کشته شد .عده ای او را از اجداد کرد ها يا لر ها می دانند.

اسکندر مقدونی پس از پیروزی در سومین جنگ خود با ایرانیان که به جنگ آربل Arbel یا گوگامل Gqugamele مشهور است در سال ۳۳۱ پیش از میلاد مسیح ،بابل و شوش و استخر (در استان فارس کنونی) را از آن خود ساخت و تصمیم به دست یافتن به پارسه گرفت و به سوی پایتخت ایران حرکت کرد .

اسکندر سپاه خود را به دو بخش تقسیم کرد . یکی از بخش ها به فرماندهی شخصی به نام پارمن یونوس از راه جلگه رامهرمز و بهبهان به سوی پارسه حرکت کرد و خود اسکندر نیز با سپاه سبک اسلحه از راه کوهستان (کو ه های کهگیلویه) روانه پایتخت ایران شد و در تنگه های در بند پارس (برخی آن را تک آب و گروهی آن را تنگ آری می دانند) با مقاومت ایرانیان روبرو شد.

درجنگ در بند پارس آخرین پاسداران ایران با شماری اندک به فرماندهی آریوبرزن در برابر سپاهیان پرشمار اسکندر مقدونی دلاورانه از میهن خویش دفاع کردند و بی پروا با سپاهیان اسکندر به مقابله پرداختند و بسیاری از آنان را به خاک نشاندند و سر انجام توانستند سپاه اسکندر را به عقب نشینی وادارند .

با وجود آریوبرزن و پاسدارانی که جانانه از میهن خویش دفاع می نمودند گذر سپاهیان اسکندر از این تنگه های کوهستانی غیر ممکن بود . پس اسکندر به نقشه ی جنگی ایرانیان در جنگ ترموپیل Thermopyle روی آورد و با کمک یک اسیر ایرانی آریوبرزن را دور زد و از بیراهه ها و تنگه های سخت کوهستانی خود را به پشت سربازان پارس رسانید و آنان را به محاصره گرفت. ( پس از اتمام جنگ نیز عمر آن اسیر چندان دوامی نیاورد و به دستور اسکندر به دلیل خیانت کشته شد.)

آریو برزن با ۴۰ سواره و ۵ هزار سرباز پیاده و وارد کردن تلفات سنگین به دشمن ، خط محاصره اسکندر را شکست و برای یاری به پایتخت به سوی پارسه شتافت ولی سپاهیانی که اسکندر دستور داده بود از راه جلگه به طرف پارسه بروند ،پیش از رسیدن او به شهر دست یافته بودند .

آریو برزن با وجود دست تصرف پایتخت به دست سربازان اسکندر و در حالی که سپاهیان دشمن سخت در حالی تعقیب او بودند حاضر به تسلیم نشد و آنقدر در پیکار با دشمن پافشاری کرد که همه ی یارانش از پای افتادند و جنگ وقتی به پایان رسید که آخرین سرباز پارسی زير فرمان آریوبرزن به خاک افتاده بود.

در کتاب اتیلا نوشتهٔ لویزدول آمده که در آخرین نبرد اسکندر که از شجاعت آریوبرزن خوشش آمده بود به او پیشنهاد داده بودکه تسلیم شود تا مجبور به کشتن او نشود ولی آریوبرزن گفته بود:"شاهنشاه ایران مرا به اینجا فرستاده تا از این مکان دفاع کنم و من تا جان در بدن دارم از این مکان دفاع خواهم کرد."

اسکندر نیز در جواب او گفته بود:"شاه تو فرار کرده .تو نیز تسلیم شو تا به پاس شجاعتت تو را فرمانروای ایران کنم."

ولی آریو برزن در پاسخ گفته بود :"پس حالا که شاهنشاه رفته من نیز در این مکان می مانم و آنقدر مبارزه میکنم تا بمیرم" و اسکندر که پایداری او را دیده بود دستور داد تا او را از راه دور و با نیزه و تیر بزنند.

آنها آنقدر با تیر و نیزه او را زدند که یک نقطهٔ سالم در بدن او باقی نماند.پس از مرگ او را درهمان محل به خاک سپردند و روی قبر او نوشتند "به یاد لئونیداس”*.

در این جنگ یوتاب (به معنی درخشنده و بی مانند) خواهر آریو برزن که فرماندهی بخشی از سپاه را بر عهده گرفته بود ،در کوه ها راه را بر سپاه اسکندر بست .یوتاب و برادرش آنچنان جنگیدند تا هر دو کشته شدند و نامی درخشان از خود بر جای گذاشتند .



* لئونیداس کسی بود که در زمان حمله خشایارشا به یونان در جنگ ترموپیل مانند آریو برزن پایداری کرده بود و سرنوشتی همانند آریو برزن داشت اما بر خلاف آریو برزن که جز چند سطر ترجمه از منابع دیگران اثری در دست نیست ، یونانیان در محل بر زمین افتادن لئونیداس، یک پارک و بنای یاد بود ساخته و مجسمه او را برپا داشته اند و واپسین سخنانش را بر سنگ حک کرده اند تا از او سپاسگزاری شده باشد.
سپاه دشمن در ایران می تازد...ز مستی برسر هر قطعه زین خاک خدا داند چه 



شهر ها سقوط می کنند ...

شوش و بابل و استخر تسلیم شده اند ...

اسکندر برای فتح پارسه حرکت می کند...


اما در کوه های کهکیلویه ...

در تنگه های در بند پارس متوقف می شود ...

دشمن راه پیش ندارد ...

سپاهیان آریوبرزن و خواهرش یوتاب راه را بر دشمن بسته اند ...

نبرد در می گیرد ...

دشمن عقب می نشیند ...

و اما ...

خیانت ...

با خیانت یکی از ایرانیان دشمن سپاهیان آریوبرزن و یوتاب را محاصره می کند ...

اما ایرانیان حلقه ی محاصره ی دشمن را می شکنند ...

آریوبرزن و یوتاب به پارسه می روند ...

اما ...

پایتخت قبل از رسیدن آنها سقوط کرده است ...

سپاهیان نا امید ...

در روبرویشان دشمن ...

و در عقب شان هم دشمن ...

خواهر و برادر ...

دلیر و بی باک ...

جنگ با دشمن ...

و مرگ در راه میهن"


یوتاب در لغت به معنی درخشنده و بیمانند است

از یوتاب به عنوان یکی از سردارن زن ایرانی نام برده اند

یوتاب خواهر آریوبرزن سردار نامدار ارتش شاهنشاهی داریوش سوم بوده است

وی در نبرد با اسکندر گجستک همراه آریو برزن فرماندهی بخشی از ارتش را بر عهده داشته است . او در کوههای بختیاری راه را بر اسکندر بست ولی یک ایرانی خائن راه را به اسکندر نشان داد و او از مسیر دیگری به ایران هجوم آورد

از یوتاب به عنوان شاه آتروپاتان ( آذربایجان ) در سالهای 20 قبل از میلاد تا 20 پس از میلاد نیز یاد شده است

آریو برزن و یوتاب در راه وطن کشته شدند و نامی جاویدان از خود بر جای گذاشتند


به پاس هر وجب خاکی از این ملک چه بسیار است 
 آن سرها که رفته !

افسر ها که رفته !


*منبع:گزيده اي از فرهنگ و تاريخ جهان

11 سایت برای دانلود رایگان کتاب ها و منابع فارسی

  • دانلود كتاب الكترونيكي فارسي و رايگان (http://www.txt.ir)

  • كتابخانه مجازي ايران (http://www.irpdf.com)

  • كتابخانه مجازي قفسه: دانلود ايبوك ها و كتاب هاي رايگان فارسي (http://www.ghafaseh.ir)

  • بزرگترين سايت دانلود كتابهاي فارسي (http://www.farsibooks.ir)

  • كتابخانه اميد ايران (http://www.irebooks.com)

  • كتابناك: هر كتاب فرصت يك زندگي تازه (http://www.ketabnak.com)

  • كتاب فارسي (http://www.ketabfarsi.org)

  • مركز كتاب‌هاي الكترونيك پارس (http://www.ebookpars.com)

  • دانلود كتاب ۱۱۰ (http://www.download110.com)

  • پارس‌بوك: مرجع دانلود كتاب الكترونيكي (http://parsbook.org)

  • ايران‌ميت: دانلود كتاب (http://www.iranmeet.com)

  • tirsdag den 22. november 2011

    محققان با استفاده از علم "دراکولا تراپی"به مبارزه با پیری پرداخته اند

    به گزارش آسوشیتدپرس، محققان با استفاده از علم "دراکولا تراپی"به مبارزه با پیری پرداخته اند. این عنوان از نام دراکولا شخصیت رمانی که ویژگی خون آشامی داشته گرفته شده است.
    در این درمان که نیازمند به خون خود فرد است، 15-20 میلیلیتر از خون فرد استخراج و پس از پردازش با هورمونهای رشد در لابراتوار، به صورت فرد تزرریق می شود.
    در واقع در این روش درمانی، پلاسمای بسیار غنی پلاکتی، از خون استخراج می شود و بعد از پردازش با هورمون رشد، به داخل صورت فرد که توسط پزشک بیهوش شده، تزریق می شود.
    طبق درمان دراکولایی، پزشکان با استفاده از خون خودتان به انضمام هورمون رشد کمک به تحریک رشدسلولهای جدید و تعمیر دی ان ای، بهبود جای زخمها و رفع چین و چرو کهای صورت می کنند. در این درمان به دلیل استفاده از خون خود فرد، کمترین واکنشهای آلرژیک مشاهد شده است.

    رفتار رژیم تهران مانند یک تبهکار بین المللی است

    رادیو آلمان: رئیس‌جمهور آمریکا سیستم بانکی جمهوری اسلامی و از جمله بانک مرکزی ایران را تهدیدی برای سایر دولت‌ها و موسسات مالی که با ایران مبادلات تجاری دارند، می‌داند.

    باراک اوباما با تاکید بر اینکه «ایران، مسیر انزواری بین‌المللی را انتخاب کرده است» از جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از دست‌اندکاران اصلی پول‌شویی در جهان نام برد.
    رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «تا وقتی که ایران در این مسیر گام برمی‌دارد، ایالات متحده‌ی آمریکا نیز همسو با متحدان خود از طریق اقدامات لازم، راه‌های تازه‌ای برای منزوی کردن و توقف اقدامات غیرقانونی جمهوری اسلامی خواهد یافت.»
    سایت رسمی وزارت امور خارجه‌ی آمریکا متن تحریم‌های تازه را که به امضای رئیس‌جمهور رسیده، منتشر کرده است. این تحریم‌های تازه صنایع نفت و گاز و پتروشیمی ایران، موسسه‌های تحت نظارت نهاد ریاست‌جمهوری و خدمات و کالاهای پشتیبانی صنعت نفت ایران را شامل می‌شود.
    وزارت امور خارجه‌ی آمریکا از شرکت‌های «یاسا پارت»، «فولمن گروپ» و «نورافزا گستر» به عنوان شرکت‌هایی درگیر اقدامات غیرقانونی از جمله تولید سانتریفیوژ و فعالیت‌های رآکتور آب سنگین نام برده و آن‌ها را در لیست تحریم معرفی کرده است.
    وزارت خزانه‌داری ایالات متحده‌ی آمریکا نیز شرکت‌های «نکا نوین»، «پرتو صنعت»، «پایا پرتو»، «سیماتیک» و شرکت فن‌آوری سانتیریفیوژ ایران را تحریم کرده است.
    این وزرات‌خانه از جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از دست‌اندرکاران پول‌شویی در منطقه نام برده و اعلام کرده که شرکت‌های مالی نیز که زیرنظر سیستم بانکی ایران در خارج از کشور فعالیت می‌کنند، خطرات نامشروعی برای نظام بانکی جهانی دارند.
    بنا به متن منتشره‌ی وزارت امور خارجه‌ی آمریکا، هرگونه فروش، اجاره، تامین کالا، ارائه خدمات فنی و پشتیبانی به ایران به صورتی که «بتواند به شکل مستقیم و قابل توجه به افزایش توان ایران در گسترش منابع نفتی خود کمک کند» می‌تواند باعث اعمال تحریم از سوی ایالات متحده‌ی آمریکا شود.
    هرگونه مبادلات تجاری به ارزش بیش از یک میلیارد دلار یا گروهی از معاملات مالی از سوی شخصیتی حقیقی در طول ۱۲ ماه که مجموعا یک میلیون دلار آمریکا ارزش داشته باشد نیز شامل تحریم خواهد شد.
    اعمال تحریم‌های شدید و همه‌جانبه‌ی هماهنگ از سوی کشورهای غربی علیه جمهوری اسلامی ایران بعد از تصویب قطعنامه روز جمعه ۱‍۸ نوامبر شورای حکام در پی آخرین گزارش سازمان بین‌المللی انرژی اتمی کلید خورده است.


    روزنامه پلی تیکن دانمارک نوشت : کشور های همکاری مشترک معروف به همکاری سه جانبه با تحریمات جدید علیه ایران موافقت کردند

    روزنامه پلی تیکن دانمارک نوشت : کشور های همکاری مشترک معروف به همکاری سه جانبه با تحریمات جدید علیه ایران موافقت کردند .آمریکا و انگلیس وکانادا بر سر تحریم ها در حالی موافقت کردند که فرانسه خواهان تحریم خرید نفت از ایران و بلوکه کردن بانکهای ایران میباشد که انگلیس با این تحریمها مخالف میباشد .هدف تحریم ها مجبور کردن ایران به پای مذاکره کشاندن ایران می باشد .سارکوزی خواهان توافق آمریکا و فرانسه و ژاپن و کشور های میانه بر سر بلوکه کردن درآمد حاصله از نفت و بانک مرکزی اایران .
    می باشد

    mandag den 21. november 2011

    شهید تهرانی مقدم پس از اتمام زیارت خود بر روی دفترچه نقاشی دخترش مدل این موشک را کشید و در تهران آن را عملی کرد و این موشک بهتر از مدل روسیه بود

    شهید حسن تهرانی مقدم سه روز تمام در حرم امام رضا (ع) توسل و توجه داشت تا راهی به ذهنش برسد و در روز سوم عنایتی شد و مدلی به ذهنش رسید و احساس کرد گمشده خود را پیدا کرده است. شهید تهرانی مقدم پس از اتمام زیارت خود بر روی دفترچه نقاشی دخترش مدل این موشک را کشید و در تهران آن را عملی کرد و این موشک بهتر از مدل روسیه بود. این میانبرها است که ملت ایران را در راه رسیدن به اهداف بالای خود موفق می‌کند."
    محمود احمدی نژاد، رئیس دولت خبر از فعالیت های دختری 16 ساله داد که با کمک وسایل ساده ای در خانه شان موفق به تولید انرژی هسته ای شده بود و سازمان انرژی هسته ای نیز عملیات این دانشمند 16 ساله را تائید کرد. احمدی نژاد در تشریح جزئیات این موفقیت گفته بود: "یک دبیر به من گفت که یکی از شاگردانش در خانه انرژی هسته‌ای کشف کرده. من زنگ زدم به رییس سازمان انرژی هسته‌ای که بررسی کنید.


    انیمیشن ما تا آخر برای آزادی ایستاده ایم انیمیشن بسیار زیبا و تکان دهنده.

    انیمیشن ما تا آخر برای آزادی ایستاده ایم انیمیشن بسیار زیبا

    søndag den 20. november 2011

    خانه ابری بود روزی (سیمین بهبهانی)

    خانه ابری بود روزی، خانه خونین است اینک:
    آن چنان بود، این چنین شد، حال ما این است اینک!
    مرده‌واری، طیلسان بر دوش و خون آشام و شبرو.
    تشنه ی خون با دو دندان چو زوبین است اینک
    می‌کشد در خون پلنگ پیر آهوی جوان را
    وحشت قانون جنگل، تهمت دین است اینک...
    چشم شوخ گزمگان تا ننگرد دوشیزگان را،
    پرده‌ساز چهره‌ها گیسوی پرچین است اینک.
    نوعروسان بلوراندام بازو مرمری را
    حجله‌گه گور است و خاک تیره‌ بالین است اینک
    گوهر ناسفته را گر شرع می‌گوید که مشکن،
    سفتن و آنگه شکستن؟ تا چه آئین است اینک!
    تیغه ی فریاد غم بشکست چون فولاد خنجر:
    پرده ی گوش ستم دیوار رویین‌است اینک
    نه! که کارستان ظالم همچو خاکستر بریزد:
    حاصل کبریت نفرت شعله ی کین است اینک
    خانه ابری بود روزی، گرچه خونین شد، ولیکن
    پشت ظلمت، وز پی خون، صبح سیمین است اینک

    چی بودیم چی شدیم ) ( سخنان بزرگان جهان در مورد کورش بزرگ ( ویکتورهوگو.هرودوت. گزنفون .افلاطون)




    آنچه در زیر می خوانید سخنانیست که به صورت مشتیی از خروار از میان گفته های بزرگان و مشاهیر دنیا در مورد مردی که بی شک از تاثیر گذارترین ، بر جسته ترین و ستایش شده ترین افراد در طول تاریخ تمدن بشریت بوده و هست. مردی که تورات او را «مسیح » و یونانیان او را «سرور» و « قانونگذار»می نامند و دوست و دشمن به بزرگمنشی و آزادگی او شهادت داده اند:صاحب نخستین منشور حقوق بشر در دنیا: کورش بزرگ

    ● افلاطون (۴۷۷ تا ۳۴۷ پیش از میلاد):
    پارسیان در زمان شاهنشاهی کورش اندازه میان بردگی و آزادگی را نگاه می داشتند. از اینرو نخست خود آزاد شدند و سپس سرور بسیاری از ملتهای جهان شدند. در زمان او (کورش بزرگ) فرمانروایان به زیر دستان خود آزادی میدادند و آنان را به رعایت قوانین انسان دوستانه و برابری ها راهنمایی می کردند. مردمان رابطه خوبی با پادشاهان خود داشتند از این رو در موقع خطر به یاری آنان می شتافتند و در جنگ ها شرکت می کردند. از این رو شاهنشاه در راس سپاه آنان را همراهی می کرد و به آنان اندرز می داد. آزادی و مهرورزی و رعایت حقوق مختلف اجتماعی به زیبایی انجام می گرفت.

    ● گزنفون (۴۴۵ پیش از میلاد):
    مهمترین صفت کورش دین داری او بود. او هر روز قربانیان برای ستایش خداوند می کرد. این رسوم و دینداری آنان هنوز در زمان اردشیر دوم هم وجود دارد و عمل می شود. از صفت های برجسته دیگر کورش عدل و گسترش عدالت و حق بود.
    ما در این باره فکر کردیم که چرا کورش به این اندازه برای فرانروایی عادل مردمان ساخته شده بود. سه دلیل را برایش پیدا کردیم. نخست نژاد اصیل آریایی او و بعد استعداد طبیعی و سپس نبوغ پروش او از کودکی بوده است.
    کورش نابغه ای بزرگ، انسانی والامنش، صلح طلب و نیک منش بود. او دوست انسانها و طالب علم و حکمت و راستی بود. کورش عقیده داشت پیروزی بر کشوری این حق را به کشور فاتح نمی دهد تا هر تجاوز و کار غیر انسانی را مرتکب شود. او برای دفاع از کشورش که هر ساله مورد تاخت و تاز بیگانگان قرار می گرفت امپراتوری قدرتمند و انسانی را پایه گذاشت که سابقه نداشت. او در نبردها آتش جنگ را متوجه کشاورزان و افراد عام کشور نمی کرد. او ملتهای مغلوب را شیفته خود کرد به صورتی که اقوام شکست خورده که کورش آنان را از دست پادشاهان خودکامه نجات داده بود وی را خداوندگار می نامیدند. او برترین مرد تاریخ، بزرگترین، بخشنده ترین، پاک دل ترین انسان تا این زمان بود.

    ● هرودوت ( ۴۸۴ تا ۴۲۵ پیش از میلاد):
    هیچ پارسی یافت نمی شد که بتواند خود را با کورش مقایسه کند. از اینرو من کتابم را درباره ایران و یونان نوشتم تا کردارهای شگفت انگیز و بزرگ این دو ملت عظیم هیچگاه به فراموشی سپرده نشود. کورش سرداری بزرگ بود. در زمان او ایرانیان از آزادی برخوردار بودند و بر بسیاری از ملتهای دیگر فرمانروایی می نمودند بعلاوه او به همه مللی که زیر فرمانروایی او بودند آزادی می بخشید و همه او را ستایش می نمودند. سربازان او پیوسته برای وی آماده جانفشانی بودند و به خاطر او از هر خطری استقبال می کردند.

    ● ویل دورانت :
    کورش از افرادی بوده که برای فرمانروایی آفریده شده بود. به گفته امرسون همه از وجود او شاد بودند. روش او در کشور گشایی حیرت انگیز بود. او با شکست خوردگان با جوانمردی و بزرگواری برخورد می نمود. بهمین دلیل یونانیان که دشمن ایران بودند نتوانستد از آن بگذرند و درباره او داستانهای بیشماری نوشته اند و او را بزرگترین جهان قهرمان پیش از اسکندر می نامند. او کرزوس را پس از شکست از سوختن در میان هیزم های آتش نجات داد و بزرگش داشت و او را مشاور خود ساخت و یهودیان در بند را آزاد نمود. کورش سرداری بود که بیش از هر پادشاه دیگری در آن زمان محبوبیت داشت و پایه های شاهنشاهی اش را بر سخاوت و جوانمردی بنیان گذاشت.

    ● ویکتورهوگو:
    هم چنان که کوروش در بابل عمل کرده بود ناپلئون نیز آرزو داشت از سراسر جهان یک تاج و تخت بسازد و از همه مردم گیتی یک ملت پدید آورد.

    هارولد لمب (دانشمند امریکایی) :
    در شاهنشاهی ایران باستان که کورش سمبول آنان است آریایی ها در تاجگذاری به پندار نیک گفتار نیک کردار نیک سوگند یاد می کردند که طرفدار ملت و کشورشان باشند و نه خودشان. که این امر در صدها نبرد آنان به وضوح دیده می شود که خود شاهنشاه در راس ارتش به سوی دشمن برای حفظ کیان کشورشان می تاخته است.

    ● پاپ کلمنت پنجم(در وصف کورش بزرگ):
    برای ما همین قدر که تو جانشین عادل هستی کافی است که ترا با نظر احترام بنگریم.

    ● پرفسور ایلیف انگلیسی:
    در جهان امروز بارزترین شخصیت جهان باستان کورش شناخته شده است. زیرا نبوغ و عظمت او در بنیانگذاری امپراتوری چندین دهه ای ایران مایه شگفتی است. آزادی به یهودیان و ملتهای منطقه و کشورهای مسخر شده که در گذشته نه تنها وجود نداشت بلکه کاری عجیب به نظر می رسیده است از شگفتی های اوست.

    ● دکتر هانری بر( دانشمند فرانسوی) :
    این پادشاه بزرگ یعنی کورش هخامنشی برعکس سلاطین بی رحم و ظالم بابل و آسور بسیار عادل و رحیم و مهربان بود زیرا اخلاق روح ایرانی اساسش تعلیمات زردشت بوده. به همین سبب بود که شاهنشاهان هخامنشی خود را مظهر صفات (خشترا) می شمردند و همه قوا و اقتدار خود را از خدواند دانسته و آنرا برای خیر بشر و آسایش و سعادت جامعه انسان صرف می کردند.
    ژنرال سرپرسی سایکس(ژنرال، نویسنده، و جغرافیدان انگلیسی) (پس از دیدار از آرامگاه کورش بزرگ):
    من خود سه بار این آرامگاه را دیدار کرده ام، و توانسته ام اندک تعمیری نیز در آنجا بکنم، و در هر سه بار این نکته را یاد آورده شده ام که زیارت آرامگاه اصلی کورش، پادشاه بزرگ و شاهنشاه جهان، امتیاز کوچکی نیست و من بسی خوشبخت بوده ام که به چنین افتخاری دست یافته ام. براستی من در گمانم که آیا برای ما مردم آریایی (هند و اروپایی) هیچ بنای دیگری هست که از آرامگاه بنیادگذار دولت پارس و ایران ارجمندتر و مهمتر باشد.

    ● کنت دوگوبینو فرانسوی :
    شاهنشاهی کورش هیچگاه در عالم نظیر نداشت. او به راستی یک مسیح بود زیرا به جرات میتوان گفت که تقدیر او را چنین برای مردمان آفرید تا برتر از همه جهان آن روز خود باشد. نیکلای دمشقی کورش شاهنشاه پارسیان در فلسفه بیش از هر کس دیگر آگاهی داشت. این دانش را نزد مغان زرتشتی آموخته بود.

    ● پرفسور کریستن سن( ایران شناس شهیر) :
    شاهنشاه کورش بزرگ نمونه یک پادشاه “جوانمرد” بوده است. این صفت برجسته اخلاقی او در روابط سیاسی اش دیده می شده. در قواینن او احترام به حقوق ملتهای دیگر و فرستادگان کشورهای دیگر وجود داشته است و سر لوحه دولتش بوده. که این قوانین امروز روابط بین الملل نام گرفته است.

    ● آلبر شاندور فرانسوی :
    کورش یکسال پس از فتح بابل برای درگذشت پادشاه بابل عزای ملی اعلام نمود. برای کسی که دشمن خودش بود. او مطابق رسم آزادمنشی اش و برای اینکه ثابت کند که هدف فتح و جنگ و کشتار ندارد و تنها به عنوان پادشاهی که ملتش او را برای صلح پذیرفته اند قدم به بابل گذاشته است و در آنجا تاجگذاری نمود. او آمده بود تا به آنان آزادی اجتماعی و دینی و سیاسی بدهد. در همین حین کتیبه های شاهان همزمان او حاکی از برده داری و تکه تکه کردن انسان های بی گناه و بریدن دست و پای آنان خبر می دهد.

    ● پرفسور گیریشمن :
    کمتر پادشاهی است که پس از خود چنین نام نیکی باقی گذاشته باشد. کورش سرداری بزرگ و نیکوخواه بود. او آنقدر خردمند بود که هر زمانی کشور تازه ای را تسخیر می کرد به آنها آزادی مذهب میداد و فرمانروای جدید را از بین بومیان آن سرزمین انتخاب می نمود. او شهر ها را ویران نمی نمود و قتل عام و کشتار نمی کرد. ایرانیان کورش را پدر و یونانیان که سرزمینشان بوسیله کورش تسخیر شده بود وی را سرور و قانونگذار می نامیدند و یهودیان او را مسیح خداوند می خوانند.

    ● کنت دوگوبینو (مورخ فرانسوی):
    تا کنون هیچ انسانی موفق نشده است اثری را که کورش در تاریخ جهان باقی گذاشت، در افکار میلیون ها مردم جهان بوجود آورد. من باور دارم که اسکندر و سزار و کورش که سه مرد اول جهان شده اند کورش در صدر آنها قرار دارد. تا کنون کسی در جهان بوجود نیامده است که بتواند با او برابری کند و او همانطور که در کتابهای ما آمده است مسیح خداوند است. قوانینی که او صادر کرد در تاریخ آن زمان که انسانها به راحتی قربانی خدایان می شدند بی سابقه بود.

    ● کلمان هوار :
    کورش بزرگ در سال ۵۵۰ قبل از میلاد بر اریکه پادشاهی ایران نشست. وی با فتوحاتی ناگهانی و شگفت انگیز امپراتوری و شاهنشاهی پهناوری را از خود بر جای گذاشت که تا آن روزگار کسی به دنیا ندیده بود. کورش سرداری بزرگ و سرآمد دنیای آن روزگار بود. او اقوام مختلف را مطیع خود کرد. او اولین دولت مقتدر و منظم را در جهان پایه ریزی کرد. برای احترام به مردمان کشورهای دیگر معابدشان را بازسازی کرد. وی پیرو دین یکتا پرستی مزدیسنا بود. ولی به هیچ عنوان دین خود را بر ملل مغلوب تحمیل ننمود.

    ● اخیلوس (آشیل) شاعر نامدار یونانی (در تراژدی پارسه):
    کورش یک تن فانی سعادتمند بود. او به ملل گوناگون خود آرامش بخشید. خدایان او را دوست داشتند. او دارای عقلی سرشار از بزرگی بود.

    ● بوسویه(سیاستمدار وشاعر فرانسوی)( ۱۷۶۸ ۱۸۴۸ میلادی):
    ایرانیان از دوران حکومت کوروش به بعد عظمت و بزرگواری معنوی خاصی را اساس حکومت خود قرار دادند براستی چیزی عالی تر از آن وحشت فطری نیست که ایشان از دروغ گفتن داشتند و همیشه آن را گناهی شرم آور می دانستند

    ● مولانا ابوالکلام احمد آزاد فیلسوف هندی :
    کورش همان ذوالقرنین قرآن است. وی پیامبر ایران بود زیرا انسانیت و منش و کردار نیک را به مردمان ایران و جهان هدیه داد. سنگ نگاره او با بالهای کشیده شده به سوی خداوند در پاسارگاد وجود دارد.

    ● دیودوروس سیسولوس (۱۰۰ پس از میلاد):
    کورش پسر کمبوجیه و ماندان در دلاوری و کارآیی خردمندانه حزم و سایر خصایص نیکو سرآمد روزگار خود بود. در رفتار با دشمنان دارای شجاعتی کم نظیر و در کردار نسبت به زیر دستان به مهر و عطوفت رفتار میکرد. پارسیان او را پدر می خواندند.

    ● فرانسوا شاتوبراین نویسنده بزرگ فرانسوی :
    کوروش بزرگ که تاج پادشاهی ماد و پارس را بر سر نهاده بود بزرگترین امپراتوری دوران کهن را بوجود آورد ولی اداره این امپراتوری را بر اساس حکومت مطلقه قرار نداد،زیرا نیمی از قدرت به شورایی تعلق داشت که قسمتی از مقام سلطنت را تشکیل می داد.از لحاظ عدل و قوانین که او برای حکومت وضع کرد و بعدا قوانین قضایی حکومتی ایران شد ، قوانین بی آلایش بود.

    lørdag den 19. november 2011

    کتاب سوزی اعراب و اسکندر بیشترین ضربه را به فرهنگ و دانش ایران زد ند




    در ایران همواره ادیان مختلف می توانستند در کنار یک دیگر به صورت امری خصوصی مسالمت آمیز زندگی  کردند . ادیان دولتی و دولتهای مخاصم ایران تلاش کردند که از قوانین ادیان برای تحکیم قدرت خویش بهره جویند .
    البته اسکندر مقدونی با سوزاندن قصر های ایران بزرگ لطمه جبران ناپذیری را به فرهنگ و دانش ایرانیان زد ولی اسکندر در سرتاسر سرزمین های اشغالی خویش به ادیان مردم کاری نداشت

    . پیرامون کشتار و چپاول ایرانیان در زمان حمله اعراب تاریخ نگاران معروف اعراب و ایرانی مانند : ابن خلدون , البلاذری , مسعودی , ابن هشام , ابن حزم , بلعمی , ثعالبی , شویس عدوی و… در کتابهای تاریخ نگاشته اند. یکی از اثر گذارترین این آسیبها به زبان و فرهنگ ایران بود. ایرانیان به سبب عظمت کشورشان کوله بار چندین قرن تسلط بر جهان را در برداشتند و تمدنی کهن را در خود جای داده بودند و بدین سبب علوم عقلی نزدشان بسیار بزرگ و دامنه اش گسترده بود.
    ابن خلدون که دقیق ترین و بزرگ ترین جامعه شناس و مورخ عرب است درباره کتاب سوزی به دست اعراب چنین میگوید: ( دو قرن سکوت ص ۹۸ )« وقتی سعد ابن ابی وقاص به مداین دست یافت در آنجا کتابهای بسیار دید. نامه به عمر ابن خطاب نوشت و در باب این کتابها خواست. عمر در پاسخ نوشت که آنهمه را به آب افکن که اگر آنچه در این کتابهاست سبب راهنمایی است خدا برای ما راهنمایی فرستاده است و اگر در آن کتابها جر مایه گمراهی نیست خداوند ما را از شر آنها در امان داشته است. از این سبب آنهمه کتاب ها را در آب یا در اتش افکندند.»
    همچنین ابوریحان بیرونی در کتاب آثارالباقیه عن القرون الخالیه (صفحه ۳۵،۳۶،۴۸ ) چنین می نویسد:« وقتی قتیبه ابن مسلم سردار حجاج بار دوم به خوارزم رفت و آن را باز گشود هرکس را که خط خوارزمی می نوشت و از تاریخ و علوم و اخبار گذشته آگاهی داشت از دم تیغ بی دریغ گذراند و موبدان و هیربدان قوم را یکسره هلاک نمود و کتابهاشان همه بسوزانید و تباه کرد.»
    زنده یاد دکتر زرینکوب در کتاب ۲ قرن سکوت (انتشارت امیرکبیر ص ۹۶،۹۷) با تحلیلی منطقی به بررسی کتاب سوزی اعراب می پردازد:« شک نیست که در هجوم تازیان ، بسیاری از کتاب ها و کتابخانه های ایران دستخوش آسیب فنا گشته است .این دعوی را از تاریخ ها می توان حجّت آورد و قرائن بسیار نیز از خارج آن را تأیید می کند . با این همه بعضی از اهل تحقیق در این باب تردید دارند و این تردید چه لازم است؟! برای عرب که جز قرآن هیچ سخن را قدر نمی دانست کتابهایی که از آن مجوس بود و البته نزد وی دست کم مایه ضلال بود چه فایده داشت که به حفظ آنها عنایت کند؟ در آیین مسلمانان آن روزگار آشنایی به خط و کتابت بسیار نادر بود و پیداست که چنین قومی تا چه حد می توانست به کتاب و کتابخانه علاقه داشته باشد. تمام قراین و شواهد نشان می دهد که عرب از کتابهایی نظیر آنچه امروز از ادب پهلوی باقی مانده است فایده ای نمی برده در این صورت جای شک نیست که در آن گونه کتابها به دیده حرمت و تکریم نمی دیده است…نام بسیاری از کتاب های عهد ساسانی در کتاب ها مانده است که نام ونشانی از آنها باقی نیست…پیداست که محیط مسلمانی برای وجود و بقای چنین کتابها مناسب نبوده است و سبب نابودی آن کتابها نیز همین است. باری از همه ی قراین پیداست که در حمله اعراب بسیاری از کتاب های ایرانیان، از میان رفته است.»
    مرتضی راوندی در کتاب تاریخ اجتماعی ایران (جلد دوم،صفحهٔ ۵۰ )می‌نویسد «یکی از آثار شوم و زیان‌بخش حملهٔ اعراب به ایران، محو آثار علمی و ادبی این مرز و بوم بود. آنها کلیهٔ کتب علمی و ادبی را به عنوان آثار و یادگارهای کفر و زندقه از میان بردند.» وی در دنباله می‌افزاید:«…سعد وقاص و دیگران حاصل صدها سال مطالعه و تحقیق ملل شرق نزدیک را به دست آب و آتش سپردند.» سپس این گفته جلال‌الدین همایی را می‌آورد که: «همان کاری را که قبل از اسلام، اسکندر با کتابخانهٔ استخر، و عمرو عاص به امر عمر با کتابخانهٔ اسکندریه و فرنگی‌ها بعد از فتح طرابلس شام با کتابخانهٔ مسلمین و هلاکو با دارالعلم بغداد کردند، سعد بن ابی‌وقاص با کتابخانهٔ عجم کرد.»
    دولتشاه سمرقندی در کتاب تذکرة الشعرا (صفحهٔ ۲۶) به یکی دیگر از ماجراهای کتاب سوزی توسط اعراب در دوره خلافت عباسیان، می پردازد: “عبدالله بن طاهر به روزگار خلفای عباسی، امیر خراسان بود. روزی در نیشابور( به مسند) نشسته بود. شخصی کتابی آورد و به تحفه پیش او بنهاد. (امیر) پرسید: این چه کتاب است؟ (مرد) گفت: این قصه وامق و عذرا است و خوب حکایتی است که حکما بنام شاه انوشیروان جمع کرده اند. امیر فرمود: ما مردم، قرآن خوانیم و به غیر از قرآن و حدیث پیغمبر چیزی نمی خوانیم و ما را از این نوع کتاب، در کار نیست. این کتاب، تألیف مُغان(زرتشتی ها) است و پیش ما مردود است. (پس فرمود) تا آن کتاب را در آب انداختند و حکم کرد که در قلمرو او بهر جا از تصانیف عجم و مغان کتابی باشد جمله را بسوزانند”
    باری، بدین گونه بود که کتابهایی که در زمان خود در زمینه های پزشکی، ستاره شناسی، اجتماعی و دینی بی همتا بودند به دست این سبک مغزان افتاد که از جهنم هولناک صحرای عرب پا به بهشت ایران گذارده بودند و آنها نیز آنچه کردند که در اندازه فهم و شعورشان بود.
    روانشاد دکتر زرینکوب در کتابش(انتشارت امیرکبیر ص۹۵،۹۶) این بار به بررسی رفتار اعراب با زبان و خط ایران می‌پردازد و میگوید:« عربان شاید برای آنکه از آسیب زبانی ایرانیان در امان بمانند در صدد برآمدند زبانها و لهجه های رایج در ایران را از میان ببرند. آخراین بیم هم بود که همین زبانها خلقی را بر آنها بشوراند و ملک و حکومت آنان را در بلاد دور افتاده ایران به خطر اندازد. به همین سبب هر جا که در شهر های ایران، به خط و زبان و کتاب و کتابخانه برخوردند با آنها سخت به مخالفت برخاستند…شاید بهانه ی دیگری که عرب برای مبارزه با زبان و خط ایران داشت این نکته بود که خط و زبان مجوس را مانع نشر و رواج قرآن می شمرد.»
    در واقع از ایرانیان حتی آنها که آیین مسلمانی پذیرفته بودند زبان تازی را نمی آموختند و از این رو بسا که نماز و قرآن را نیز نمی توانستند به تازی بخوانند. در کتاب تاریخ بخارا (صفحه ۷۵ چاپ تهران)آمده است:« مردم بخارا به اول اسلام، در نماز قرآن به تازی خواندندی و عربی نتوانستندی آموختن و چون وقت رکوع شدی مردی بود که در پس ایشان بانگ زدی: بکنیتا نکنیت، و چون سجده خواستندی کردن بانگ کردی: نگونیا نگونی کنیت.» با چنین علاقه ای که مردم در ایران به زبان خویش داشتند شگفت نیست که سرداران عرب زبان ایران را تا اندازه ای با دین و حکومت خویش معارض دیده باشند و در هر دیاری برای از بین بردن و محو کردن خط و زبان فارسی کوششی ورزیده باشند.
    در پایان به ذکر سخنی در کتاب عقدالفرید چاپ قاهره (جلد ۲ صفحه ۵) از زبان خسرو پرویز میپردازم که می گوید: اعراب را نه در کار دین هیچ خصلت نیکو یافتم و نه در کار دنیا. آنها را نه صاحب عزم و تدبیر دیدم و نه اهل قوت و قدرت. آنگاه گواه فرومایگی و پستی همت آنها همین بس که آنها با جانوران گزنده و مرغان آواره در جای و مقام برابرند .فرزندان خود را از راه بینوایی و نیازمندی می کشند و یکدیگر را بر اثر گرسنگی و درماندگی می خورند.از خوردنیها و پوشیدنیها و لذتها و کامروانیهای این جهان یکسره بی بهره اند….

    fredag den 18. november 2011

    سخنان نادر شاه افشار پادشاه ايران زمين

    قدرتمند ترین پادشاه ایران بعد از اسلام
     
    در اينجا گزيده اي از سخنان نادر شاه افشار پادشاه ايران زمين را تقديم مي كنم :


    نادر شاه افشار : ميدان جنگ مي تواند ميدان دوستي نيز باشد اگر نيروهاي دو طرف ميدان به حقوق خويش اكتفا كنند .

    نادر شاه افشار : سكوت شمشيري بوده است كه من هميشه از آن بهره جسته ام .

    نادر شاه افشار : تمام وجودم را براي سرفرازي ميهن بخشيدم به اين اميد كه افتخاري ابدي براي كشورم كسب كنم .

    نادر شاه افشار : بايد راهي جست در تاريكي شبهاي عصيان زده سرزمينم هميشه به دنبال نوري بودم نوري براي رهايي سرزمينم از چنگال اجنبيان ، چه بلاي دهشتناكي است كه ببيني همه جان و مال و ناموست در اختيار اجنبي قرار گرفته و دستانت بسته است نمي تواني كاري كني اما همه وجودت براي رهايي در تكاپوست تو مي تواني اين تنها نيروي است كه از اعماق و جودت فرياد مي زند تو مي تواني جراحت ها را التيام بخشي و اينگونه بود كه پا بر ركاب اسب نهادم به اميد سرفرازي ملتي بزرگ .

    نادر شاه افشار : از دشمن بزرگ نبايد ترسيد اما بايد از صوفي منشي جوانان واهمه داشت . جواني كه از آرمانهاي بزرگ فاصله گرفت نه تنها كمك جامعه نيست بلكه باري به دوش هموطنانش است.

    نادر شاه افشار : اگر جانبازي جوانان ايران نباشد نيروي دهها نادر هم به جاي نخواهد رسيد .

    نادر شاه افشار : خردمندان و دانشمندان سرزمينم ، آزادي اراضي كشور با سپاه من و تربيت نسلهاي آينده با شما ، اگر سخن شما مردم را آگاهي بخشد ديگر نيازي به شمشير نادرها نخواهد بود .


    نادر شاه افشار : وقتي پا در ركاب اسب مي نهي بر بال تاريخ سوار شده اي شمشير و عمل تو ماندگار مي شود چون هزاران فرزند به دنيا نيامده اين سرزمين آزادي اشان را از بازوان و انديشه ما مي خواهند . پس با عمل خود مي آموزانيم كه پدرانشان نسبت به آينده آنان بي تفاوت نبوده اند .و آنان خواهند آموخت آزادي اشان را به هيچ قيمت و بهايي نفروشند .

    نادر شاه افشار : هر سربازي كه بر زمين مي افتد و روح اش به آسمان پر مي كشد نادر مي ميرد و به گور سياه مي رود نادر به آسمان نمي رود نادر آسمان را براي سربازانش مي خواهد و خود بدبختي و سياهي را ، او همه اين فشارها را براي ظهور ايران بزرگ به جان مي خرد پيشرفت و اقتدار ايران تنها عاملي است كه فرياد حمله را از گلوي غمگينم بدر مي آورد و مرا بي مهابا به قلب سپاه دشمن مي راند ...

    نادر شاه افشار : شاهنامه فردوسي خردمند ، راهنماي من در طول زندگي بوده است .

    نادر شاه افشار : فتح هند افتخاري نبود براي من دستگيري متجاوزين و سرسپردگاني مهم بود كه بيست سال كشورم را ويران ساخته و جنايت و غارت را در حد كمال بر مردم سرزمينم روا داشتند . اگر بدنبال افتخار بودم سلاطين اروپا را به بردگي مي گرفتم . كه آنهم از جوانمردي و خوي ايراني من بدور بود .

    نادر شاه افشار : كمربند سلطنت ، نشان نوكري براي سرزمينم است نادرها بسيار آمده اند و باز خواهند آمد اما ايران و ايراني بايد هميشه در بزرگي و سروري باشد اين آرزوي همه عمرم بوده است .

    نادر شاه افشار : هنگامي كه برخواستم از ايران ويرانه اي ساخته بودند و از مردم كشورم بردگاني زبون ، سپاه من نشان بزرگي و رشادت ايرانيان در طول تاريخ بوده است سپاهي كه تنها به دنبال حفظ كشور و امنيت آن است .

    نادر شاه افشار : لحظه پيروزي براي من از آن جهت شيرين است كه پيران ، زنان و كودكان كشورم را در آرامش و شادان ببينم .

    نادر شاه افشار : براي اراضي كشورم هيچ وقت گفتگو نمي كنم بلكه آن را با قدرت فرزندان كشورم به دست مي آورم .

    نادر شاه افشار : گاهي سكوتم ، دشمن را فرسنگها از مرزهاي خودش نيز به عقب مي نشاند .

    نادر شاه افشار :كيست كه نداند مردان بزرگ از درون كاخهاي فرو ريخته به قصد انتقام بيرون مي آيند انتقام از خراب كننده و نداي از درونم مي گفت برخيز ايران تو را فراخوانده است و برخواستم .