lørdag den 25. august 2012

چرا دعا نویسی و رمالی ممنوع ولی بهشت و جهنم فروشی کاری پر سود است

 يک ميليارد و ۳۰۰ ميليون تومان درآمد رمالان و دعانويسان در ايران
اگر به سیر صعودی نشر خرافات و موهومات در جامه بنگریم می بینیم در ۳۲ سال گذشته این سیر مخصوصا در بین بانوان ایران و قشر تحصیل کرده ایران رشد بالایی داشته است . مقداری از این صعود حتما به خاطر بی پناهی مردم جامعه می باشد که فردی که از ایمنی اجتماعی برخوردار نیست به موهومات پناه می برد و بخش دیگر ان بر میگردد به نشر دولتی و سیستماتیک خرافت در لباس دین. هر روزه از کرامت انسان های زمینی و حتی مردگان هزار سال پیش گفتن . برای پرکردن جیب خود مردم را به سر چاه خرافات به زیارت بردن و جواب مطالبات مردم را به مردگان ۱۴۰۰ سال پیش حواله دادن . کار را به جایی رسانده است است که دیگر کم کم مردم هم باور کرده اند که شاید بشود جواب کمبود ها و نداشتن های خود را از درون فنجان قهوه و یا سفره فلان حاج خانم پیدا کرد.
این مردم عادی نبودند که در صدا و سیمای سراسری ایران از معجزات و کرامات مردم هزاران سال پیش سخن سر داده اند . این مردم نبودند که شاهراه فرستادن سرمایه های مردم به عربستان و سوریه و عراق را در لباس زیارت باز کردند .
این مردم نبودند که فرهنگ کمک به هم نوع را تبدیل به فرهنگ دزدی و کلاه بردای کردند
درک اینکه از آینده مهم سخن گفتن جرم باشد ولی هر روزه به اسم فروش بهشت وجهنم به مردم جیب های گشاد خود را پرکردن هیچ فرقی با هم ندارند مگر اینکه این یکی قدرت را در دست ندارد و ان یکی تمامی اهرم های قدرت را قبضه کرده است . وبرای پیشرفت جامعه و رفاه حال مردم هردو خطرناک و مهلک می باشد.
بزرگترین ضربه را به ایران وایرانی نه از جانب مغول و یا تیمور و یا اسکندر... وصدها اشغال گر دیگر نصیب ما شد بلکه روز به روز بیشتر نمایان می شود که این فاجعه در تغییر فرهنگ ما و جایگزینی ان از طرف مبلغان دولتی امروز صورت می گیرد نیم نگاهی به اخلاق و رفتار اطرافیانمان در ایران بیان گر عمق فاجعه در راه می باشد واین کار نه امری اتفاقی و یا از روی ندانم کاری بلکه کاملاآگاهانه انجام میگردد جنگی را که هزار وچهار صد سال پیش نتوانستند کامل پیروز شوند امروز در حال به پایان بردن هستند.  .
 
 
 
 
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پليس آگاهی نيروی انتظامی گفت رمالان و دعانويسان در ايران، بيش از يک ميليارد و ۳۰۰ ميليون تومان درآمد به دست آوردند.
به گزارش تارنمای خبرآنلاين، سرهنگ مهرداد اميدی، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پليس آگاهی نيروی انتظامی جمهوری اسلامی ايران گفت: "ارزش ريالی کلاهبرداری رمالان و دعانويسان در ايران بيش از يک ميليارد و ۳۰۰ ميليون تومان برآورد شده است."
وی با بيان اين‌که در سال گذشته و سه ماهه نخست سال جاری ۱۹۱ رمال در کشور دستگير شده‌اند، افزود: "در مجموع ۱۶۱ نفر در اين مورد دستگير شدند و برای ۱۱۲ رمال نيز قرار وثيقه صادر شده است."
اميدی افزود: "از ميان افرادی که برای آنان قرار وثيقه صادر شده ٩٠ تن مرد و ٢٢ تن زن بوده‌اند."
به گفته وی "ميزان وقوع کلاهبرداری رمالان و دعانويسان در سال ١٣٩٠ نسبت به ١٣٨٩ افزايش داشته است."
استان‌های مرکزی، اصفهان، خراسان ‌رضوی، آذربايجان ‌شرقی و غربی و تهران بيشترين، و استان‌های گلستان، کردستان، قزوين و ايلام کمترين آمار تشکيل پرونده‌های مربوط به رمالی را داشته‌اند
مهرداد اميدی با اشاره به اين‌که سال گذشته ۱۸۹ پرونده در مورد رمالی، کف‌بينی و دعانويسی در اداره آگاهی تشکيل شده است، افزود: "تاکنون ۲۴۰ نفر از شهروندان از اين افراد شکايت کرده‌اند."
اميدی افزود: "برپايه آمارهای موجود استان‌های مرکزی، اصفهان، خراسان ‌رضوی، آذربايجان ‌شرقی و غربی و تهران بيشترين پرونده‌های مربوط به رمالی را به خود اختصاص داده‌اند در حالی که کمترين آمار تشکيل پرونده‌های رمالی در استان‌های گلستان، کردستان، قزوين و ايلام تشکيل شده است."
اسماعيل احمدی‌مقدم، فرمانده نيروی انتظامی ايران، ارديبهشت‌ماه سال جاری با اشاره به "مبارزه پليس در برابر رمالی، جادوگری، جن‌گيری و دعانويسی" گفته بود: "آمار دقيقی در اين رابطه ندارم اما تعداد آنان خيلی هم زياد نيست اما تبعات آن ممکن است گسترده باشد."
برپايه آمارهای منتشرشده از سوی پليس ايران ٨٠ درصد از افرادی که به فالگيرها برای پيش‌بينی آينده و مسائل ديگر مراجعه می‌کنند، تحصيل‌کرده هستند.
آبان‌ماه سال گذشته، آفرين رحيمی موقر، مسئول طرح همايش ملی سطح روان کشور در يک نشست گفته بود: "در طرح ملی سطح روان کشور با بررسی جمعيت ١۵ تا ۶۴ سال مشاهده شد ١٠ درصد از جمعيت کشور در طول يک سال گذشته (١٣٨٩) برای دريافت خدمات اعصاب و روان به افراد غيربهداشتی ازجمله دعانويس، رمال، حجامت و عطاری مراجعه کرده‌اند."
خبرآنلاين نوشته است، بررسی اين آمار نشان می‌دهد هفت‌ونيم ميليون نفر ايرانی در سال گذشته به جادوگران کوپنی مراجعه کرده‌اند که سه‌چهارم آن‌ها يعنی بيش از پنج ميليون نفرشان، تحصيل‌کرده هستند.
سال گذشته در خبرها آمده بود دو مرد که نام‌های آنان "عين" و "غ" عنوان شده بود به اتهام جن‌گيری دستگير شده‌اند. آن‌ها متهم بودند که در امور سياسی، اجنه را در اختيار گرفته و از "توانايی خلاف شرع" آن‌ها استفاده کرده‌اند.
علی‌مراد حيدری، استاديار دانشگاه معصومه نيز روز گذشته، پنج‌شنبه دوم شهريورماه در گفت‌وگو با روزنامه تهران امروز گفت: "برپايه ماده يکم قانون تشديد مجازات مرتکبان اختلاس، ارتشا و کلاهبرداری، هرکس از راه حيله و تقلب مردم را به داشتن اموال واهی فريب دهد و از اين طريق مالی به دست بياورد، کلاهبردار محسوب شده و افزون بر بازگرداندن اصل مال به صاحبش به يک تا هفت سال حبس و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که دريافت کرده محکوم می‌شود."
به گفته مجيد ابهری، استاد جامعه‌شناسی دانشگاه شهيد بهشتی، شيوع گرايش به علوم غريبه و رمالی و جن‌گيری نمونه بارزی از تنبلی اجتماعی است که در اين منطق، توسل به نيروهای ماوراء طبيعی و غيرعقلايی، برای حل مشکلات، حرف اول را می‌زند.

Ingen kommentarer: