torsdag den 4. oktober 2012

شاید این کارد است که کم کم به استخوان می رسد

 
کودکان کار در سطح شهر افزایشی ۱۵درصدی یافته است
اگر همین گونه پیش رود شاید کودک شما هم مجبور باشد در خیابان های شهر کار کند . این کودکانی که به شما بر سر چهار راه ها التماس می کنند یا گل می فروشند ویا در کوره پز خانه ها کار میکنند از کره مریخ نیامده اند فرزند فرهنگیان و باز نشستگان و بیکار شده گان و معتادان و... دیگر شهروندان زیر چرخ گرانی هستند
هر صدتومانی که در و دیگر ارز های خارجی گران می شود به همان اندازه از قدرت خرید مردم کم می شود و در نتیجه کودکان و دختران بیشتری مجبور به کار می شوند.
کشور ما به واردات خارجی شدیدا وابسته است و بی خردی حاکمان هر روز خطر سقوط خانواده های بیشتری را در منجلاب ورشکستگی اقتصادی فراهم می کند و شاید این کارد است که کم کم به استخوان می رسد
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: کودکان کار در سطح شهر افزایشی ۱۵درصدی یافته است در واقع هر سال این تعداد افزایش می‌یابد.
حسین زارع صفت در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره تکدگری کودکان در شهر تهران با بیان اینکه نمی‌توان با این پدیده برخورد سلبی داشت، تصریح کرد: ‌موضوع اجتماعی با برخورد مکانیکی قابل حل نیست و باید مانع از شکل گیری آن شد.
وی با بیان اینکه شهرداری تهران در این حوزه تنها یک بخش کار است و باید سایر نهاد‌ها و سازمان‌های متولی نیز پای کار بیایند، گفت: ‌ وقتی شرایط اقتصادی خوب نباشد و معیشت خانواده‌ها دچار مشکل شود، نیاز اقتصادی به نیاز آموزشی ترجیح داده شده و کودکان کار ایجاد می‌شود.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پاسخ به اینکه در مقایسه با سال گذشته امسال چه مقدار جمع آوری کودکان کار افزایش یافته است، افزود: ‌ بیش از ۱۵ درصد جمع آوری کودکان کار از سطح شهر افزایش یافته است در واقع هر سال این تعداد افزایش می‌یابد.
زراع صفت با بیان اینکه شهرداری تهران تنها مسئولیت جمع آوری اولیه این کودکان را دارد و ساماندهی آن‌ها برعهده بهزیستی و سایر دستگاه‌ها است، اظهار کرد: شهردار تهران امکان نگهداری کودکان کار را ندارد و بر اساس قانون این حق نیز برعهده ما نیست چراکه کودک ملاحظات و شرایط خاص خود را دارد

Ingen kommentarer: