søndag den 2. december 2012

ده‌ها تن از فعالان جنبش زنان با جمع شدن در برابر دادستانی تهران خواستار رسیدگی به وضعیت نسرین ستوده شدند

ده‌ها تن از فعالان جنبش زنان ایران امروز٬ ۱۲ آذر ماه ۱۳۹۱ با جمع شدن در برابر دادستانی تهران خواستار رسیدگی به وضعیت نسرین ستوده٬ وکیل دادگستری زندانی شدند که ۴۷ روز است در اعتصاب غذا به‌سر می‌برد.
به گزارش سایت تا قوانین خانواده برابر٬ فعالان جنبش‌ زنان که به منظور "نشان دادن نگرانی‌شان از وضعیت نسرین ستوده" در برابر دادگستری جمع شده بودند، قصد داشتند طی ملاقات با عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران نامه‌ای را که از سوی شماری از مدافعان حقوق زنان امضا شده بود به دست وی برسانند.
نسرين ستوده در اعتراض به اجرا نشدن آئين‌نامه اداره امور زندان‌ها و محروميت از حقوق يک زندانی از جمله دسترسی نداشتن به تلفن و ايجاد انواع محدوديت‌ها برای ملاقات با فرزندان خردسال خود و همچنين به‌ دليل تشکيل پرونده کيفری و صدور قرار ممنوعيت خروج از کشور برای همسر و دختر ۱۲ ساله‌اش از روز ۲۶ مهرماه (۱۷ اکتبر) دست به اعتصاب غذا زده است.
امضاکنندگان این نامه با اعلام حمایت از خواسته‌های نسرین ستوده، خواهان انتقال "سریع وی به بیمارستانی مجهز" بودند.
فعالان جنبش زنان: "شرایط نسرین ستوده نه تنها به دلیل انسانی بودن موضوع، بلکه از این لحاظ که وی یکی از وکلای متعهد جنبش زنان است، برایشان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و آنان وظیفه خود می‌دانند که پیگیر وضعیت وی باشند"
بر اساس این گزارش٬ پس از آنکه با خواسته آنها مبنی بر دیدار با دادستان موافقت نشد٬ در دیدار با خدابخشی٬ معاون دادستان نامه را به او تحویل دادند.
فعالان زن در پاسخ به معاون دادستان که اعلام کرده بود فقط خانواده نسرین ستوده می‌توانند پیگیر وضعیت او باشند، گفتند: "شرایط نسرین ستوده نه تنها به دلیل انسانی بودن موضوع، بلکه از این لحاظ که وی یکی از وکلای متعهد جنبش زنان است، برایشان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و آنان وظیفه خود می‌دانند که پیگیر وضعیت وی باشند."
به گفته یکی از افراد حاضر در برابر دادستانی، فعالان زن قصد دارند در روزهای آینده نیز با مراجعه به مراجع قانونی پیگیر وضعیت نسرین ستوده باشند.
رضا خندان٬ همسر نسرین ستوده گفته است در حال حاضر همسرش شکستن اعتصاب غذای خود را به رفع ممنوعيت خروج دختر‌شان مهراوه از کشور منوط کرده است. وی روز چهارشنبه هشتم آذر ماه به کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران گفت که همسرش به وضعيت خطرناکی رسيده است و در آخرین ملاقات وزنش به ۴۳ کیلو رسیده بود.
نسرین ستوده ۱۳ شهريورماه ۱۳۸۹ بازداشت شد و به ۱۱ حبس تعزيری، ۲۰ سال محروميت از وکالت و ۲۰ سال ممنوعيت از خروج از کشور، محکوم شد. زندان او در دادگاه تجديدنظر به شش سال کاهش يافت.
در روزهای گذشته نگرانی‌ها درباره وضعیت جسمی نسرین ستوده ئس از بیش از ۴۵ روز اعتصاب غذا٬ افزایش پیدا کرده است.
محمدحسن آصفری٬ عضو كميسيون امنيت ملي مجلس امروز، ۱۲ آذر ماه ۱۳۹۱ با بیان اینکه کمیسیون امنیت ملی مجلس اخبار مطرح شده درباره نسرین ستوده را پیگیری خواهد کرد٬ گفت: "در صورتي كه موضوعات مطرح شده در وبلاگ‌ها و سایت‌ها درباره نسرین ستوده صحت داشته باشد کمیسیون امنیت ملی صد در صد وزیر دادگستری و رئیس سازمان زندان‌ها را به مجلس فرا خواهد خواند

Ingen kommentarer: