mandag den 4. juni 2012

صیغه ساعتی، رشد تجاوز به مردان در ایران

داوطلبان دائمی صیغه‌شدن از سوی دفاتر ازدواج و طلاق معرفی شده‌اند اما گویا جوابگوی تعداد بالای متقاضیان نیستند
مهربانان : البته روشن و مبرهن است که ما در مملکتمان از این چیز ها نداریم و ۳۰ سال شلاق و تو سری جدسازی جنسیتی نمی گذارد که از این مسائل در ایران باشد ۱۰ ها تلوزیون نصیحتی و تبلیغی دولتی بیش از یک میلیون مبلغ مفتخر مذهبی هر روز این پولهای نفت و مردم زحمت کش را یگیرند و حرف این مسائل را بلغور میکنند پس حتما کار غرب و ...دیگر موجودات مریخی می باشد
فرمانده ناجا خبر داده 900 پرونده تجاوز در سال 90 به ثبت رسیده که 60‌درصد آن مربوط به "لواط" و معمولا عليه افراد زير 15 سال و با "اغفال" صورت گرفته؛در همین حال یکی از کارشناسان مسائل اجتماعی درباره رواج تجاوز مردان به مردان و تبعات آن هشدار داده و وزارت بهداشت هم اعلام کرده در دو سال اخیر تعداد مبتلایان به ایدز در ایران، از راه برقراري روابط جنسي دو برابر شده است.
همزمانی این آمارها بار دیگر موضوع بحران جنسی در جامعه ایران را یادآوری می‌کند. به ویژه اینکه چند روزی است وبسایت "مرکز رسمی ازدواج موقت تهران" هم در فضای مجازی خبرساز شده و مدیر آن اعلام کرده با استقبال زیاد زنان یائسه و مطلقه برای صیغه شدن ساعتی مواجه شده است.
مهریه؛ ساعتی 40 تا 100 هزار تومان
وبسایت "مرکز رسمی ازدواج موقت تهران" تلاش زیادی دارد تا به فعالیت خود رنگ و بوی مذهبی و قانونی بدهد. تاکید بر روی استفاده از زنان "یائسه" برای الزامی نبودن "عده نگه‌داشتن" و یا قید "عدم دخول" برای زنان غیریائسه همه از مفاهیمی است که در فقه شیعه مورد استفاده قرار می‌گیرد و احکامی مخصوص به خود دارد. به همین دلیل این وبسایت در فضای مجازی، عنوان "خودفروشی با کلاه شرعی" نام گرفته و از آن به عنوان حرکت جمهوری اسلامی به سمت تایلند اسلامی به جای ژاپن اسلامی(وعده غلامعلی حداد عادل) تعبیر شده است.
پایگاه خبری قانون هم به سراغ آقای "ت" مدیر این مرکز ازدواج موقت رفت و از زبان او نوشت که «نیتش خیر» است و قصد کمک به جوانانی را دارد که نمی‌توانند ازدواج کنند. به گفته او این مرکز زیر نظر یکی از دفاتر ثبت ازدواج و طلاق و مشورت با فردی روحانی و یک حقوقدان فعالیت می‌کند.
اما میزان استقبالی که از این وبسایت به عمل آمده هم قابل توجه است: "استقبال از این کار بالا بوده و تماس‌هایی که با مرکز گرفته می‌شود بسیار زیاد است. گاهی اوقات ما را کلافه می‌کنند، اما می‌توان گفت در روز برای 20 مراجعه‌کننده قرار ملاقات صورت می‌گیرد. اکثر ملاقات‌کنندگان در رنج سنی 23 تا 28 سال هستند و اغلب تهرانی یا دانشجو در تهران هستند،‌ هرچند که میهمان از شهرستان هم داریم."
به گفته مدیر مرکز رسمی ازدواج موقت تهران، این مرکز چهار نیروی ثابت خانم دارد که "هم از لحاظ اعتقادی و هم از لحاظ سلامت تاییدشده هستند."
داوطلبان دائمی صیغه‌شدن از سوی دفاتر ازدواج و طلاق معرفی شده‌اند اما گویا جوابگوی تعداد بالای متقاضیان نیستند: "به خاطر تعداد اندکشان ما با مشکلاتی مواجه شده‌ایم و از دفاتر خواسته‌ایم اگر موردی سراغ دارند به ما معرفی کنند و در سایت‌ خودمان اعلام کرده‌ایم که اگر زنی مطلقه است و شرایط آن را دارد برای رضای خدا و رفع مشکل جوانان با ما همکاری کند. به خاطر همین تعداد کم خانم‌ها و تقاضاهای بسیار، یکی از خانم‌ها تا مدت‌ها وقت ندارد و برای خانم‌های دیگر نیز باید چند روز دیگر وقت داد." همچنین عنوان شده که اکثر این خانم‌ها فقط یک بار صیغه مردی می‌شوند و بیش از 60 تا 70 درصد از مردان مراجعه‌کننده با خانم‌های دیگر مرکز نیز قرار ملاقات گذاشته و صیغه یکدیگر می‌شوند.
توضیحات بیشتری هم درباره زنان داوطلب داده شده که خواندنی است: " این خانم‌ها مشکلات مالی و نیاز جنسی دارند، اما بیشتر به خاطر مسائل مالی با ما همکاری می‌کنند هرچند که برخی از آن‌ها با وجود اینکه کارمند بوده و در سن یائسگی هستند به خاطر اعتقادات و کمک به جوانان با ما همکاری کرده و بعضا قرار ملاقات در منازل خودشان است. آن‌ها فرزندان بزرگسال دارند که بی‌خبر از این موضوع هستند."
این مرکز برای معرفی و ارتباط دادن فرد متقاضی با داوطلب صیغه شدن 40 هزار تومان دریافت می‌کند و داوطلبان هم "با توجه به ویژگی‌های که برخوردار هستند" از متقاضی بین ساعتی 40 تا 100 هزار تومان مهریه طلب می‌کنند.
برای آگاهی از این ویژگی‌های مورد اشاره هم می‌توان به یکی از آگهی‌های منتشر شده روی وبسایت رجوع کرد:
" جنسيت: زن / استان محل تولد: تهران / استان محل سکونت: تهران / سن ۵۰ساله – یائسه / شغل: خانه دار / مهریه: ساعتی ۸۰ هزارتومان / وضعيت تاهل : مطلقه / قد ۱۶۸ / وزن ۶۸ / وضعيت مسکن: می‌توانم جا تامین کنم (سمت جنت آباد) / شخصيت و خصوصيات خود را توصيف نماييد: سالم و سرحال - باربی- زیبا و خوشرو- خوش تيپ - قیافه بنده حدودا به افراد ۳۵-۳۸ ساله می‌زند / لطفا وقتی تلفنم سایلنت است از زنگ زدن زیاد و اس ام اس دادن مداوم بپرهیزید ضمنا سر مهریه چونه نزنید / آيا اختلالي در انجام وظايف خود مشاهده مي كنيد؟: اختلالي ندارم / بنده قصد ازدواج دائم ندارم."
مدیر مرکز از توهین‌ها و مخالفت‌ها هم دل پری دارد و می‌گوید که چون کار خلاف شرع و قانون انجام نمی‌دهد پس خدا هم کمکش می‌کند اما متاسف است که "این‌گونه مسائل در جامعه ما فرهنگ‌سازی نشده و برخوردهای بدی با موضوع می‌شود. مردم بین این کار و کار حرام زنا تفاوتی قائل نمی‌شوند و ما را به برخی مسائل متهم می‌کنند. از این توهین‌های بسیاری که به ما می‌شود بیزارم." او البته هیچ نگرانی در مورد فیلتر کردن سایت یا برخورد قضایی هم ندارد.
اما با بالاگرفتن ماجرای این مرکز اینترنتی صیغه، وزارت ارشاد اعلام کرد اين سايت تنها به‌عنوان وبلاگ در ستاد ساماندهي پايگاه‌هاي اينترنتي ثبت شده است و هيچ مجوزي از وزارت ارشاد و وزارت ورزش و جوانان ندارد. نام اين سايت هم به کميته بررسي مصاديق جرائم رايانه‌اي ارسال شده و با شکایت رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات(فتا) رسيدگي به پرونده گردانندگان سايت را آغاز کرده است.
معاون مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانه‌هاي ديجيتال وزارت ارشاد هم اعلام کرده که "صدور مجوز رسانه‌هاي برخط حوزه ازدواج و همسريابي منوط به ارائه معرفي‌نامه از سوي وزارت ورزش و جوانان است که تاکنون هيچ رسانه بر خطي موفق به اخذ معرفي نامه از آن وزارتخانه نشده است."
و همه این ها به این معنی است که اصل صیغه و راه‌اندازی مرکز اینترنتی صیغه به خودی خود مشکل و ایرادی ندارد، مهم این است که معرفي‌نامه وزارت ورزش و جوانان و تاییدیه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را دریافت کند.
بچه‌ ها؛ با پول یا با زور
در چنین فضایی روزنامه شرق روز چهارشنبه به نقل از فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی گزارش داد که سالانه به طور ميانگين حدود 6‌هزار جرم در كشور رخ مي‌دهد و از اين تعداد در سال گذشته 900 پرونده تجاوز به عنف ثبت شده است. اما برخلاف آنچه که سردار احمدي‌مقدم در 27 خرداد سه سال پيش اعلام کرده و هدف اصلي متجاوزان به عنف را بانوان و دختران جوان دانسته بود حالا در دهه اول خرداد سال 91 ديگر مردها هم از تهديدي به نام تجاوز در امان نيستند. به طوری که از این تعداد تجاوز "60‌ درصد مربوط به لواط است كه معمولا عليه افراد زير 15 سال و با اغفال صورت مي‏گيرد." به گفته احمدی‌مقدم "در بسياري از موارد اين اتهامات در دادگاه به عنوان تجاوز به عنف ثابت نمي‌شود و اثبات اين مساله تا حدي پيچيده و سخت است. در نتيجه مجازات‌هاي پيش‌بيني شده نيز مجازات‌هاي قابل انتظار براي اين جرايم نيست."
اما مصطفی اقلیما، رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی ایران تاکید می‌کند که آمار غیررسمی بیشتر از این تعدادی است که اعلام شده و توضیح می‌دهد: "در کشور برخی نوجوان‌هایی که به سن بلوغ می‌رسند عمل لواط را انجام می‌دهند و به دلایلی معمولا این عمل را با پسرهای کوچکتر از خودشان انجام می‌دهند.خیلی از کسانی که لواط می‌کنند به مشتریان خود که حتی پسربچه‌های کوچک هستند، پول هم می‌دهند."
به گفته اقلیما "اینها عوارض جامعه‌ای است که در آن محدودیت وجود دارد و آموزش‌های صحیح درباره مسائل جنسی به کودکان داده نمی‌شود و صحبت کردن درباره مسائل جنسی تابو است. وقتی نوجوانان این جامعه به سن بلوغ می‌رسند، برای برطرف کردن نیاز جنسی خود به سراغ پسر بچه‌های کوچکتر می‌روند که دم دست و بدون دردسر هستند."
این کارشناس آسیب‌های اجتماعی عنوان می‌کند که لواط هم در مردان مجرد و هم در مردان متأهل رایج است ولی این عمل در بین مردان متأهل بیشتر شایع و با زور و خشونت همراه است.
او از یک چرخه میل به تجاوز به همجنس در مردان خبر می‌دهد: "افرادی که با آن‌ها لواط می‌شوند، دچار عقده روانی می‌شوند و در بسیاری موارد این عقده را به صورت لواط با بچه‌های دیگر بروز می‌دهند. بیشتر افرادی که مورد این عمل واقع می‌شوند، تمایلی یه این کار ندارند و به اجبار به آن تن می‌دهند و به همین دلیل شخصیت آن‌ها خرد می‌شود. برخی از افرادی که عمل لواط انجام داده‌اند، وقتی سنشان بالاتر می‌رود احساس گناه می‌کنند. متأسفانه افرادی که این کار را زیاد انجام می‌دهند به این عمل معتاد شده و در واقع بیمار هستند و روز به روز به افراد دیگر بیشتر آسیب وارد می‌کنند."
رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی ایران هشدار داده است: "اگر جامعه ما پیشرفت کند و مردم آگاه‌تر شوند و این افراد بیمار تحت درمان قرار گیرند، می‌توان گفت امیدی هست تا آمار اینگونه تجاوزات پایین بیاید در غیر این صورت روز به روز وضعیت بدتر می‌شود."
لواط، اصطلاح مذهبی برای بیان آمیزش جنسی مقعدی میان مردان است که می‌تواند به میل یا به اجبار باشد. با توجه به اینکه در ادبیات رسمی جمهوری اسلامی وجود و حضور همجنسگرایان انکار می‌شود، تجاوز مرد به همجنس نیز لواط نامیده می‌شود که اگرچه یکی از گناهان کبیره از نظر دین اسلام است اما قدمتی تاریخی دارد. در ادبیات شفاهی جامعه ایران نیز برقراری رابطه جنسی مرد با پسران کم سن و سال که در بیان فرمانده ناجا مورد اشاره قرار گرفته "بچه‌بازی" نامیده می‌شود. این گرایش جنسی در اکثر جوامع انحراف جنسی دانسته شده و مجازات‌های سنگینی برای آن درنظر می‌گیرند

.-------------------------

گروه جامعه - لواط و تجاوز جنسی به مردان بیشتر از تجاوز جنسی به زنان است. شاید کمی باورش سخت باشد، اما آمار رسمی این موضوع را تأیید می‌کند.
فرمانده ناجا آمار دقیقی از تجاوز جنسی داده که شگفت‌آور است، نه به خاطر بعضی ارقام بالا بلکه به این دلیل که درصد تجاوز به مردان بیشتر از زنان شده است! به گفته فرمانده ناجا سال گذشته 900 پرونده تجاوز ثبت شده که حدود 40‌ درصد آمار تجاوز مربوط به زنان و 60‌ درصد مربوط به مردان (لواط) است که معمولا علیه افراد زیر 15 سال و با اغفال صورت می‏گیرد. مصطفی اقلیما رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی ایران در گفت‌وگو با قانون با تأکید بر اینکه آمار غیررسمی بیشتر از این آمار است، می‌گوید: «در کشور برخی نوجوان‌هایی که به سن بلوغ می‌رسند عمل لواط را انجام می‌دهند و به دلایلی معمولا این عمل را با پسرهای کوچکتر از خودشان انجام می‌دهند.»
وی می‌افزاید: «خیلی از کسانی که لواط می‌کنند به مشتریان خود که حتی پسربچه‌های کوچک هستند، پول هم می‌دهند.»

او درباره علت افزایش آمار لواط می‌گوید: «اینها عوارض جامعه‌ای است که در آن محدودیت وجود دارد و آموزش‌های صحیح درباره مسائل جنسی به کودکان داده نمی‌شود و صحبت کردن درباره مسائل جنسی تابو است.»
اقلیما می‌گوید: «وقتی نوجوانان این جامعه به سن بلوغ می‌رسند، برای برطرف کردن نیاز جنسی خود به سراغ پسر بچه‌های کوچکتر می‌روند که دم دست و بدون دردسر هستند.»
وی با بیان اینکه عمل تجاوز از جمله لواط هم در بین مردان مجرد و هم در بین مردان متأهل اتفاق می‌افتد تاکید می‌کند که این عمل در بین مردان متأهل بیشتر شایع و با زور و خشونت همراه است.
او درباره پیامدهای عمل لواط می‌گوید: «افردای که با آن‌ها لواط می‌شوند، دچار عقده روانی می‌شوند و در بسیاری موارد این عقده را به صورت لواط با بچه‌های دیگر بروز می‌دهند. بیشتر افرادی که مورد این عمل واقع می‌شوند، تمایلی یه این کار ندارند و به اجبار به آن تن می‌دهند و به همین دلیل شخصیت آن‌ها خرد می‌شود. برخی از افرادی که عمل لواط انجام داده‌اند، وقتی سنشان بالاتر می‌رود احساس گناه می‌کنند. متأسفانه افرادی که این کار را زیاد انجام می‌دهند به این عمل معتاد شده و در واقع بیمار هستند و روز به روز به افراد دیگر بیشتر آسیب وارد می‌کنند.»

رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی ایران با تأکید بر این نکته که نگاه جامعه ما به سوی زنان است می‌گوید: «در جامعه به دلیل نگرش مردسالارانه همیشه بحث تجاوز به زنان پررنگ جلوه داده می‌شود. به عنوان مثال بحث درباره دختران فراری زیاد است و اگر دختری شب در خیابان بماند بلافاصله با او برخورد می‌شود. در حالیکه پسران فراری هم در جامعه زیاد هستند و حتی شب‌ها در خیابان می‌خوابند. قطعا این پسران به مسیرهای منحرفی کشیده می‌شوند که یکی از آنها همین عمل لواط است.»
او در پایان می‌گوید: «اگر جامعه ما پیشرفت کند و مردم آگاه‌تر شوند و این افراد بیمار تحت درمان قرار گیرند، می‌توان گفت امیدی هست تا آمار اینگونه تجاوزات پایین بیاید در غیر این صورت روز به روز وضعیت بدتر می‌شود

Ingen kommentarer: